Ytpara Ödüllü Logo Yarismasi.(Anket)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyu yeni görüyorum.ancak aa logo programı ile 3 güzel logo hazırlayacam inş.

arkadaşlar logo için seçeceğimiz resim önemli midir yani karizmatik bir resim mi seçmeli yoksa konuya ilgili(para youtube vs) bir resim mi seçmeliyiz.

konuyu yeni görüyorum.ancak aa logo programı ile 3 güzel logo hazırlayacam inş.

arkadaşlar logo için seçeceğimiz resim önemli midir yani karizmatik bir resim mi seçmeli yoksa konuya ilgili(para youtube vs) bir resim mi seçmeliyiz.

Hocam bence aa logo gibi program ile uğraşmayın.Kendi oluşturduğunuz özgün bir logo olması daha güzel olmaz mı.

İşte Benim Logolarım , Yarışmaya bende katılayım barii :)

LOGO 1 :

LOGO 2 :

LOGO 3 :

bunu yaptım yorumlarınızı bildirin arkadaşlar.

bu logoyu daha büyük nasıl gösterebiliriz.

1. logo oldukça güzel
benim şahsi fikrim eğer forum uzun ömürlü olacaksa foruma ortak olarak çok daha seksi bir isim seçelim marka olacak cinsten içinde youtube geçen birşey olabilir yt para garip geliyor bana hep :D

1. logo oldukça güzel
benim şahsi fikrim eğer forum uzun ömürlü olacaksa foruma ortak olarak çok daha seksi bir isim seçelim marka olacak cinsten içinde youtube geçen birşey olabilir yt para garip geliyor bana hep :D
Niye forum ismini kisaltip "Youtube" kelimesini cikardim saniyorsun.Google amca mail atmis bana usenmemeis,Youtube'mizin hitini caliyorsunuz isminizi lutfen degistirin diye. :) Bizde kirmadik bu isme gectik.Ha Ytpara Ha youtubepara ne fark eder hepsi birine yonlendirmeli sekilde duruyor :) :) :D

süreli çeşit sunucam bu 1.si

6sf41f.jpg

Kategori Sembolleri

bence kategoride yeni konu oldugu zaman bu simge

av4cya.png

yeni konu olmadıgı zaman bu simge kullanılabilir.

210ap0m.png

m82wjd.png

Başlığı görünce bende yapayım dedim de yapılan çalışmaları görünce en iyisi yapmamak dedim :D sonuç olarak bu çıktı ortaya

ytlogo.png

Önizleme :

onizleme.png

Niye forum ismini kisaltip "Youtube" kelimesini cikardim saniyorsun.Google amca mail atmis bana usenmemeis,Youtube'mizin hitini caliyorsunuz isminizi lutfen degistirin diye. :) Bizde kirmadik bu isme gectik.Ha Ytpara Ha youtubepara ne fark eder hepsi birine yonlendirmeli sekilde duruyor :) :) :D

yok artık daha neler :)

yok artık daha neler :)
Evet ciddiyim saka degil.O zaman sitede adsense reklamlari vardi,mail geldi isminiz yuzunden sizde reklam yayinlamayi durduracagiz lutfen domain isminizi degistirin oyle reklamlari sitenize ekleyin vs yoksa kesinlikle sitenizde reklam izni verilmeyecekdir vs diye bi mail geldi oyle degistik ismi biz.Belki indexleme sorunlari vs cikartir basimiza diye degistik kisalttik.

bende katılıyorum :)
logonun biraz sade olmasını istedim sade her zaman iyidir. 2 logo daha yapıcağım bunlar maskotlu olucak youtubenin dolar işaretini kullanabilirim veya sizden öneriler gelirse ona göre birşeyler yapabilirim. Gerçekten ihtiyacım olduğu için katılıyorum bu yarışmaya onun için çok özen gösteriyorum.Youtube işine daha doğru düzgün başlayabilmiş değilim.Eğer logom uygun görülrse vbulletin temasında da yardımcı olmak isterim ve ortaya güzel ve hoş görüntü çıkartabilmek için elimden geleni yaparım. Katılan herkese başarılar

Sade hali :
pzmds.png

Konuya odaklı hali :D
pzmd4.png

ee ramazan geldi ramazan konulu logo revizyonu yapmak lazım ama öylesine birşey zerinde çalışıp daha güzel yapacağım :)

pzmgx.png

mockup koymuşlar bende koyayım dedim
pzmux.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri