YTPara Nereye Dogru Gidiyor Arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=18042]KaLbimSeninLe[/MENTION] seni azat ettim yapacak bisey yok cogu yorumunda aynı uslup aynı tavır.
[MENTION=12056]candron[/MENTION] babus bari sen yapma :) adam 6 aydır burda eşleşen nasıl geçilir diye soruyor yardım etmemek olur mu sen söyle. Biraz mantıklı ol lutfen en iyimser insanlardan biri olarak seni biliyorum bari sen uyma şu 2 bencil arkadaşa

Şimdi bu soruya da cevap gelir. 6 aydır burda nasıl eşleşeni geçemiyor diye .. [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] ve yakops bilir. 1 video yu eslesenden geçirmek için 24 defa renderledim .. yani her eşleşen veren video da kolayca geçilmiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Foruda olmayan birşey kaldığını sanmıyorum yeni bişrey bulanda çöp olmasın diye paylaşmıyor.

babuş üzgünüm ama bu konuda bence de arkadaşların yazdığına katılıyorum youtube iyice yaygınlaştı.Ve adwors reklam verenlerinden çok reklam yayınlanması olduğu için adsense banlamaları bu yüzden gerçekleştiriyor diye düşünüyorum.O yüzden burada yazılan her konu buradan ekmek yiyenler için artı birşey değil eksi olarak dönecektir bize.

hele facebook sayfası var 1-2 tane adamlar youtubeye girmeyi zor beceriyor, 2-3 harika bilgilere sahip arkadaşlar açık yerde herşeyi dile getirerek yazıyor onları gördükçede sinirleniyorum adsense banlamadan para almak artık oldukça zor birde işi başkalarına öğretmeye devam eden arkadaşlar var bu işin sonunu daha kısa sürede getirecek bu arkadaşlar onlarada buradan sesleniyorum

haklısın boşboğaz insanlar bu işin sonu getirecek. forumda da var böyleleri 3 kuruş parayı görünce dikkat çekmek için yaygara yaparlar sonra kendi gibi türevlerini foruma çeker faceden, inciden. çoğu ilk kıyımda bu işi bırakır ve flag atarak hayatına devam eder

Son düzenleme:
bak yine modlar kafasına göre iş yapmaya başladı adama ceza verin arkadaşım mesajları editleyene kadar

Benim mantıgımı çözüp hatta bana rakip olmuş 2 kişi var. İsimlerini vermiyim zaten forumdada az giriyorlar. agzımı bozmadan şimdi o karektersiz yuzunden herkesi geri çevirmekte hoş olmaz. Yeni gelene müsait bir dile sana göre değil bırak git dersin. ama aylarca ugraşıp kazanamayan adamın en azından sorularını yanıtlar sorunlarına yardımcı olursun

Kazanamıyorum diyenleri gördük samsung mudur nedir milletten dilenmiş dilenmiş 21k kazanç yapmış kimseye güvenilmiyor. Dışarıda dilencileri gördüğümde 1 - 2 birşey atardım ama tv de adamların servetleri gördükten sonra hiç yardım yapmıyorum bu iyi birşey değil biliyorum ama şöyle bir durum var kimin gerçekten yardıma ihtiyacı olduğunu o şer..sizler yüzünden bilemiyorsun ve gerçekten yardıma ihtiyacı olanlarada bunlar yüzünden yardım edemiyorsun.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] üstad sana katılıyorum yabancı yt sitelerinde birbirlerine sürekli yardım edip bişeyler yapıyorlar fakat bizde flag botumu yazdıran ararsın sahte telifmi atarsın neler neler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri