Ytpara ailesinden yardım bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karahasan

Kayıtlı Üye
Merhaba ytpara ailesi sizlerden bir ricam olacak. Oturdugum ev son yagmurlardan dolayı yıkılmak uzere yıkıldım diyor. Maddi durumum cok zayıf koyde yasıyorum temelli iş olmadıgından sabit bir gelirim yok. Yazları 1,2 ay anca calısabiliyorum sezonluk. senelik gelirim 2000 ile 3000 bin lira arası tahmini olarak evin yapımı için 10,000 bin liraya ihtiyac var.siz dostlardan azda olsa yardım bekliyorum. Yardımda bulunanda bulunmayandan da allah razı olsun.

[MENTION=9888]karahasan[/MENTION] hocam İstanbul'a yerleşmeyi düşünürsen iş ayarlayabilirim

Hocam ciddi anlamda çok üzüldüm ya. Webmoney ödememi hala alamadım webmoney hesabıma giriş yapamıyorum, giriş yaptığımda sana ulaşırım. Allah yardımcın olsun. :(

[MENTION=9888]karahasan[/MENTION] hocam İstanbul'a yerleşmeyi düşünürsen iş ayarlayabilirim

hocam cok tesekkur ettim bu saatten sonra istanbula gelme sansım yok.

---------- Spam Engelliyici 21:49 ---------- Önceki Mesaj 21:48 ----------

Hocam ciddi anlamda çok üzüldüm ya. Webmoney ödememi hala alamadım webmoney hesabıma giriş yapamıyorum, giriş yaptığımda sana ulaşırım. Allah yardımcın olsun. :(

dusunmen yeter hocam inanki mutlu oldum tesekkurler.

Umarım evini en kısa sürede tamir edebilirsin.
İmkanı olanlar elbette yardım edecektir. Bu halinizi gören köylüler de hiç mi vicdan yok ?
Köyde insanlar sadece 1-2 ay mi çalışıyor ? Yılın kalan diğer aylarında ne yapıyorlar ?

Hocam yanlış anlamanı istemem ama böyle durumlarda buranın size ait olduğunu biraz daha detaylı kanıtlamanız gerekiyor diye düşünüyorum. Yani bir kaç resimle insanların size yardım edebileceğini pek düşünmüyorum. Amacım sizi rencide etmek değil yanlış anlaşılmasın lütfen

Allah yardımcınız olsun size bir iş bulmak lazım 2-3 ayla köyde dahi yaşasanız geçinmeniz zor olur

Umarım evini en kısa sürede tamir edebilirsin.
İmkanı olanlar elbette yardım edecektir. Bu halinizi gören köylüler de hiç mi vicdan yok ?
Köyde insanlar sadece 1-2 ay mi çalışıyor ? Yılın kalan diğer aylarında ne yapıyorlar ?

hocam bu devirde hersey para olmus. koyde yazları ot bicme oluyor 1 ay falan sonra yevmiye fındıga gidiliyor. diger aylar bosta kalıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Hocam işleme girerde adsense ödeme yaparsa elimden geldiğince yardımcı olayım.
dusunmen yeterli hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:12 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Hocam yanlış anlamanı istemem ama böyle durumlarda buranın size ait olduğunu biraz daha detaylı kanıtlamanız gerekiyor diye düşünüyorum. Yani bir kaç resimle insanların size yardım edebileceğini pek düşünmüyorum. Amacım sizi rencide etmek değil yanlış anlaşılmasın lütfen

hocam ne gibi bir kanıt koyabilirim. allah ıma sukur haram yamedim daha allah ımda yedirmesin bundan sonra.

yanlış anlamayın da insanlar bu fotoğraflara bakarak neye göre yardım etsinler? Sizce de çok saçma değil mi?

10 bin tl civarı yardım bekliyorsunuz ve insanlardan fotoğrafa bakarak yardımcı olmasını istiyorsunuz.

fotoğraflardaki de mevcut kalınan evden ziyade içerisinde göç olmayan eski bir eve benziyor.

senelik gelirim 2-3000 demişsiniz. Fındığınız yok mu? Fındığınız yoksa fındık zamanı işçiliğe gitmiyor musunuz? Köyünüzde fındık zamanı dışı bahçe işi, tırpan işi, ilaç, gübre işi yaptırmak isteyen kimse yok mu? Varsa yapıyor musunuz? Tarlanız var mı?Tarlanızda sebze yetiştiriyor musunuz?

İnternete girebiliyorsunuz. İnternetten para kazanmayı biliyorsunuz. Youtube'dan para kazanmayı öğrenmişsiniz ama böyle bir evde yaşayıp ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz.

Benim yardım edebilecek gücüm yok ancak yardım etmek isteyenler için daha ikna edici olmalısınız diye düşünüyorum

@karahasan

Nereden: Giresun
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Itrader: 1 , 100%

Tamı tamına 2 yıl önce üye olmuşsunuz ve 289 mesaj bıraktığınıza göre aktif olarak forumu kullanıyorsunuz sanırım...

2 yıllık bir aktif forum üyesinin böylesine bir konu açması çok ama çok garibime gitti doğrusu...

2 yılda forumdan faydalanamamış olmak bence beceriksizlik değil üşengeçlik veya tembellik olsa gerek...

Konu para yardımı olarak değilde bilgi paylaşımı adı altında açılmış olsa inan yardım elini esirgemeyen birçok kişi olabilirdi ama bu şartlar altında bence yardım edecek kişi sayısı çok olmaz ve olanlarında aklında 40 tane soru olur kesin...

Ben kendi düşüncelerimi yazdım birçok kişi ben hayıflayacak olsada bence onların kat ve kat fazlasıda yazdıklarıma hak verecektir...

Allah yardımcınız olsun...

Hocam giresunun hangi köyü neresi ?
Belkide gelip size ulasmak isteyenler olabilir arkadaslarin dedikleri gibi 3 resme 10 bin kimse vermez

yanlış anlamayın da insanlar bu fotoğraflara bakarak neye göre yardım etsinler? Sizce de çok saçma değil mi?

10 bin tl civarı yardım bekliyorsunuz ve insanlardan fotoğrafa bakarak yardımcı olmasını istiyorsunuz.

fotoğraflardaki de mevcut kalınan evden ziyade içerisinde göç olmayan eski bir eve benziyor.

senelik gelirim 2-3000 demişsiniz. Fındığınız yok mu? Fındığınız yoksa fındık zamanı işçiliğe gitmiyor musunuz? Köyünüzde fındık zamanı dışı bahçe işi, tırpan işi, ilaç, gübre işi yaptırmak isteyen kimse yok mu? Varsa yapıyor musunuz? Tarlanız var mı?Tarlanızda sebze yetiştiriyor musunuz?

İnternete girebiliyorsunuz. İnternetten para kazanmayı biliyorsunuz. Youtube'dan para kazanmayı öğrenmişsiniz ama böyle bir evde yaşayıp ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz.

Benim yardım edebilecek gücüm yok ancak yardım etmek isteyenler için daha ikna edici olmalısınız diye düşünüyorum

hocam haklısınız ancak nasıl bir kanıt koyayım inanki bu konuyu utanarak actım. fındıgımız 100kg anca cıkıyor. fındık zamanı yevmiye gidiyorum. ancak evin eksiginden kenara para bırakamıyorum tek calısıyorum.

Hocam durumunuza üzüldüm, ancak eliniz ayağınız tutuyor aklınız yerindeyken bu şekilde yardım istemenizi doğru bulmuyorum. İnsanlardan maddi yardım istemek yerine youtube 'tan daha fazla gelir elde etmek için bilgi isteseniz vs. eyvallah ama sağlığınız yerindeyken gelipte burada para yardımı beklemenizi doğru bulmuyorum, Allah yardımcınız olsun.

Düşmez kalkmaz bir Allah! lakin şöyle bir durum var;

Ben sizi http://www.ytpara.com/paypal-alis-satis-ve-onaylama/73340-626tl-paypal-dolandirildim.html konusundan hatırlıyorum. Ve ayrıca; kazançlarla alakalı bir çok mesajınız mevcut.. Konuda "senelik gelirim 2000 ile 3000 bin lira arası" demişsiniz ama hani yaptığınız işlerde ödemeleri paypal ile mi alıyorsunuz ? nasıl oluyor ? Eğer köy işleriniz için Paypal kullanmıyorsanız ya Quiz ödemesidir veya başka bir şey.. Bir şekilde para kazandığınız için o para gelmiştir.

Ve aşağıdaki gibi, kazançlarla alakalı da mesajlarınız mevcut..

http://www.ytpara.com/989816-post125.html
http://www.ytpara.com/adsense-aylik...anclari-haziran-odemeleri-14.html#post1029570
http://www.ytpara.com/quizgroup/70102-quizgroup-mart-kazanclari-nisan-odemeleri-153.html#post975700

Bilgi olarak belki insanlar size yardım eder ama bu hali ve bu şekilde yardım isterseniz inanın bir çok kimse inanmayacaktır..

Zor durumda da olabilirsiniz ama forum yazılarınıza bakınca ben de pek tatmin olmadım yazdıklarınızla alakalı..

Sevgiler.

@karahasan

Nereden: Giresun
Etiketlendi : 18 Yazıda
Etiketlendi: 3 Başlıkda
Itrader: 1 , 100%

Tamı tamına 2 yıl önce üye olmuşsunuz ve 289 mesaj bıraktığınıza göre aktif olarak forumu kullanıyorsunuz sanırım...

2 yıllık bir aktif forum üyesinin böylesine bir konu açması çok ama çok garibime gitti doğrusu...

2 yılda forumdan faydalanamamış olmak bence beceriksizlik değil üşengeçlik veya tembellik olsa gerek...

Konu para yardımı olarak değilde bilgi paylaşımı adı altında açılmış olsa inan yardım elini esirgemeyen birçok kişi olabilirdi ama bu şartlar altında bence yardım edecek kişi sayısı çok olmaz ve olanlarında aklında 40 tane soru olur kesin...

Ben kendi düşüncelerimi yazdım birçok kişi ben hayıflayacak olsada bence onların kat ve kat fazlasıda yazdıklarıma hak verecektir...

Allah yardımcınız olsun...

hocam cok denedim ancak 100,300 arasını yukarı gecemedim. para yardımını son care olarak gordum kıs geliyor onu daraldı kusura bakmayın.

ben 1 2 ay çalışan adama yardım etmem zaten. 2 ay çalış 10 ay kahve köşelerinde sürt en başta babam olmak üzere bu zihniyetten oldum olası nefret etmişimdir. köyde yaşayan adam keyfine bakar zaten en fazla 4 5 ay çalışır sonra deyme keyfine ohh yat babam yat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri