YTPARA.COM | Değerli Üyeleri Beklenen Klibim Yayınlandi!

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bu disklike yapanları ... ayıp ya 4k denedim pc açmadı televizyon açar sanırım 2k da izledim elinize sesinize sağlık.

Mersinli kardeş enteller çarsısına selamlar olsun :D

4 k izlemek için yurt dışına gitmek lazım :D ulen ttnet 1080p bile zor kaldırıyor internet :D

Vay Türkiye'de 4k video, çok beğendim hayırlı olsun :)

Ayrıca 4k deyince aklıma şu tür videolar geliyor :D

Hoverboard in Real Life! In 4K! - YouTube

Teşekkür Ederim :) aynen buda güzel video

---------- Spam Engelliyici 15:34 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

Mersinli kardeş enteller çarsısına selamlar olsun :D

4 k izlemek için yurt dışına gitmek lazım :D ulen ttnet 1080p bile zor kaldırıyor internet :D

Çağ Atladık :D

Siyah beyaz olmasa daha iyi olurmuş. Ben klibe değil genelde hep şarkıya söze sese bakarım. Sözleri çok güzel şarkıda sadece belli yerlerde patlama yok. Yani dinleyeni çok fazla yakalayamıyor. Ama iyi yerlere geleceksin bu sinyali verebiliyor.

Sadece kliplere bu kadar takılma 4k çekicem diye felan uğraşma. Sen güzel söz yaz güzel oku 240p bile izler ve dinlerler :) Hayırlı olsun

Hayırlı olsun herkes 4k açarken sorun yaşıyor demışler yorumlarda ama benım 2005 model laptopta sorunsuz ızledım nasıl oluyor :)

Bende 2 tek var 4 yok .. hayırlı olsun

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 17:19 ----------

2160 ama 4K yazıyor :D

:) çarpanlari 4k demek :)

---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 15:41 ----------

Ya beyler bu kadar terbiyesizlik olmaz. 22 dislike ne ya ?

Valla boşver kapadım like bölümünü sonra açarım hiç umrumda degıl kımse :)

hocam 4k falan çok önemsemişsin o kadar önemli değil sen 720p bile yapsan izleyen izler.mesela ben rapde dinlerim arabeskde dinlerim popda dinlerim.rapde tankurt manası severim.

Siyah beyaz olmasa daha iyi olurmuş. Ben klibe değil genelde hep şarkıya söze sese bakarım. Sözleri çok güzel şarkıda sadece belli yerlerde patlama yok. Yani dinleyeni çok fazla yakalayamıyor. Ama iyi yerlere geleceksin bu sinyali verebiliyor.

Sadece kliplere bu kadar takılma 4k çekicem diye felan uğraşma. Sen güzel söz yaz güzel oku 240p bile izler ve dinlerler :) Hayırlı olsun

Önerilerin için teşekkür ederim ama ilk ben olmak istedim için çok ugraştım kısa oldu zaten bunu bilerek kısa yaptım ki diyerlerini merak etsinler diye :)

Kardeş hayırlı olsun 4k yapayım dedim işlemci çatırlamaya başladı :D

Kardeş hayırlı olsun 4k yapayım dedim işlemci çatırlamaya başladı :D

:D 4K'da izlemek biraz zor hocam ya kaldırmıyor pc'ler

---------- Spam Engelliyici 16:02 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------

Bu disklike yapanları ... ayıp ya 4k denedim pc açmadı televizyon açar sanırım 2k da izledim elinize sesinize sağlık.

Onlara çagre yok yanlışlıkla like yerine disslike basıyorlar ne yapalım herkes özgür :)

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Hayırlı olsun herkes 4k açarken sorun yaşıyor demışler yorumlarda ama benım 2005 model laptopta sorunsuz ızledım nasıl oluyor :)

ahahahaha sende tarihte bir ilk yaşadın o zaman benim pc apple azda olsa kasıyor :D

---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

hayırlı olsun 4 k mı :D benimki daha 1080 i zor açıyor :D

Apple'da izle o zaman varsa tabi :)

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

4k olarak açtım chrome kapandı :D

ahahahaha :D

---------- Spam Engelliyici 16:31 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------

Hayırlı olsun dostum.
Sanki devamı gelecek gibi bir klip olmuş

Aynen bu video önden kısa olarak sürdüm :)

ya açıkçası dünkü reklam başlığından sonra bu başlığı görünce bir heyecanla girdim. Kusura bakmayın hep iyi şeyler duyamazsınız. Belki benden önce de birileri dile getirmiştir ama okumadım tüm mesajları.

Öncelikle siz müziğinizle mi övünmek istiyorsunuz yoksa 4k video kalitesiyle mi ona karar verin. Müzik tarzınız benim pek ilgimi çekmese de açıkçası dinledim ve vasat geldi bana.

Bir de o çok övündüğünüz 4k kalite hakkında söylemek istiyorum. O kadar renksiz ve saçma bir klip ki değil 4k 16k olsa farketmez. Ruhsuz, renksiz, kareografisiz bir klip. Ciddi diyorum. 280 kalitede de izlesem aynı, 1080p de ya da 4k da. Kia Ceed reklam filmi deseydiniz daha çok tebrik ederdim.

Beklentiyi yüksek tutup karşısında böyle bir şey paylaştığınız için bu düşüncelerim. Kusura bakmayın.

İyi çalışmalar

ya açıkçası dünkü reklam başlığından sonra bu başlığı görünce bir heyecanla girdim. Kusura bakmayın hep iyi şeyler duyamazsınız. Belki benden önce de birileri dile getirmiştir ama okumadım tüm mesajları.

Öncelikle siz müziğinizle mi övünmek istiyorsunuz yoksa 4k video kalitesiyle mi ona karar verin. Müzik tarzınız benim pek ilgimi çekmese de açıkçası dinledim ve vasat geldi bana.

Bir de o çok övündüğünüz 4k kalite hakkında söylemek istiyorum. O kadar renksiz ve saçma bir klip ki değil 4k 16k olsa farketmez. Ruhsuz, renksiz, kareografisiz bir klip. Ciddi diyorum. 280 kalitede de izlesem aynı, 1080p de ya da 4k da. Kia Ceed reklam filmi deseydiniz daha çok tebrik ederdim.

Beklentiyi yüksek tutup karşısında böyle bir şey paylaştığınız için bu düşüncelerim. Kusura bakmayın.

İyi çalışmalar

kareografisiz klip ne demek biliyormusunuz hocam ? klibin konusu yoktur demek burda bir kısa film var yani biz buna kareografi diyoruz hani ben yıllardir klip yaparım böyledir avrupada tüm klipler mercedes bmw audi vs gibi bolca arabalar gösterilir sebebi ise klip renkli olsun diye , türkiyede kamera karısına geçip söylersem o zaman ınsanlar sade çekmıs kamera karısında söylemekle olmuyor diyor bu yüzden vevo dahil bütün dünya benım yaptıgım tarz'da klip çekmektedir , söyledınız herşeyde kendınıze göre haklısınız bende kendime göre haklıyım sayin hocam ilginiz için teşekkür ederim görüşünüze saygım sonsuzdur Allah razi olsun. :)

neden renkli değil

kullandıgın kamera marka modeli nedir

4K izlemeyi deneyim dedim 2GB ekran kartı çalışmayı durdurdu :D Tavsiyem denemeyim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri