YTPara’da Faaliyet Gösteren Yerli Network'lere Duyuru

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba, YTPara Yönetimi olarak aldığımız kararı sizlerle paylaşıyorum.

Network sahibi üyelerimiz ile aşağıdaki konuları tartışmak ve sizleri aldığımız bazı kararlar konusunda bilgilendirmek amacıyla bir görüşme gerçekleştirmek istiyoruz. Bu görüşmeye katılmak isteyen tüm network sahipleri (MCN, CMS Sahibi, Hub, Sub-Network, Virtual Network vs.) bana bu görüşmeye katılmak istediklerine dair bir mesaj ve kullandıkları SKYPE adresini Özel Mesaj aracılığı ile göndermeliler. Katılım zorunluluğu yoktur; ancak katılmanız hem bilgi almak hem de fırsatlardan yararlanmak için önerilir.

Konuşulacak Konular:

Forumdaki Network Kategorisi’nin Düzenlenmesi Konusunda Fikir Alış Verişi
-Alt kategori alma şartları
-Alt kategoride moderatörlük durumu hakkında bilgilendirme (şikayet konuları dışında)
-Kategori dışında özel üyelik, kampanyalar
-Genel Network konularının (tüm Network’ler ile ilgili olan) düzenlenmesi

Network Tanıtım ve Son Ödeme Konuları için Şablon Oluşturulması
-Alt networklerin üst network’ü belirtme zorunluluğu
-Network çalışma şartlarının belirtilmesi, özgün, spam ayrımı
-Aylık ödeme konularında bilgilendirme detayları

Birlikte Gerçekleştirilebilecek Etkinlikler
-Eğitim, eğlence vb.

Network Sahiplerinin Devamlı İletişim’de Olması ve Forumdaki Bilgilendirmelerin Yapılması Amaçlı Topluluklar
-Forumda özel bölüm
-Skype toplantıları
-Whatsapp grupları

Merhaba, YTPara Yönetimi olarak aldığımız kararı sizlerle paylaşıyorum.

Network sahibi üyelerimiz ile aşağıdaki konuları tartışmak ve sizleri aldığımız bazı kararlar konusunda bilgilendirmek amacıyla bir görüşme gerçekleştirmek istiyoruz. Bu görüşmeye katılmak isteyen tüm network sahipleri (MCN, CMS Sahibi, Hub, Sub-Network, Virtual Network vs.) bana bu görüşmeye katılmak istediklerine dair bir mesaj ve kullandıkları SKYPE adresini Özel Mesaj aracılığı ile göndermeliler. Katılım zorunluluğu yoktur; ancak katılmanız hem bilgi almak hem de fırsatlardan yararlanmak için önerilir.

Konuşulacak Konular:

Forumdaki Network Kategorisi’nin Düzenlenmesi Konusunda Fikir Alış Verişi
-Alt kategori alma şartları
-Alt kategoride moderatörlük durumu hakkında bilgilendirme (şikayet konuları dışında)
-Kategori dışında özel üyelik, kampanyalar
-Genel Network konularının (tüm Network’ler ile ilgili olan) düzenlenmesi

Network Tanıtım ve Son Ödeme Konuları için Şablon Oluşturulması
-Alt networklerin üst network’ü belirtme zorunluluğu
-Network çalışma şartlarının belirtilmesi, özgün, spam ayrımı
-Aylık ödeme konularında bilgilendirme detayları

Birlikte Gerçekleştirilebilecek Etkinlikler
-Eğitim, eğlence vb.

Network Sahiplerinin Devamlı İletişim’de Olması ve Forumdaki Bilgilendirmelerin Yapılması Amaçlı Topluluklar
-Forumda özel bölüm
-Skype toplantıları
-Whatsapp grupları

ekle onur hocam :) benim de fikirlerim bunların çoğu zaten ben de size iletmiştim :) jeito92 ve multicolornetwork eklersen çok memnun olurum onur hocam. Şuan partnerdeyim ama normalde 2 si ayrı kişiler :)

Bende seve seve katılırım beni de ekleyebilirsiniz... Zaman konusunda bilgilendirmeyi bilare yapacaksınızdır sanırım..

Son düzenleme:
Grubu oluşturdum. Haftasonuna kadar yazan arkadaşları da ekleyelim, 1 Şubat'tan itibaren aktif olarak kullanmış oluruz grubu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri