YTPara Admini Olsaydım...

keşke zamanında forumu kapatsaymışım derdim :)

YTPara admini olsaydım;

-Madem Premium üyelikler bukadar istek görüyor, insanlar bu üyelik için para veriyor ve adminsem yt konusunda prof. biriyimdir ozaman bende ayda 1 kezde olsa premium bölümlerde taktik,tüyo vs. paylaşırdım.

-Taktiklerin forum sayesinde fixlendiği konusunda diğer adminlerle hemfikir isem ortak bir karara varıp forumu dışa kapatmayı forum üyelerine oy birliğine sunardım.

-Özgün çalışanların dışındaki gelecek yeni üyelere yaş sınırı getirirdim.

-"Konu Dışı" bölümü dışındaki konularda caps paylaşımını yasaklardım.

Çifte standart uygulamaz herkese hak ettiği gibi davranırdım.. Özellikle ban konularında.

Sadece youtube hakkında bilgi alışverişinin olduğu bir site haline getirirdim. Diğer her şeyi kapatırdım...

Biri beni mi çağırdı. :D

PkR6Pv.png

Son düzenleme:
Mod paneline elini sürmeden forumda mod rengiyle dolaşanlara teşekkür eder tasfiye ederdim.. Forumda birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saygı göstermek zorundayız.Birbirine saygısızca mesaj yazanları da yollardım.(ayda yılda bir bende sınırı aşıyorum ama sözüm alışkanlık haline getirenlere)

Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bildiklerimi daha çok paylaşırdım

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A dan Z ye youtube adında hergün bilgilendirici kaynak videolar paylaşırdım.
Asıl ağırlığı özgüne verir youtube ile barışık kazananlar topluluğu oluşturmayı amaçlardım.
Dönem dönem bölgesel toplantılara öncülük ederek üyeleri kaynaştırmayı hedeflerdim. Hatta yt cafe açıp üyelerin sürekli buluşabileceği bir lokal oluştururdum.

Ytpara yatırım hesabı oluşturarak çeşitili ticari argumanlarla katılan üyelerin birikimlerini artırmaya aracılık yapardım.

3D animasyon eğitimleri,
Grafik tasarım eğitimleri,
Web tasarım ve programlama eğitimleri,
Ofis programları,
Wordpress eğitimleri,
Affiliate marketing ve cpa eğitimleri vs...

Yani uzmanların uzman oldukları konularda bir premium eğitim alanı oluştursa talep olur yani.

+1111

Yt bizi özgüne sürüklerken şu an en büyük ihtiyacımız "eğitim".

Bunun dışında, güvenlik önlemlerini biraz daha arttırırdım, üye olan herkesten cep, tc no vs. alırdım. En azından art niyetli insanlar bu forumdan uzak tutulabilir..

Forumu 5 bin üyeyle sınırlardım.Afedersiniz ama ytpara forumu spamı bitirdi.Önüne gelen üye oldu üyeliklerin açık olduğu dönemde ondan sonrada bir türlü dikiş tutmadı spam işi.

egomu birkaç level düşürürdüm. hemen her forumda olduğu gibi ünlü "forum yöneticisi egosu" bu forumda da göze çarpıyor...

Forumu komple tasviye ederdim sebebi ise

Bu tip forumlar bikgi paylasmak amaciyla acilir ve yt para ciddi ciddi tr nin en buyuk spam platformudur. Fakat bilhassa 2015 haziran sonundan itibaren gordugumuz tablo bize gosterdi ki cok ciddi hatalar yapmisiz. Dikkat edin blackliste giren 2 ulkeden biriyiz. Ben yonetimde olsam
1 - 100 kisilik kemik kadro cikartirim
2- foruma rutbelendirmeler getirirm. Mesela 1 hubluk alana 5 puan engel gecme yontemi getirene 10 puan gibi herkesin bu corbada tuzunun bulunmasini saglarim
3 dunyada cidden spamdan bi haber gecinen veya kazandirmayacagini dusunen mcn ler var bunlarla iletisime gecer temsilcilik acarim. Bu temsilcilikleri kalite sirasina gore rutbelere acarim
4 cifte standartlardan vaz gecer adam kayirmadan durustce isimi yaparim. Genele faydali konulari fixlenme endisesi ile kitlemem ve silmem.
5 bu platformda olan herkesi bizzat tanimak isterim farkindamisiniz bilmiorum gogle yetkilieri bile buradalar ilk cikan yontwm banlanmalar vs ne oluosa burda konusulduktan sonra elden gidio
6 herkesi ozgune tesvik ederim forumda gecen yok mcn olmak icin ref lazim yok bilmem ne lazim gibi hurafeleri kaldirir herkesin resmiyette biseyler yaparak gecim saglamasi icin elimden geleni yaparim

20 madde daha varda yapilxagini bilsem inanin onlarida yazarim vesselam

Forumu komple tasviye ederdim sebebi ise

Bu tip forumlar bikgi paylasmak amaciyla acilir ve yt para ciddi ciddi tr nin en buyuk spam platformudur. Fakat bilhassa 2015 haziran sonundan itibaren gordugumuz tablo bize gosterdi ki cok ciddi hatalar yapmisiz. Dikkat edin blackliste giren 2 ulkeden biriyiz. Ben yonetimde olsam
1 - 100 kisilik kemik kadro cikartirim
2- foruma rutbelendirmeler getirirm. Mesela 1 hubluk alana 5 puan engel gecme yontemi getirene 10 puan gibi herkesin bu corbada tuzunun bulunmasini saglarim
3 dunyada cidden spamdan bi haber gecinen veya kazandirmayacagini dusunen mcn ler var bunlarla iletisime gecer temsilcilik acarim. Bu temsilcilikleri kalite sirasina gore rutbelere acarim
4 cifte standartlardan vaz gecer adam kayirmadan durustce isimi yaparim. Genele faydali konulari fixlenme endisesi ile kitlemem ve silmem.
5 bu platformda olan herkesi bizzat tanimak isterim farkindamisiniz bilmiorum gogle yetkilieri bile buradalar ilk cikan yontwm banlanmalar vs ne oluosa burda konusulduktan sonra elden gidio
6 herkesi ozgune tesvik ederim forumda gecen yok mcn olmak icin ref lazim yok bilmem ne lazim gibi hurafeleri kaldirir herkesin resmiyette biseyler yaparak gecim saglamasi icin elimden geleni yaparim

20 madde daha varda yapilxagini bilsem inanin onlarida yazarim vesselam

başkan adayı ol oy vereyim

Son düzenleme:
başkan ol oy vereyim

Alemsin hocam :) portekizde bi arkadasim var ismi guilherme bu adam nstv isimli mcn nin sahibi gecen sene ulkesindeki 30 kusur adami tesvik ederek yaklasik 20 cms acmalarini sagladi ardindan ise 15i ni mcn statuse tasimasina vesile oldu. Bu adam sunu soyluyor bizim ulkede spam da var ozgunde ama biz birlikte hareket edioruz el birligi ile 1 ozgun kanal eger 1k aboneyi gecmis ise 1 kanal kotasi veririz 100k aboneli bi kanal varsa elimde diger mcnlere rica ederim spam yapmak isterse bu adam ben 10 kota veririm 10 mcn dende aylik 10ar kota isterim gibi degisik bi tarikat olusturmuslar

Don bize bak flag atariz copyrigt notice atariz bizden baska kimse mcn olmasin derdine duseriz var baya sorunlar abi asicaz insl

daha düzenli olmasını sağlardım,
sabit adsense raporları konusu varken, her önüne gelen bu ay yükseldi bu ay düştü konusu açıyor. sınırsız banlardım bu konudan açanları. özellikle gecenin ilk saatlerinde %500 to yu falan görüp konu açanları affetmezdim. :D

Kafasina gore banlayan oplarla ilgilenirdim once ! Onlar yuzunden forumun iyice tadi tuzu kacti.

YTpara admini olsaydım bu kadar büyük bir kitleye sahipken Türkiye'nin youtube'u temasıyla bir video platformu kurardım bu sayede hem forumun devamlılığı hem de insanların kazanç sağlaması için ortam oluşabilirdi. Ayrıca videoları kendi sunucunuzda bile barındırmanıza gerek kalmazdı. Zaten film felan hak getire forumun büyük kısmı bunun spamcısı ve bu işi çok iyi yaparlardı nasıl ki yt için onlarca bot meydana gelmişse o kısımda da aynı mantıkla botları kullanarak sistemi çok güzel bir şekilde şişirebilirdik açıkçası.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri