YTpara Halkı Şuan Ne Tür İşlerle Uğraşıyor

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] 7 haneyi paylaş da gözümüz gönlümüz açılsın :D

YT ile az çok uğraştım, lise üni, zamanlarımda hatrı sayılır paralar kazandım, muhasebe bölümü okuduğum için bir yandanda muhasebecide çalıştım hep.

Bir süre sonra yt kazançları ödememeye başlayınca bıraktım. O sıralar yine bu forumda Dropshipping gelecekte patlayacak diye bir yazı gördüm öyle orda aklımda kaldı.

Muhasebe sektöründe biraz ilerledim, derken evlilik vs. özel sektörde işlerde bayağı yoğunlaşmaya başlayınca dedim böyle olmaz, evliyim ama eşime zaman ayıramıyorum vs. vs. tekrar internete yöneldim bi süre dropshipping yaptım güzel gidiyordu ama çok fazla dropshippingci olunca amazon biraz daha profesyonel olanların önünü açtı bizimkini kapattı.

Son olarak geçen sene bu zamanlar tek atımlık kurşunum vardı onu da sıktım büyük risk aldım ve 20k Dolar ile amazonu amerikada fba olarak tam profesyonel destek alarak ve tam profesyonel ekiple yönetecek şekilde başladık. Şimdi alt yapı vs. daha yeni bitti ilk ürünler yeni yüklendi bakalım bundan sonra ne olacak...

Not: hala aynı özel sektörde muhasebeciyim, bu saat olmuş(23:47) koronayım ve karantinadayım ama hala çalışıyorum. bi türlü kurtulamadım :)

Emekli oldum ama ben de emekli dayilar gibi calismayinca skiliyorum kripto para ve cat pat youtube devam :)

şu youtubeden bir ben kazanamamışim eski üyelerden internetim cok yavaş diye upluad hızım 0.5 olunca youtubeyle ilişkimi kesmiştim ama şuan cok pişmanım keşke devam etseydim upluadi hizli net alsaydim şuan açlıktan sürünüyorum

Özgün çocuk içerikleri yapıyorum. Coppa'dan sonra gelirler çok düştü maalesef.
İdare edip gidiyoruz.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] 7 haneyi paylaş da gözümüz gönlümüz açılsın :D

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Belki 7 hane değil ama en azından yakın zamana ait bir paylaşım yapayım da arkadaşların hevesi yerine gelsin. ;)

NOT: ödeme bana ait değildir lütfen özelden mesaj yağmuruna tutmayınız :D

Herkese bol kazançlar.

KAZANÇ TAMAMEN SPAM İÇERİKTİR...

Son düzenleme:
Bu rakamları gördükten sonra , Ben ayda 5.000-6.000 dolar kazanıyordum demeye utanıyor insan , lütfen beni hor görmeyin arkadaşlar :D

Son düzenleme:
Buda benim 2021 Pinterest Kazançları

Şuanda Kazanıyormusunuz derseniz, haftalık ortalama 250 dolar kazanıdırıyor siteler,
Önceden haftada 2k dolar kazanıyordum, Hitler baya düştüğünden haftalık 250 dolara kadar geriledi kazanç

Ödemeyi kripto ile alıyorum Btc olarak, Yüzde 4 Transfer Ücreti Kesilerek Gönderiliyor

Son düzenleme:
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Belki 7 hane değil ama en azından yakın zamana ait bir paylaşım yapayım da arkadaşların hevesi yerine gelsin. ;)

NOT: ödeme bana ait değildir lütfen özelden mesaj yağmuruna tutmayınız :D

Herkese bol kazançlar.

KAZANÇ TAMAMEN SPAM İÇERİKTİR...

YouTube kazancımı bu

Buda benim 2021 Pinterest Kazançları

Şuanda Kazanıyormusunuz derseniz, haftalık ortalama 250 dolar kazanıdırıyor siteler,
Önceden haftada 2k dolar kazanıyordum, Hitler baya düştüğünden haftalık 250 dolara kadar geriledi kazanç

Ödemeyi kripto ile alıyorum Btc olarak, Yüzde 4 Transfer Ücreti Kesilerek Gönderiliyor
hangi site hocam bu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri