Gurkan~
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.gurkann.com
Güzel logolar gelmeye başladı, hadi Ytpara, daha fazla logo ! 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuyu yeni görüyorum.ancak aa logo programı ile 3 güzel logo hazırlayacam inş.
arkadaşlar logo için seçeceğimiz resim önemli midir yani karizmatik bir resim mi seçmeli yoksa konuya ilgili(para youtube vs) bir resim mi seçmeliyiz.
konuyu yeni görüyorum.ancak aa logo programı ile 3 güzel logo hazırlayacam inş.
arkadaşlar logo için seçeceğimiz resim önemli midir yani karizmatik bir resim mi seçmeli yoksa konuya ilgili(para youtube vs) bir resim mi seçmeliyiz.
Hocam bence aa logo gibi program ile uğraşmayın.Kendi oluşturduğunuz özgün bir logo olması daha güzel olmaz mı.
Niye forum ismini kisaltip "Youtube" kelimesini cikardim saniyorsun.Google amca mail atmis bana usenmemeis,Youtube'mizin hitini caliyorsunuz isminizi lutfen degistirin diye.1. logo oldukça güzel
benim şahsi fikrim eğer forum uzun ömürlü olacaksa foruma ortak olarak çok daha seksi bir isim seçelim marka olacak cinsten içinde youtube geçen birşey olabilir yt para garip geliyor bana hep![]()
zaten aa logoda kendin oluşturuyorsunsadece resimler ordan.
Niye forum ismini kisaltip "Youtube" kelimesini cikardim saniyorsun.Google amca mail atmis bana usenmemeis,Youtube'mizin hitini caliyorsunuz isminizi lutfen degistirin diye.Bizde kirmadik bu isme gectik.Ha Ytpara Ha youtubepara ne fark eder hepsi birine yonlendirmeli sekilde duruyor
![]()
![]()
![]()
Evet ciddiyim saka degil.O zaman sitede adsense reklamlari vardi,mail geldi isminiz yuzunden sizde reklam yayinlamayi durduracagiz lutfen domain isminizi degistirin oyle reklamlari sitenize ekleyin vs yoksa kesinlikle sitenizde reklam izni verilmeyecekdir vs diye bi mail geldi oyle degistik ismi biz.Belki indexleme sorunlari vs cikartir basimiza diye degistik kisalttik.yok artık daha neler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.