YTPara Admini Olsaydım...

Ytpara admini olsaydım , tüm dünya forumların da görülmemiş bir şey yapar her üyeye belli bir aylık puan verirdim( forum içi yardımlaşma,davranış ve diğer etkenler baz alınarak ) ve sınır belirlerdim o sınırın altın da kalan üyelerin 1 ay için de sınır üstüne çıkamassa yani foruma yararlı bir konu açamazsa banlardım :) bu olay sayesin de google'ın bütün kilitleri açılabilir :)

ya da her üyeyi aylık en az 1 yararlı konu açmak zorun da bırakırdım , konunun ne kadar yararlı olduğunun kararını da üyelere bırakırdım , mesela konu 20 beğeni almışsa yararlı sayardım gibi :)

Son düzenleme:
Admin olsaydım: Bazı konularda yaşadıgımız sorunları buraya yazıp destek istiyoruz Allah razı olsun bazı arkadaşlar kendi sorunları gibi ilgilenip yardımcı oluyorlar işte bu arkadaşlara premium üyelik verirdim yada. haftanın, ayın, yılın üyesi seçerdim :) bu hem insanları yardım etmeye daha çok teşfik eder :)

ytpara admini olsaydım ytpara formunu kaliteli hale getirmek için bu forumdaki reklam gelirlerini iyi değerlendirirdim foruma giren çıkan insan sayısı aşırı yüksek haliyle formun geliride iyidir ama kimseye faydası yok
3 ayda bir ytpara için büyük bi buluşma yapılabilir
kendi network şirketinizi kurup forumda çok iyi olanlara özel davetiye gönderip onlarla daha hızlı zirveye çıkılabilir
ofisi büyütüp bu en iyi 10 kişi 20 kişiyi toplayıp ofiste çalışmak sonuçta hepsi işini iyi bilen iyi kazanan insanlar ama 1 elin nesi var 2 elin sesi var birlikten güç doğar bu şekil çok daha büyük hale gelinebilir

Ben Admin Değil de YT Paranın Sahibi Olsaydım Videoyap ve Diğer Bot Satışlarına Müsaade Etmezdim.

Son düzenleme:
forum içi para toplanıp mcn açabilirdim , sırf foruma ait ve bu mcn yi de hisse sistemine göre ayarlardım , kim ne kadar para vermişse o kadar hissesi olur ancak mcn yönetimini sadece forum adminlerine bırakırdım böylelikle her kafadan bir ses çıkmaz kısacası forum için de bir nevi devlet kurardım vergi alıp hizmet yapardım :)

ytpara admini olsaydım ytpara formunu kaliteli hale getirmek için bu forumdaki reklam gelirlerini iyi değerlendirirdim foruma giren çıkan insan sayısı aşırı yüksek haliyle formun geliride iyidir ama kimseye faydası yok
3 ayda bir ytpara için büyük bi buluşma yapılabilir
kendi network şirketinizi kurup forumda çok iyi olanlara özel davetiye gönderip onlarla daha hızlı zirveye çıkılabilir
ofisi büyütüp bu en iyi 10 kişi 20 kişiyi toplayıp ofiste çalışmak sonuçta hepsi işini iyi bilen iyi kazanan insanlar ama 1 elin nesi var 2 elin sesi var birlikten güç doğar bu şekil çok daha büyük hale gelinebilir

Yt paranın networkü var ki hocam Gizza ama bu dediklerinde faydalı tabiki

Forumda yardım konularına göz atıp elimden geldiğince yardımcı olurdum. Forum eskisi gibi değil çünkü kimse sorulan bir şeyi (kendini bağlamıyorsa) iplemiyor. En azından adminler modlar yardımcı olmalı ama göremiyorum öyle bir şey. Yt forumu olmaktan çıktı valla bal fındık fıstık satıp makara yapıyoruz.

söylemeyi unutmuşum admin olsam eşit adaletli olmaya çalışırdım, işine gelene ban işine gelmeyene ban yok yapmazdım, adamına göre muamele uygulamazdım

ytpara admini olsaydım kimse kızmasın ama tc no ile üyelik getirir 18 yaşında küçüklerin girmesini engellerdim.
konularda seviyelerini aşan insanları anında banlar daha samimi yetişkin bir ortam sağlardım. Öyle bir sistem yapardık ki dışarıdan giren adam ticaret yapacagı zaman %100 güven duysun. Üyelikler zorlaştırır sağlam tecrübeli kararlı insanların kalmasını sağlardım.
Forumun yaş ve güven seviyesini bir tık üste taşırdım. Gerekirse ücretli üyelik yapardım aylık cüzi miktarları herkes verebilir. Bende dahil.Kaliteli bir ortam bilgi paylaşımı olur
Nacizane fikirler ...

Admin olsaydım ayda en az 1 kere youtube konusunda yararlı bir bilgi vermeyeni banlardım.

Admin olsaydım ve Gelirim de iyi olsaydı Sosyal projeler yapar çoğunluğun beğenisini kazanırdım, Şöyle yapardım ;1.ay 100 adet flash diksk alır üyelerime dağıtırdım,
2. ay il buluşmaları yaptırırdım (tabi Profesyonelleri görüp konuşmak için) 3.ay boş partner kanallar dağıtırdım 4. özgün projesi olanları tespit eder onlara ücretsiz İntro ve kapak hizmeti verirdim veya verdirirdim. 5.Ay üyelere gereğinden fazla yardımcı olan herkesin beğenisini kazanan üyeye bir yemek ısmarlardım.

Admin olsaydim her turlu bot satışına izin vermezdim.yt hep botlar yüzünden bu hale geldi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu forumda paylaşılan bilgilerin fixlendiği gibi bir fikir var herkesin aklında bu neden dolayı hiç kimse bildiğini fixlenmemesi adına anlatmak istemiyor bunu çözmenin çok basit bir yolu var .
Forumda ki mod-yönetim odası gibi bölüm açmak ve deepweb'te yani google arama sonuçlarından uzak tutmak indexten düşürmek bir nevi. Peki kim girecek buraya ? Yöneticiler ve kendini forumda kanıtlamış üyeler ( paylaşım ,yardım vs) .Dikkat ederseniz ücretli vip üyeler demedim.
İşte bu bölümde korkmadan ne isteniyorsa paylaşılabilir ve dışarı bilgi sızması olmaz. Eh buraya girmek içinde diğer üyeler alt bölümde baya ter atacağı için forumunda kalitesi yükselmiş olacak .
Buyrun size çözüm.

Admin Olsaydım ; Forum'da "Pazar Yeri" Diye Ana Kategori Açıp Sahibinden Mantığı İnsanların Oradan Elindeki İkinci El veya Sıfır Ürünleri Satmasını Sağlardım... Sonuçta Buda Bir Kazanç Kapısı :)

Ben admin değilde forumun sahibi olsaydım, tüm yönetim ile bir toplantı yapar ve bazı konuları masaya yatırırdım; [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Şöyle bir başlangıç yapardım, bakın sayın modlar, adminler son günlerde forumda bu olayları çok görür oldum.

1- Bilmem neremden kan geldi, ne yapıyım? ( acil çözüm arıyorsan doktorsitesi.com adresinde hekimlere sor sorunu, yada doktora git)
2- Kıçımın üstüne oturamıyorum ne yapıyım. ( Töbe töbe youtube forumuna yaz, fazla spam yapmaktandır, burdaki arkadaşlar internet reklamcılığı yapıyor seni derdine deva olmaz)
3- Gece balkonda bi gölge gördüm, yok yok birileri bizim çamaşırları çalışıyor (çok korku filmi izliyorsun)

4- Son günlerde çok siyaset konusu görüyorum( DİN, DİL, IRK, SAĞCI, SOLCU, KUZEYCİ, GÜNEYCİ, DOĞULU, BATILI, A PARTİSİ, B PARTİSİ, her kim olursa olsun bu tip konuların açılmasına müsade etmezdim ki hatta ibrete alem için konuyu açanı da konuya yorum atanı da banlayın, banlayın ki bidaha açılmasın derdim, 1 ay uyarı banı yeter [MENTION=11620]era[/MENTION] gibi acımasızlık yapıp sınırsız atmayın :D )
5- Ödeme konularına müsame etmeden banlayın derdim.
6-Param var bana öğretin ulennn diye konu açan kim varsa direk sınırsızı atın derdim.
7- Fıl..g kelimesine yasaklama getirin derdim.
8-Bu kadar mod arasında 2-3 tanesi çalışıyor bu diğer modlar çalışmıyorsa söylesin işine son verelim derdim.
9- Bu forumun sadece youtube forumu olduğunu üyelere bunu yaptığınız davranışlarla anlatın derdim.
10- Konu dışı aldı başını gidiyor, bi onay sistemi olsun admin arkadaşlar bu nedir derdim va konu dışında haftanın treand videoları youtube gündemi dışında hiç birşeye müsade etmeyin sayın arkadaşlar derdim.

Ben forumun sahibi olsam toplar yönetimi, konu başlıklarını masaya yatırırdım :D
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] tek dileğin bu ise 1 gün lük yetki verelim banlayın beni hocam :D

İtrade sistemi geri gelmeli neye istinaden kaldırıldı bilmiyorum acilen geri gelmeli.Forumda ticaret kuralları ile ilgili katı kurallar getirilmeli.1 günlük üye bile ticaret yapıyor adsense satıyor.Steam oyunu, sinema bileti satacaksa belirli bir kriterdeki üyeler satsın kriteri yerine getiremeyen üyeler en azından adminlere gerekli kanıtları sunsun.Üyeler yazdıktan sonra adminler kanıt istiyor iş işten geçiyor.Bazı modların nasıl mod olduğunu anlamak mümkün değil bana göre daha iyi modlar alınmalı.Eksikler çok yazmakla bitmez benim için en önemlisi ticaret kurallarındaki eksiklikler.

Ben admin değilde forumun sahibi olsaydım, tüm yönetim ile bir toplantı yapar ve bazı konuları masaya yatırırdım; [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Şöyle bir başlangıç yapardım, bakın sayın modlar, adminler son günlerde forumda bu olayları çok görür oldum.

1- Bilmem neremden kan geldi, ne yapıyım? ( acil çözüm arıyorsan doktorsitesi.com adresinde hekimlere sor sorunu, yada doktora git)
2- Kıçımın üstüne oturamıyorum ne yapıyım. ( Töbe töbe youtube forumuna yaz, fazla spam yapmaktandır, burdaki arkadaşlar internet reklamcılığı yapıyor seni derdine deva olmaz)
3- Gece balkonda bi gölge gördüm, yok yok birileri bizim çamaşırları çalışıyor (çok korku filmi izliyorsun)

4- Son günlerde çok siyaset konusu görüyorum( DİN, DİL, IRK, SAĞCI, SOLCU, KUZEYCİ, GÜNEYCİ, DOĞULU, BATILI, A PARTİSİ, B PARTİSİ, her kim olursa olsun bu tip konuların açılmasına müsade etmezdim ki hatta ibrete alem için konuyu açanı da konuya yorum atanı da banlayın, banlayın ki bidaha açılmasın derdim, 1 ay uyarı banı yeter [MENTION=11620]era[/MENTION] gibi acımasızlık yapıp sınırsız atmayın :D )
5- Ödeme konularına müsame etmeden banlayın derdim.
6-Param var bana öğretin ulennn diye konu açan kim varsa direk sınırsızı atın derdim.
7- Fıl..g kelimesine yasaklama getirin derdim.
8-Bu kadar mod arasında 2-3 tanesi çalışıyor bu diğer modlar çalışmıyorsa söylesin işine son verelim derdim.
9- Bu forumun sadece youtube forumu olduğunu üyelere bunu yaptığınız davranışlarla anlatın derdim.
10- Konu dışı aldı başını gidiyor, bi onay sistemi olsun admin arkadaşlar bu nedir derdim va konu dışında haftanın treand videoları youtube gündemi dışında hiç birşeye müsade etmeyin sayın arkadaşlar derdim.

Ben forumun sahibi olsam toplar yönetimi, konu başlıklarını masaya yatırırdım :D
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] tek dileğin bu ise 1 gün lük yetki verelim banlayın beni hocam :D

2013 ten beri 5-6 kere ban yedim. Afedersiniz ama en saçması sizinkiydi. Tartışma yaptığım konuda banlasaniz laf etmezdim. Arada size takilacagim artık :D idare edin

2013 ten beri 5-6 kere ban yedim. Afedersiniz ama en saçması sizinkiydi. Tartışma yaptığım konuda banlasaniz laf etmezdim. Arada size takilacagim artık :D idare edin

Eyvallah hocam ama Allah yukarıda şahit size kasıt bir durum yoktu, konunun başlığını bile okumadım, yinemi siyaset konusu diye girdim bi hışımla ama emin olun size karşı yapılmış bi durum değil, bizimde amacımız forumun amacına (internetten para kazanma, youtube, adsense, patner vs..) doğru hareket etmek, fakat bunu yapmazsak ipin ucu kaçıyor, bazen yapılması da gerekiyor. Haksızlığa tahammülüm yoktur, kendi kuzenimi banladım, forumun sahibinin kardeşi de olsa, haksız olsun onu da banlarım.

Neyse onurun konusun dağıtmayalım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri