Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ytpara şöyle kötü,r10 böyle berbat biyer diye laf atanların çogu arkaplanda tuttuguna yapışıyor nolur bana bi davetiye ver diyebu forumda kaç tane adam gördüm ben böyle.forumdaki konuda r10a etmedigi laf kalmıyor,skypedan gelip abi sende davetiye vardır,benide aldırsana r10a diyorlar.bu tür yazılanlara gülüp geçicen,hangi site için olursa olsun çogu sallıyor...
Site resmen incicaps tenhalığına dönmüş.
Konu 1 gün boyunca indexte bekliyor kimse de dönüp bir şey yazmıyor.
Çünkü sitede adam kalmamış.
Sürekli 3 5 kişi youtube haricinde netflix hesabı, google drive alanı satıyor.
Bazıları Abone, izlenme satıyor.
Kimse Youtube hakkında konuşmuyor.
5 yıldan fazladır bu sitenin üyesiyim.
Hatırlıyorumda awesomeness, adsense pinleri konuları açılır,
Herkes birbirine yardım ederdi.
Şehir buluşmaları yapardık.
Nereye kayboldu o kitle?
Sanırım siteye bir süre ara vermenin zamanı geldi.
Umarım döndüğümde o eski sıcaklığı görürüm.
Herkese bol kazançlar
Hoşçakalın
Hocam haklısınız ama r10 yönetimi çeşitli hırsızları sırf reklam, para aldığı için tutup satış yapmasina göz yumarak onlarca üyesini mağdur duruma düşürdü ve bu çok uzun bir süre devam etti ki o zatı da herkes biliyor zaten yok ben şu moderatör benim kankam yok abim yok amcam diyerekten hatta açılan bir çok şikayet konusunu da kapattilar ama daha sonraları hakkında 100 tane konu açılınca banladilar ve yollarına devam ettiler. R10 davetiyesi isteyenler mecbur oldukları için istiyordur çünkü ticaret orda dönüyor keşke oradaki üyeler de daha iyi bir siteye göcse de su r10 yönetimi kendince atıp tutmaya devam etse
ytpara şöyle kötü,r10 böyle berbat biyer diye laf atanların çogu arkaplanda tuttuguna yapışıyor nolur bana bi davetiye ver diyebu forumda kaç tane adam gördüm ben böyle.forumdaki konuda r10a etmedigi laf kalmıyor,skypedan gelip abi sende davetiye vardır,benide aldırsana r10a diyorlar.bu tür yazılanlara gülüp geçicen,hangi site için olursa olsun çogu sallıyor...
Doğal seleksiyon gibi bir durum bana göre.Adı üzerinde YTPara yani youtube para , belkide %90'ı spamdan para kazanıyordu.Spam bitme noktasına gelince kimi 1 ay bekledi kimi 6 ay kimi 1 yıl ama zamanla çoğunluk eridi gitti.Kanal satın al, beğenme-izlenme al, bot-vds al derken harcanan paralar karşılığında hesaplar sürekli banlanınca doğal olarak bıraktı millet.
Ben bir sürede dm iş görür form hala canlı kalır diyordum ama dm daha çabuk havlu attı.
Ben ytpara ya bir kazanç beklentisi için girmiyorum şuan sadece yer imlerinde ekli olduğu için gözüme çarpıyor girip bi bakıyorum ne var ne yok.
YT den eskisi gibi bir spama göz yumma bekleyenler maalesef ki hüsranla karşılaşır.Artık YT işi zorlaştırır kolaylaştırmaz.Zaten dikkat edersenizbaşka bir platform oldu yakında televizyon bile olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.