Tamamdır hemen onaylıyıp kuruluma başlıyorum![]()
eywallah hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamamdır hemen onaylıyıp kuruluma başlıyorum![]()
Site Baska bir hosta taşınıyorMeraklanmayın
![]()
ben de paket 1 satın alacağım fakat ilk defa alacağım için önce bir sorayım dedim
Hostname: eg. server1(.yourdomain.com)
NS1 Ön Eki: eg. ns1(.yourdomain.com)
NS2 Ön Eki: eg. ns2(.yourdomain.com)
Root Şifresi:
Bu kısımları neye göre dolduracağım ve ne işe yararlar p.m atarsanız bilgileri paypal hesabınız ile birlikte hemen satın alıp denemeye başlamak istiyorum. Tekrar hayırlı satışlar diliyorum.
Paketi aldım teşekkür ediyorum.
Bir de bunu yazmadan duramayacağım; arkadaşlar ilk defa vds kullanıyorum hatta ilk defa görüyorum ama google'a vds ye nasıl girilir yazdım 2dklık videoya baktım başlattan uzak pc'ye bilgileri girdim tamam dedim bir baktım yeni pc karşımda hazır
Evimde 8mps'e kadar ttnet kullanıyorum vds açınca ilk işim dün gece 4 saatte yüklediğim videoyu denemek oldu ve videoyu seçer seçmez saniyeler içinde yükledi hemen işlemeye geçti
Hepinize tavsiye ederim arkadaşlar çünkü düşününce youtube işinde zaman önemli yani saatlerce video ile uğraşarak hep birşeyleri kaçırıyoruz geç öğreniyoruz fakat vds 4 saatlik işimi 15dk sürede hallediyorsa 16 kat daha hızlı ilerleyeceğim demektir
16 günde tecrübe edeceğim şeyi 1 günde alabileceğim
Neyse lafı uzatmadan benim gibi hiç kullanmamış becerebilir miyim diye düşünenler olursa bu yazdıklarımı dikkate alsın denemenizi tavsiye ediyorum. Hepinize bol kazançlar.
Edit : Diğer Vdslerde durum nedir bilmiyorum ama ortak klasördeki programlar bir harika dostumBir çoğunun üzerine tıkladığında otomatik kurulması da detaylara verilen önemi gösteriyor
Ellerinize sağlık.
2 adet paket 3 alındı. buradan biş sorum olacak acaba bu vds ses kaydı yapabilir miyim?
vds almadım ama almış gibi müşterileriymişim gibi davrandıldı saolsun hocamALLAH razı olsun hocam
Vds lerinize program kurulabiliyor mu?deneme alabiliyor muyuz?
Çok ilgili bir arkadaş her soruna yardımcı oluyor vdsleri hızlı ve güzel fiyatlı
hocam bakımmı var acaba vds açılmıyor 1 saattir
Bakım'ı genelde forum üzerinden veya e-posta ile bildiriyorum, yorumu yazdığınız saatlerde bakım vardı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.