Merhaba, YTPara Yönetimi olarak aldığımız kararı sizlerle paylaşıyorum.
Network sahibi üyelerimiz ile aşağıdaki konuları tartışmak ve sizleri aldığımız bazı kararlar konusunda bilgilendirmek amacıyla bir görüşme gerçekleştirmek istiyoruz. Bu görüşmeye katılmak isteyen tüm network sahipleri (MCN, CMS Sahibi, Hub, Sub-Network, Virtual Network vs.) bana bu görüşmeye katılmak istediklerine dair bir mesaj ve kullandıkları SKYPE adresini Özel Mesaj aracılığı ile göndermeliler. Katılım zorunluluğu yoktur; ancak katılmanız hem bilgi almak hem de fırsatlardan yararlanmak için önerilir.
Konuşulacak Konular:
Forumdaki Network Kategorisinin Düzenlenmesi Konusunda Fikir Alış Verişi
-Alt kategori alma şartları
-Alt kategoride moderatörlük durumu hakkında bilgilendirme (şikayet konuları dışında)
-Kategori dışında özel üyelik, kampanyalar
-Genel Network konularının (tüm Networkler ile ilgili olan) düzenlenmesi
Network Tanıtım ve Son Ödeme Konuları için Şablon Oluşturulması
-Alt networklerin üst networkü belirtme zorunluluğu
-Network çalışma şartlarının belirtilmesi, özgün, spam ayrımı
-Aylık ödeme konularında bilgilendirme detayları
Birlikte Gerçekleştirilebilecek Etkinlikler
-Eğitim, eğlence vb.
Network Sahiplerinin Devamlı İletişimde Olması ve Forumdaki Bilgilendirmelerin Yapılması Amaçlı Topluluklar
-Forumda özel bölüm
-Skype toplantıları
-Whatsapp grupları
Network sahibi üyelerimiz ile aşağıdaki konuları tartışmak ve sizleri aldığımız bazı kararlar konusunda bilgilendirmek amacıyla bir görüşme gerçekleştirmek istiyoruz. Bu görüşmeye katılmak isteyen tüm network sahipleri (MCN, CMS Sahibi, Hub, Sub-Network, Virtual Network vs.) bana bu görüşmeye katılmak istediklerine dair bir mesaj ve kullandıkları SKYPE adresini Özel Mesaj aracılığı ile göndermeliler. Katılım zorunluluğu yoktur; ancak katılmanız hem bilgi almak hem de fırsatlardan yararlanmak için önerilir.
Konuşulacak Konular:
Forumdaki Network Kategorisinin Düzenlenmesi Konusunda Fikir Alış Verişi
-Alt kategori alma şartları
-Alt kategoride moderatörlük durumu hakkında bilgilendirme (şikayet konuları dışında)
-Kategori dışında özel üyelik, kampanyalar
-Genel Network konularının (tüm Networkler ile ilgili olan) düzenlenmesi
Network Tanıtım ve Son Ödeme Konuları için Şablon Oluşturulması
-Alt networklerin üst networkü belirtme zorunluluğu
-Network çalışma şartlarının belirtilmesi, özgün, spam ayrımı
-Aylık ödeme konularında bilgilendirme detayları
Birlikte Gerçekleştirilebilecek Etkinlikler
-Eğitim, eğlence vb.
Network Sahiplerinin Devamlı İletişimde Olması ve Forumdaki Bilgilendirmelerin Yapılması Amaçlı Topluluklar
-Forumda özel bölüm
-Skype toplantıları
-Whatsapp grupları