YTPara # Full Pro Server Açıldı

Program ekle kaldirda yok bu program, kaldiramiyorum da bu sebepten dolayi. Dosyayi silsem program files'taki o da ise yaramayacak. Nasil bir is bu anlamadim. Sinirim bozulmaya basladi.

hangi ülkedesiniz hocam bende sizin ülkeden bir servera bağlanmayı deneyeyim bakalım sorun olacak mı?

cs 1.6 failed to contact game server
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] sendeki hatada bu galiba

---------- Mesaj saat 04:12:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:12:20 civarında gönderildi. ----------

hangi ülkedesiniz hocam bende sizin ülkeden bir servera bağlanmayı deneyeyim bakalım sorun olacak mı?

bende fransa ama alakası yok bence

Amerika'dayim hocam.

hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama amerika mesafe olarak türkiyeye çok uzak o yüzden oyuna bi şekilde bağlansanız bile oynayabilmeniz çok ama çok zor.İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun server istanbul'da ( büyük ihtimal) olduğu için ping sorunu yaşıycaksınız. En az 5-6 saniyelik bi sorun olur diye tahmin ediyorum. Ki 1 saniyelik ping bile olsa biz maçlarda yerimize yedek adam sokuyorduk cs için çok önemli. Ayrıca amerikan serverlarına bağlanmayı denedim sizin aldığınız hatayı almadım ama server hiç dolum yapmadı. bağlanamadım counter bende lisanslı ( steam ) olmasına rağmen.

Ha sorunu bi şekilde çözeriz oyuna bağlarız vaktiniz varsa uğraşırım hocam.Oyundaki gecikmeyide görmeden bilemeyiz. Ben bi aralar azarbeycan serverlarına bağlanıp oynuyordum gecikmeli şekilde.İngilizceniz varsa hatayı ingilizce olarak googleda aratırsanız çok fazla döküman var.

şimdi de oyuna tıklyıorum herşey tmm öyle duruyo :S benden pasör.
Flappy bird'e devam [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]

@iwocan sendeki hatada bu galiba

---------- Mesaj saat 04:12:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:12:20 civarında gönderildi. ----------

siz oyuna bağlanabildiniz mi?

---------- Mesaj saat 04:19:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:17:49 civarında gönderildi. ----------

şimdi de oyuna tıklyıorum herşey tmm öyle duruyo :S benden pasör.
Flappy bird'e devam @iwocan

hocam sizin sorununuzun çözülmüycek bi yanı yok.Hevesiniz tekrar gelirse bana pm atabilirsiniz.isterseniz Team viewer'lada yardımcı olabilirim.

---------- Mesaj saat 04:20:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:19:06 civarında gönderildi. ----------

evet işte o sorun bendede var bir türlü çözemedim giremiyorum acaba @zQrrQ sen bi yetkililere yazarmısın yurtdışından 95.173.173... serverine giremıyoruz ama 95.173.174... girebiliyoruz

hocam girdiğiniz serverda ping sorunu oluyor mu? arkadaşı yanlış bilgilendirmiş olmayayım

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] sendeki hatada bu galiba

Hocam server'a baglanmiyor, 3 kere denemesine ragmen. Cok ilginc.

hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama amerika mesafe olarak türkiyeye çok uzak o yüzden oyuna bi şekilde bağlansanız bile oynayabilmeniz çok ama çok zor.İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun server istanbul'da ( büyük ihtimal) olduğu için ping sorunu yaşıycaksınız. En az 5-6 saniyelik bi sorun olur diye tahmin ediyorum. Ki 1 saniyelik ping bile olsa biz maçlarda yerimize yedek adam sokuyorduk cs için çok önemli. Ayrıca amerikan serverlarına bağlanmayı denedim sizin aldığınız hatayı almadım ama server hiç dolum yapmadı. bağlanamadım counter bende lisanslı ( steam ) olmasına rağmen.

Ha sorunu bi şekilde çözeriz oyuna bağlarız vaktiniz varsa uğraşırım hocam.Oyundaki gecikmeyide görmeden bilemeyiz. Ben bi aralar azarbeycan serverlarına bağlanıp oynuyordum gecikmeli şekilde.İngilizceniz varsa hatayı ingilizce olarak googleda aratırsanız çok fazla döküman var.

Hocam herseyi denedim fakat bu konuda kimse bisey yazmamis. Lag olacagini sanmam, diger Turk server'larinda gayet guzel oynayabiliyorum. Az once denedim. Sorunu cozemedik yapacak bisey yok, oynamayiveririz biz de :)

siz oyuna bağlanabildiniz mi?

---------- Mesaj saat 04:19:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:17:49 civarında gönderildi. ----------

hocam sizin sorununuzun çözülmüycek bi yanı yok.Hevesiniz tekrar gelirse bana pm atabilirsiniz.isterseniz Team viewer'lada yardımcı olabilirim.

---------- Mesaj saat 04:20:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:19:06 civarında gönderildi. ----------

hocam girdiğiniz serverda ping sorunu oluyor mu? arkadaşı yanlış bilgilendirmiş olmayayım

iwocanla benım sorun aynı bu arada amerika filan dedınız hiç kasmıyor pıng genelde 150 lerde oluyor başka Türk serverlarına gırebılıyorum sadece giremedıgım ip 95.173.173 nosu ama mesela gıne oyunyöneticisinin 95.173.174 nolu ipsine girebiliyorum bence sorun oyunyoneticisinde hatta iwocana 95.173.174.5 ipsiydi galiba verdim sorun olmadan girmişti

laptopdan olmuyor ya touchpad da dokunuyosun ates edıyo sacma seyelr gerceklesiyo (:

aa bu arada [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] cs 1.8 ide kurup girebilirsin ondaki efekler daha kıyak ;) :D

iwocanla benım sorun aynı bu arada amerika filan dedınız hiç kasmıyor pıng genelde 150 lerde oluyor başka Türk serverlarına gırebılıyorum sadece giremedıgım ip 95.173.173 nosu ama mesela gıne oyunyöneticisinin 95.173.174 nolu ipsine girebiliyorum bence sorun oyunyoneticisinde hatta iwocana 95.173.174.5 ipsiydi galiba verdim sorun olmadan girmişti

bende sorunu yazarak ticket attım dönüş olunca haberdar edeyim

Arkadaşlar counter strikeyi csoyuncusu.com dan indirin oyunyoneticisi.com dan değil. Zorroyu de bilgilendireceğim editlesin mesajını.

o kötü oynayıp bombayla kendi arkadaşının ölümüne yol açan ben değildim kuzen geçmiş kuzen :D
laptopla anca bu kadar oluyorda beni çıkardı sistem girdim gine ama kimse görünmüyor neden acaba çıkıp bir daha giriyimmi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri