S.a şimdi geliceği kesinleşen onay aldığım arkadaşlar
[MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] [MENTION=5450]stone[/MENTION] [MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=3218]thecruelx[/MENTION] [MENTION=3297]yigit0can[/MENTION] [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] By.Solver
Dershane sınav yada iş vs nedeniyle
Kesin olmamakla beraber katılabilme iğtimali olan arkadaşlar
[MENTION=5111]byc[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] [MENTION=183]HuR35[/MENTION] [MENTION=4483]gzmrt[/MENTION] [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] ve @Braddly
Yer mekan saat olarak : Biz alsancak sevinç önü düşündük saat 14 suları
ama bazı arkadaşlarımızın Forum bornova ,Küçük park vs gibi önerileri var
şehir dışından gelicek bazı arkadaşlarımızda 12 sularında olsa biizm için iyi olur diyor yada 12-14 toparlanırız diyende var Kararlaştırılcak son şey yer ve saat oldu oylamaya sunarız istersen Top sende Modum [MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION]
Not : Garajdan katılıcak arkadaşları ben alırım sorun değil bütün katılımcılara özelden numaramı atıcam sorun olduğu taktirde ararsınız
Dip not
Diğer gelemiyen arkadaşlar bana belirtiler hastası olan var şehir dışında olan yada gidicek olan hepsine hayırlı yolculuklar ,iyi tatiller hastası olanlara allah şifalar versin sınava giriceklere başarılar dileriz onlarıda bir başka buluşmada aramızda görmek isteriz
Arada atladığım ve gelicek olan varsa kusuruma bakmasın bana bildirsin lütfen eklerim