YTPARA Bitmiş Beyler

Hasnicktir

Yasaklanmış
Web sitesi
cepportal.blogspot.com
Site resmen incicaps tenhalığına dönmüş.
Konu 1 gün boyunca indexte bekliyor kimse de dönüp bir şey yazmıyor.
Çünkü sitede adam kalmamış.
Sürekli 3 5 kişi youtube haricinde netflix hesabı, google drive alanı satıyor.
Bazıları Abone, izlenme satıyor.
Kimse Youtube hakkında konuşmuyor.
5 yıldan fazladır bu sitenin üyesiyim.
Hatırlıyorumda awesomeness, adsense pinleri konuları açılır,
Herkes birbirine yardım ederdi.
Şehir buluşmaları yapardık.
Nereye kayboldu o kitle?
Sanırım siteye bir süre ara vermenin zamanı geldi.
Umarım döndüğümde o eski sıcaklığı görürüm.
Herkese bol kazançlar
Hoşçakalın:(

bu siteyi bitiren zaten satış konuları oldu. İnsanlar ana sayfada sadece satış konularını görünce girmeyi bıraktı.

Ytnin getirdiği katı kurallar neticesinde spamcı kalmadı/azaldı

Forumdakiler kimseye yardım etmiyorki bile bile sırf kendileri kazansın diye :)

admin belki yorumu onaylamayacak ancak siteyi öldüren bu değil üyeliklerin parayla olması böyle bir sistem r10da bile yok. ilk defa bu sitede gördüm, tüm webmaster forumlarında üyelikler ücretsiz olup ücretsiz şekilde konu açılır ve cevap yazılır ancak satış yapmak isteyenler satış konusu açarken vip üyelik almak zorundadır ve bunlarda sürelidir. ancak bu forum satış yapmayan üyeye bile konu açıp cevap yazmak için 100 tl para istiyor şimdi gelip onaysız üyelerde konu açabiliyor cevap yazıyor diyeceksiniz ama kimse açtığı konunun 1 saat sonra attığı cevabın 2 saat sonra adminin insiyatifine göre onaylanmasını istemez. forum sistemini değiştirmeli artık sadece satış yapan üyelerden ücret talep edilmeli . Adam paralı üyeliği görür görmez kayıt olmadan çıkıyor bu yorumuda bir admin yada moderatör onaylayacak belki düşünceme cevap yazarlar...

Uyelikler ucretli oldu :) her foruma konu acip cevap yazamiyoruz ki.

Eski hızlılığı eski tadı yokki ne yazıkki

Bu forum spamcıdan ibaret değil heralde değil mi :)

herkes spamcı olmasada,spamcı tayfa çogunluktaydı hocam.ama biçogumuz ytyi bıraktık spam sorunlarından sonra.mesela kendimden örnek vereyim;birisi bi soru sordugunda,eger bu konuda bilgim varsa gelip hemen paylaşırdım herkes bilir bunu ama 2 yıl önce ytyi bıraktım.şimdi,bilgim olmayan konularda sorular geliyor hala bana özelden ve cevap vermeyince kızanlar dahi oluyor.işler zorlaştı,kendine rakip istemedigin için cevap vermiyorsun artık filan diyenler var :D ama yt kolay yoldan,güzel para verdigi zamanlarda ben güzel güzel kazandım,kazanmak isteyenlerede bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalıştım hep.sonra baktım,spam işi zorlamaya başladı ve ben zaten daha çok web sitelerle ilgilinmeyi sevdigim için ytden webe döndüm tekrar.spamdan ayda 50-60k kazanan biçok arkadaş özgüne dönmektense farklı alanlara kaydı hep,bende bunlardan birisiyim.yt harici sektörlerde çok aktif degil bu forum ne yazıkki.özgüncülerde artış oldu tabi ama onların neden pek sesi çıkmıyor,o konuda pek bilgim yok açıkcası.ytde özgün işi bana ters açıkcası :)

Son düzenleme:
Öncede şu şekilde bir yöntem olurdu paylaşılır aradan 2 hafta sürmeden o yöntem kapanırdı. Biri bir şey bulurdu paylaşırdı o da patlardı. Şuan da böyle millet bildiği spam yöntemiyle ilgili bir şey paylaşsa yakın zamanda o fixleniyor. Skypeden yazan kişilerde oluyor merhaba hocam işler nasıl ne yapıyorsun nasıl çalışıyorsunn diye yazıyor. Adam uğraşsın didinsin kendine özgü bir şeyler bulsun başkası gelsin sorsun o adam söyler mi ? Söylemez . Bende olsam söylemem şuan zaten spam çalışan eskiye göre çok az kişi kaldı bildikleriyle kendisi kazanıyor. Bu bencillik değil bence iyi yapıyor demek ki halen bir şeyler var forma gelse söylese paylaşsa 1 ayı geçmeden o da patlayacak. Millet elinden geldiğince yine yardım yapıyor yazıyor cevaplıyor ama eskisi gibi şöyle yapacaksın böyle yapacaksın demiyor. Dememeli bence de ... Bu benim fikrim sadece ama şu bir gerçek spam bitmeye yaklaşsa da bitmedi, halen bildiğim spamdan kazanan insanlar mevcut... Kısaca demek istediğim bizim türk milletinde çekememezlik olduğu için biraz kimse bir şey paylaşmaya korkuyor kendine çalışıyor, çünkü herkesin geçmişte ağzını yandı....

Hakkımızda hayırlısı :)

site varsa çalışıcam yoksa çalışmada yok mantığıyla zaten birilerine bilgi amaçlıda olsa bağımlısındır. bunu düşünmek yerine yöntem geliştirsen birilerinin paylaşım yapıp yapmadığına takılmazsın bence.

Youtube eski haline dönsün attığın mesajı bulamassın

JZgazQ.jpg

Para varsa yancıkta...

ytde özgün işi bana ters açıkcası :)

İnsanları tek bezdiren konu bu para kazanma politikasının değişmesi ve onaylanması için aylarca bekletmesi neyse ki ben beklemedim çok şükür öyle bir sorun yaşamadım.

Özgün niye ters olsun çok bir zorluğu yok bu tabi çalışacağın kategorine bağlı örnek olsun diye söylüyorum aç bir oyun kanalı izlenir bir hd kalitede oyunları oyna oyna yükle ytye bir süre sonra kendine kitle edinir ilerlersin belki 2013'deki o oyuncu kitlesini yaklanmaz ama yine de hiç kazanmayacağına 5 - 10$ gelse kötü para değil birike birike dağ gibi olur.

Benim düşüncem en büyük faktör para kazanma politikasında başvurudan sonra onay süreci insanları bezdiren tek şey bu :)

İnsanları tek bezdiren konu bu para kazanma politikasının değişmesi ve onaylanması için aylarca bekletmesi neyse ki ben beklemedim çok şükür öyle bir sorun yaşamadım.

Özgün niye ters olsun çok bir zorluğu yok bu tabi çalışacağın kategorine bağlı örnek olsun diye söylüyorum aç bir oyun kanalı izlenir bir hd kalitede oyunları oyna oyna yükle ytye bir süre sonra kendine kitle edinir ilerlersin belki 2013'deki o oyuncu kitlesini yaklanmaz ama yine de hiç kazanmayacağına 5 - 10$ gelse kötü para değil birike birike dağ gibi olur.

Benim düşüncem en büyük faktör para kazanma politikasında başvurudan sonra onay süreci insanları bezdiren tek şey bu :)

belirttigim gibi,benim ytden önce de asıl işim sitelerdi zaten hocam.burda olay şu;benim için site işlerinin,ytdeki özgüne göre daha karlı olması ve daha çok ilgi alanıma giriyor olması.ben en basitinden,dedigin gibi oyun oynayarak harcayagımız zamandan daha kısa sürede,daha az çalışarak mesela film sitemden para kazanıyorsam yt oyun kanalı ile ugraşmam saçma olur.

güncelleme dedigin her yerde var ne yazıkki.mesela film sitelerimden birisi,son güncellemeye kadar ayda 400-500$ kazandırıyordu bana.güncellemeden sonra bu para dibi gördü şimdi.ben yt özgünle ugraşmak yerine,tekrar bu siteyi eski haline,belki dahada iyi bi hale getirmeyi daha karlı buluyorum ve o yönde çalışıyorum.ytde özgün bi kanalla bu parayı kazanmak çok daha zor bence...

kısacası yt özgün,daha az karlı ve daha çok ugraştıcı benim için hocam.herkes kendisi için bu seçimi yapmak zorunda.sana göre yt özgünde para kazanmak daha karlı ise,sen ona yönelirsin.benim için film sitelerim daha karlıdır,ona yönelirim,bi başkası hala yt spamdan para kazanıyordur ona yönelir.....sonuçda hepimizin derdi para kazanmak :) bol kazançlar.

paralı üyelik sistemini lk defa ytparada denk geliyorum şuna emin olun r10 üyeliğini tekrar açarsa burada sitenin admini bile girmez :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri