YTPara.com İZMİR BULUŞMASI

• Kullanıcı MKunkcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kutlamalar-Tebrikler
Cumartesi 14.00 sevinç önü ana baba günü olur. Alsancak ta daha müsait bir toplanma alanı daha iyi olur gibi, yada direk mekan belirleyelim oraya gelsin herkes. Ben işlerimi halledip gelicem, İzmir'de yaşayan tüm arkadaşların katılması buluşmanın kalitesini ve anlamını arttıracaktır. Gelecek arkadaşlar isim yazdırsınlar ona göre bir yerde tayin edelim

Ya işte ayarlayın dolaşırız da otururuz da fark etmez bir buluşalım da şimdi arkadaşı garajdan By.Solver alıyor. Beni gardan kim alacak? :D

bende birinizi alırım ve sevinç pastanesi önü arkadaslar cogu kişinin bildiği yer mekan ismi verirsek 1 saat arar arkadaşlar herkes fazla bilmiyor alsancagı

bende birinizi alırım ve sevinç pastanesi önü arkadaslar cogu kişinin bildiği yer mekan ismi verirsek 1 saat arar arkadaşlar herkes fazla bilmiyor alsancagı

Haklisin orada bulusalimda ordan yapariz birseyler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.solver ztn seni almiyor mu :)

yok onun evi garaja yakın gara değil :)

Siz bilirsiniz beni almaya gelmezseniz ben kordona akarım akşama kadar bile dolaşır otururum orada :D

Şaka maka olmadı almaya gelen olmazsa ben sorarım Sevinç Pastanesi nerede diye öğrenirim ya. Sora sora Bağdat bulunurmuş :D Ama inşallah karşıma Sevinç Kıraathanesi olabilir mi diyen çıkmaz :D

ben varım ılk mesaja saatı yerı yazın bı de kım bulusmayı organıze edecekse tel ıletısımı de kuralım onunla bı youtuber aarkadasım da var onunla gelırız

yok onun evi garaja yakın gara değil :)

Siz bilirsiniz beni almaya gelmezseniz ben kordona akarım akşama kadar bile dolaşır otururum orada :D

Şaka maka olmadı almaya gelen olmazsa ben sorarım Sevinç Pastanesi nerede diye öğrenirim ya. Sora sora Bağdat bulunurmuş :D Ama inşallah karşıma Sevinç Kıraathanesi olabilir mi diyen çıkmaz :D

Bir kiza takil gotururseni :=)

Bu hafta yapmayalım bence AÖF sınavı var, ben dahil bir çok arkadaş katılamayacak.

[MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] Dün liste yapıcaktım ama uyuyup kalmışım ya bugünde okulla staj defteriyle boğuştum kusuruma bakma :) ben şimdi forum içi ve forum dışı youtuberlerin hepsine msj attım son bir onay alayım diye olumlu olumsuz dönüşler yavaştan başladı yarın herkez msjlara kesin dönüş yapınca ben burdan liste saat ve yeri herkezi etiketleyerek yapıcam.

Arkadaşlar merak etmeyin bu arada garajdan gelicekler sıkıntı yapmasın evim garajın dibi alırım hepinizi sorun değil
kesinleşen 4-5 kişi varız şuan diğerleri son onay verdimi eklicem herkezi

Saat 14 olarak alsancak sevinç önü diyoruz diğer ilçelerden gelicek arkadaşlar içinde uygun olsun diye durumlara göre ayarlama çekeriz gerekli olursa

Bu arada haftasonu aöf sınavı varmış isterseniz ertelebilir yada bir başka haftaya gine yaparız gelemeyenlerde o zaman katılım gösterirler
bu hafta yine yaparız

[MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] Dün liste yapıcaktım ama uyuyup kalmışım ya bugünde okulla staj defteriyle boğuştum kusuruma bakma :) ben şimdi forum içi ve forum dışı youtuberlerin hepsine msj attım son bir onay alayım diye olumlu olumsuz dönüşler yavaştan başladı yarın herkez msjlara kesin dönüş yapınca ben burdan liste saat ve yeri herkezi etiketleyerek yapıcam.

Arkadaşlar merak etmeyin bu arada garajdan gelicekler sıkıntı yapmasın evim garajın dibi alırım hepinizi sorun değil
kesinleşen 4-5 kişi varız şuan diğerleri son onay verdimi eklicem herkezi

Saat 14 olarak alsancak sevinç önü diyoruz diğer ilçelerden gelicek arkadaşlar içinde uygun olsun diye durumlara göre ayarlama çekeriz gerekli olursa

Bu arada haftasonu aöf sınavı varmış isterseniz ertelebilir yada bir başka haftaya gine yaparız gelemeyenlerde o zaman katılım gösterirler
bu hafta yine yaparız

Hocam senden yarın bir liste bekliyoruz :)

günaydın beyler. konuyu takipteyim bir aksilik çıkmazsa ve yarın ki haftalık iznime mesai yazmazlarsa, kesinleşen saat ve yerde olacağım.
bornova ağırlıklı bir kitleyiz küçükpark yada forum olabilirdi aslında. ulaşım yönünden de sıkıntı olmaz. benim ki sadece bir öneri.

Gelip gelmeme durumum bugün kesinleşecek. Özel dersim olmasaydı oradaydım fakat bir şeyler yapmaya çalışacağım.

günaydın beyler. konuyu takipteyim bir aksilik çıkmazsa ve yarın ki haftalık iznime mesai yazmazlarsa, kesinleşen saat ve yerde olacağım.
bornova ağırlıklı bir kitleyiz küçükpark yada forum olabilirdi aslında. ulaşım yönünden de sıkıntı olmaz. benim ki sadece bir öneri.

Bakalım bugün belli olsun da yapalım bir şeyler
Gelip gelmeme durumum bugün kesinleşecek. Özel dersim olmasaydı oradaydım fakat bir şeyler yapmaya çalışacağım.

İnşallah durumunuz müsait olur da katılırsınız..

S.a şimdi geliceği kesinleşen onay aldığım arkadaşlar
[MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] [MENTION=5450]stone[/MENTION] [MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=3218]thecruelx[/MENTION] [MENTION=3297]yigit0can[/MENTION] [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] By.Solver

Dershane sınav yada iş vs nedeniyle
Kesin olmamakla beraber katılabilme iğtimali olan arkadaşlar

[MENTION=5111]byc[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] [MENTION=183]HuR35[/MENTION] [MENTION=4483]gzmrt[/MENTION] [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] ve @Braddly

Yer mekan saat olarak : Biz alsancak sevinç önü düşündük saat 14 suları
ama bazı arkadaşlarımızın Forum bornova ,Küçük park vs gibi önerileri var
şehir dışından gelicek bazı arkadaşlarımızda 12 sularında olsa biizm için iyi olur diyor yada 12-14 toparlanırız diyende var Kararlaştırılcak son şey yer ve saat oldu oylamaya sunarız istersen Top sende Modum [MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] :D

Not : Garajdan katılıcak arkadaşları ben alırım sorun değil bütün katılımcılara özelden numaramı atıcam sorun olduğu taktirde ararsınız

Dip not
Diğer gelemiyen arkadaşlar bana belirtiler hastası olan var şehir dışında olan yada gidicek olan hepsine hayırlı yolculuklar ,iyi tatiller hastası olanlara allah şifalar versin sınava giriceklere başarılar dileriz onlarıda bir başka buluşmada aramızda görmek isteriz

Arada atladığım ve gelicek olan varsa kusuruma bakmasın bana bildirsin lütfen eklerim :)

[MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] [MENTION=5450]stone[/MENTION] [MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=3218]thecruelx[/MENTION] [MENTION=3297]yigit0can[/MENTION] [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] By.Solver

[MENTION=5111]byc[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] [MENTION=183]HuR35[/MENTION] [MENTION=4483]gzmrt[/MENTION] [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] ve @Braddly

şehir dışından gelicek bazı arkadaşlarımızda 12 sularında olsa biizm için iyi olur diyor yada 12-14 toparlanırız diyende var Kararlaştırılcak son şey yer ve saat oldu oylamaya sunarız istersen Top sende Modum [MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] :D

Not : Garajdan katılıcak arkadaşları ben alırım sorun değil bütün katılımcılara özelden numaramı atıcam sorun olduğu taktirde ararsınız

Dip not
Diğer gelemiyen arkadaşlar bana belirtiler hastası olan var şehir dışında olan yada gidicek olan hepsine hayırlı yolculuklar ,iyi tatiller hastası olanlara allah şifalar versin sınava giriceklere başarılar dileriz onlarıda bir başka buluşmada aramızda görmek isteriz

Arada atladığım ve gelicek olan varsa kusuruma bakmasın bana bildirsin lütfen eklerim :)

Ben de işim biter bitmez gelicem. Büyük ihtimal o saatte bitmiş olur. Alsancak çok yoğun oluyor diye ben dün fikrimi söylemiştim ancak çoğunluk nasıl karar verirse herkesin uyacağını düşünüyorum. Şehir dışından kalkıp gelecek arkadaşlara saygı açısından müsait olanların katılmasını gönlünce istiyorum. Sağlıcakla kalın

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bencede küçükpark veya forum iyi olur malum haftasonu alsancak yoğun olur

Banada forum ve küçükpark uyar yani evde yakın :D
tabi herkez bir katılım sağlasın fikrini söylesinde

Dip not

çalışanlarıda hesaba katın lütfen sizleri bilemem ama ben çalışıyorum izin almam mükündeğil saat 6 gibi işten çıkıyorum :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri