Arkadaşlar, paketlerden herhangi birinde sony vegas deneyen var mı? Performansını merak ediyorum.
Merhaba , dilerseniz test imkanı sunabilirm
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar, paketlerden herhangi birinde sony vegas deneyen var mı? Performansını merak ediyorum.
Paket 4 sipariş edildi ve teslim alındı. Sony Vegas kullanımını merak etmiştim. Sağ olsun arkadaş, test etme imkanı sundu. Kullanımı gayet iyi, kendi bilgisayarımla aynı sürelerde render alıyorum. Aynı anda birkaç program da kullanılabiliyor. Arkadaş da gerçekten çok ilgili, tekrar teşekkür ederim.
Vdsler zaten iyi ama umut kardeşimin destegi ve muhabbeti hepsinden iyi, hersey ile tek tek ilgileniyor, çok teşekkur ederim.
1 nolu paketi aldım. Arkadaş ilgili ve güvenilir ve de bitmeyen sorularıma isyan edip kaçmadığı için sabırlı da aynı zamanda![]()
Ayrıca ilk kez VDS ve TeamViewer kullanmama aracı oldu kendisi. Teşekkürler![]()
Hocam ben kyk yurdunda kalıyorum çogu sıte engellı eğer deneme verırsenız denemek ısterm hızını ona göre alırım eğer deneme veriyorsanız.
[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] hocam 1 nolu paket stok varmı
Mağlesef stok kalamdı paket-1'den![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.