Yakalarımıza gül takamıyacağımıza göre![]()
sevinç önü gayet iyi arkadaşlar için
![]()
hocam liste işini sen mi yapsan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yakalarımıza gül takamıyacağımıza göre![]()
sevinç önü gayet iyi arkadaşlar için
![]()
Bir dk sakin. 18:00 malesef olamaz, neden? Çünkü ben Manisa'dan geleceğim, ayrıca Muğla'dan ve civari şehirlerden İzmir'e gelecekler var. Bu yüzden sabah olması daha makbuldür. Sabah trenle yola çıkarız 5-6-7 civarları sorarım kaçta tren var diye 8-9-10 gibi İzmir'de oluruz buluşuruz, akşam 18:00, 19:00, 20:00, 21:00 gibi kaçta tren varsa nasıl uygunsa gideriz, en uygunu budur...
[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] benim adıma geliriz demiş ama Gelemeyebilirim, Uşak'tan misafirler geldi..
Ayrıca Alsancak ta buluşmak yerine daha tenha sakin bir semt olabilir diye düşünüyorum
Forum Bornova üst katlarda oturulabilir. Örnek
TCDD'nin sitesinden baktım, herkese göre uygun bir saat olduğunu düşünüyorum 08:39'da tren var 11:55'te Alsancak'ta oluyormuş, akşam da 20:35'te de dönüş var. Ayrıca aradım belki değişmiştir falan diye adam da aynı şeyi söyledi. Bence gayet uygun ben nasip olursa gelirim.
Not: Nasip olur da gelirsem beni almayı unutmayın, bekleyin![]()
Bende buradan (mugla 3saat) 9-10 arabasina binip oglen orada olacam. Aksam 00 kadar araba var. Ama bos birisi bana eslik etsin hic gelmedim bilmiyom izmiri
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gar ile garaj arası ne kadar acaba [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] ? Beni alırsınız sonra garaja doğru gideriz...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.