YTPara Admini Olsaydım...

gereksiz ......mantıksız. ...alakasız... konu açanları banlamazdım fakat konu açmalarını uzunca bir süre engellerdim.

doğan arkadaşımızın dediği gibi eline diken batsa konu açılacak duruma getirdiler.

1- Paylaşılan taktiklere açıklara vs asla izin vermezdim ne paylaşıldıysa çöp oldu önlemler alındı.
2- [MENTION=20687]forexim[/MENTION] dediği gibi umut tacirlerine asla izin vermezdim 1 ayda x (TL $) garanti vs.
3- Davetiye sistemi azaltılmalı her üyenin 1 davetiye hakkı olmalı (1 yılını aşmış kişilerin) ve tc kimlik onayı getirilmeli önüne gelen üye olmamalı konuları görmemeli ücretli üyelik olabilir eski üyelerde dahil herkes forumu görebilmek için belirli bir ücret ödemeli daha kaliteli bir ortam sağlanmış olur.
4- Moderatör kadrosu değişebilir egosu 1500 olan arkadaşlar var demir atmış buraya kral benim olayında istediği zaman kilitliyor istediği zaman banlıyor herkes maximum 2 ay moderatörlük yapmalı adminler tarafından kontrol edilmeli görevli arkadaşlar.
5- Trade sistemi vardı saldırı olmuştu foruma ve kurulum sırasında kaldırıldı sanırım o geri getirilmeli ve 10 liradan düşük ticarette puan verilmemeli gerekirse yetkili birim tarafından bu ticaretler denetlenmeli.

Bu yazdıklarımı hayal aleminde yaşıyormuş gibi yazmadım hepsinin belli bir gerekçesi var herkesin dilinde bir youtube'tur gidiyor 12 yaşında cocuk skypetan beni ekleyip abi youtube'tan nasıl para kazanılıyor öğretir misin forumdan aldım skype adresini diyor bu 5-6 kez başıma geldi . Umarım tüm öneriler yönetim ekibi ile görüşülüp mantıklı bulunursa uygulanır. Kolay gelsin

Çogunluk konu dışından şikayetçi olmuş ama şöyle bişeyde var düşünmek lazım.Bence Konu dısının forumda olması gerekli tamam burda ticaret yapıyoruz ciddi bir forum fakat sizinde bilceginiz üzere gelişmiş firmaların çogunlugu işciyi çalıştırmanın yanında eğlendirmeyide iyi vakit geçirmesinide hedefliyor,burda kimse kimsenin patronu değil ama sonuçta bilgisayar başındayız ve yaptıklarımız işler hemen hemen herkezin aynı binevi çalışıyoruz biz burda,konu dışına yazılan yazıların çogunlugu mizahi amaçla eğlendirmek adına açılmış konular bizim eğlenmeye hakkımız yokmu.konu dışına dokunulmaması gerekli.

#DİRENKONUDIŞI

Ben admin değilde forumun sahibi olsaydım, tüm yönetim ile bir toplantı yapar ve bazı konuları masaya yatırırdım; [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Şöyle bir başlangıç yapardım, bakın sayın modlar, adminler son günlerde forumda bu olayları çok görür oldum.

1- Bilmem neremden kan geldi, ne yapıyım? ( acil çözüm arıyorsan doktorsitesi.com adresinde hekimlere sor sorunu, yada doktora git)
2- Kıçımın üstüne oturamıyorum ne yapıyım. ( Töbe töbe youtube forumuna yaz, fazla spam yapmaktandır, burdaki arkadaşlar internet reklamcılığı yapıyor seni derdine deva olmaz)
3- Gece balkonda bi gölge gördüm, yok yok birileri bizim çamaşırları çalışıyor (çok korku filmi izliyorsun)

4- Son günlerde çok siyaset konusu görüyorum( DİN, DİL, IRK, SAĞCI, SOLCU, KUZEYCİ, GÜNEYCİ, DOĞULU, BATILI, A PARTİSİ, B PARTİSİ, her kim olursa olsun bu tip konuların açılmasına müsade etmezdim ki hatta ibrete alem için konuyu açanı da konuya yorum atanı da banlayın, banlayın ki bidaha açılmasın derdim, 1 ay uyarı banı yeter [MENTION=11620]era[/MENTION] gibi acımasızlık yapıp sınırsız atmayın :D )
5- Ödeme konularına müsame etmeden banlayın derdim.
6-Param var bana öğretin ulennn diye konu açan kim varsa direk sınırsızı atın derdim.
7- Fıl..g kelimesine yasaklama getirin derdim.
8-Bu kadar mod arasında 2-3 tanesi çalışıyor bu diğer modlar çalışmıyorsa söylesin işine son verelim derdim.
9- Bu forumun sadece youtube forumu olduğunu üyelere bunu yaptığınız davranışlarla anlatın derdim.
10- Konu dışı aldı başını gidiyor, bi onay sistemi olsun admin arkadaşlar bu nedir derdim va konu dışında haftanın treand videoları youtube gündemi dışında hiç birşeye müsade etmeyin sayın arkadaşlar derdim.

Ben forumun sahibi olsam toplar yönetimi, konu başlıklarını masaya yatırırdım :D
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] tek dileğin bu ise 1 gün lük yetki verelim banlayın beni hocam :D

Admin olsam seni admin yapardım :))

Foruma üyelikler konusunda daha çok işi bilen yazılımcılar,grafikerler,video edit konularında uzman kişiler kısacası işi bilen prof kişiler bu gibi kişilere üyelikleri ücretsiz verirdim.

Ytpara adminlerinin bu gibi arkadaşlar çevrelerinde çok vardır diye düşünüyorum.Bu gibi arkadaşlar foruma katmaları forumun kalitesini de artıracaktır.O arkadaşlar forumda bazı şeyler paylaşması herkesin bazı konularda daha fazla bilgili olmasını sağlıyacaktır.

Ayrınca Konu dışı konularında kesinlikle mizahi yönden bir kısıtlamaya gidilmesi kötü olur.Sonuçta forumda aşırı saçma konular paylaşılmadıkça güzel mizahi konuların paylaşılması çok daha iyi olur.Hatta forumda bir köşede mizah köşesi gibi birşey olursa iyi olur.

R10 da muşteri bulamayıp YTPARA uyelerini MAL olarak goren Temalarla site kurup burda satan uyeleri banlardım.

Keşke daha global bir domain ismimiz olsaydı derdim.Ytpara bu konuda çok dar bir isim ve forumun ilerlemesine en büyük engel benden söylemesi.Bu forum hep böyle devam edecek.Youtube kendini geliştirdikçe herkes kendi özgün içeriğini üretmeye başladıkça ytpara ölecek.

a34Lvz.png

Ekleme.

Sizcede vahim değilmi ? 1 tane bile yt konusu yok.

ytpara admini olsaydım geleceği biraz okur özgün paylaşımlar artıp forumun rengi değişmezse sonunda öleceğini görürdüm..

YTPara admini olsaydım forumu haber sitesinden çıkartıp gerçekten yt forumu yapardım ucu ytye dokunmayan konuları silerdim böylece gereksiz bilgi çöplüğünden kurtarırdım canım forumumu :)

Konuda birçok kişi aynı şeyi yazmış ama bende yazayım.

YTPara admini olsaydım forum ile alakalı olmayan konuların hepsini siler, konu başlıklarını tekrar düzenler ve bundan sonra alakasız konuların açılmasına olanak tanımazdım...

Her ay faydalı bilgiler paylaşan kişileri anket yaparak aralarından 1 kişi seçip çam sakızı çoban armağanı bir hediye vererek herkesi paylaşım yapmaya teşvik ederdim...
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] Saygılar... :)

Ben olsaydım konu dışı kategorisini kapatırdım artık iyice suyu çıktı foruma girip yeni mesajlara tıklıyorum hep çoluk çocuk muhabbeti dönüyor.

Şimdi diyeceksiniz ki insanlar kafa dağıtıyor. Kafa dağıtacaklarsa googleden girip öyle dağıtsınlar forumun adı YTpara forumun amacı youtube hakkında bilgi alışverişi ve yardım ama artık bu iş farklı boyuta geçti 12 - 20 yaşında ki çocuların oyun parkına döndü resmen saçma sapan resimler paylaşıp saçma sapan görüntüler paylaşıp hahaha hihihii hoooohohoo yazıp gülmekten başka bir işe yaramıyorlar.

altıma sı.ardım....

Bu kadar acimasiz olmazdim.

Aga bu nedir ya adam bi videoya gonderme yapti diye mi sinirsiz banlandi simdi?

Mesele baskaysa bilemem ama azicik empati yapsaniz 19 yasindaki bu arkadasin niyetinin bu kadar yargisiz infaz a acik aetniyet tasimadigi kanaatindeyim.

Oldu bitti. Kim savunacak simdi bu arkadasi.

Acikcasi benim cok canim sikildi bu sinirsiz ban olayina.

Tabi kalkip da adminden bi aciklama falan beklemek haddimize degil.

Son düzenleme:
gereksiz yere ban veren moderatorların görevlerini sonlandırır banlardım.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri