Ytpara Forum Kullanıcıları İsyan !

canfezzaa

Kayıtlı Üye
Ytpara Forum Kullanıcıları

Hayırlı Forumlar Beyler

Son düzenleme:
yardım sana. bir an önce özgüne başla. bizimki yol değil. sana en büyük yardım bak işte.

Lan sen 8 mesajda isyan edecek ne yaşadın :D

Arkadaş 8 mesajda isyan çıkardı, bir 15 mesaja darbe yapar bence önleminizi alın buraya yazıyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Son düzenleme:
Bazı Arkadaşlarımız Youtube İle İlgili Hikayelerini ve Başarılarını Anlatıyor . Her Hikayede de Teknik Bilgiler İçin Mutlaka Yardım Eden Kişiler Olmuş Oluyor ve Teşekkürlerini İletip Şükran Duyuyorlar.

Gel gelelim O Arkadaşlara Rica Edip Bize de Bunu Başardığı Şekilde Anlatmasını İstediğimizde ise kimseden Olumlu Bir Cevap, Olumlusunu da Geçtim Bir Cevap Alamıyoruz. :mad:

Yani Arkadaşlar Kötü Birşey İstemiyoruz. Herkes Elinden Geldiği Şekilde Birbirine Yardım Etse Bunun Nesi Kötü Olabilir ? Daha Dün Sizlere Yardım Eden Kişilere Bi Zararı Olmuş mu ? İhtiyacı Olmayan İnsan Zaten Bu Şekilde Size Yazmaz. Bencilliğiniz de Size Birşey Kazandırmaz.

Unutmayın Daha Dün Sizde Bizim Gibiydiniz...:mad:

Buradan da Bilgi Sahibi Saygıdeğer Abilerime ve Kardeşlerime Sesleniyorum. Lütfen Yardımcı Olun ki Geldiği Yeri Unutmuş İnsanlara Muhtaç Etmeyin.

6 mesajla kaç kişiye kaç soru sorabildiniz? kaç kişiye ulaşabildiniz? Forum bilgi deposu, şahsen bana kimse birşey öğretmemişti bu işe başladığımda ve ne öğrendiysem forumlardaki bilgi paylaşımlarından öğrendim. En önemliside bu işe başlamak için bencede bayağa geç kaldınız. Neden diye soracak olursanız son aylardaki kanal kapanma konularını ve adsense kesinleşmelerine göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Yardım Amaçlı Yazın Arkadaşım.

Hangi yardımı istiyorsun ? özgüne başlayabilirsin dedim.
gmail açma derdin yok. +15 açma derdin yok. spam yapma derdin yok. kapansada bi şekilde açtırabilirsin. her ay pin bekleme yada banka hesabı açıp banka tanıtma derdin yok.

Hangi alanda yardım bekliyorsunuz ? söylerseniz bilen biri boş vaktinde yönlendirecektir sizi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri