YTPara Radyosu'nda SerkanYT yayinda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lütfen eski yabancı şarkıların çalınacağını söyle üstad

Hepsi çalınacak üstad rahat ol Triqalx in ilgi alanı o yarın listeyi yapar dediğim gibi hepsi çalınacak.Ben genelde her akşam 20 den sonra yayında olacagım artık türkü olur oyun havası pop filan canlı yayında olacagım bakalım.Uzun lafın kısası Her türlü müzik olacak.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] usta Mustafa Yıldızdoğan dan Ah o saçların veya Dayanamıyorum u çalarbilir misin? Benden tüm ytpara ailesine gelsin :)

Üstad, sanat müzigini unutmayalım, özellikle hüzzam makamı...Hastasıyız dedeee...:D

Serkan ustat, bende isterim DJ lik sirasi. Oturdugum yerde 7-8 yildir bir radyoda haftada 2 saat Turkce yayin yapiyorum.
Fransada bir ilk.(Istanbul-fm) Les portes de l'orient TriageFM - 94.5Mhz - Bienvenue sur Triage FM
Cuma aksamlari Turkun sesini duyuruyoruz serkan hocam.

Radio için DJ arıyorsanız yardımcı olabilirim ileriki vakitlerde sistem tam oturduğunda, yıllardır torrent sitelerinde DJ moderatörlüğü yaptım (hala devam etmekte).
Bu arada hala ses de echo var :)
hayırlı olsun, iyi yayınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri