Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Grubun amacı şudur.Diyelim ki biri sahte telif attı.Ama ana kanaldan atmadı ispat edemiyoruz.1-2 hafta daha gözlem yapacağız o kategoride telif yemeyen birisi varsa belli ki telifi o atıyor,hemen tepesine çökeceğiz. <= bu dusunceniz cok yanlis !! belki bir kanal telif atan kisinin gozunden kacmisdir ve siz hemin kanali telif atan kisinin kanali oldugunu sanip telif atib kapatiyorsaniz bir sahte telifden sizden gelmiyormu?!
kardeşim telif atanın amacı ne ???? kendi videosunu izletmek videodan yt da 10 tane var 9'u teliflenmiş 1 i ayakta bu adam telif atmıyor mu şimdi?? Hadi [MENTION=114]FGA[/MENTION] nın dediği gibi biri gıcıklığına attı.1 atar 2 atar da 3.yü de atarsa ben o tek kalan kanalı indiririm aga,kimse kusura bakmasın.
bu grup sakat abi rakibin kanalı verdin en az 10 kişi o rakibin(sahte telifci, flagcı) diziyi,kategoriyi atmassa neyim
kardeşim telif atanın amacı ne ???? kendi videosunu izletmek videodan yt da 10 tane var 9'u teliflenmiş 1 i ayakta bu adam telif atmıyor mu şimdi?? Hadi [MENTION=114]FGA[/MENTION] nın dediği gibi biri gıcıklığına attı.1 atar 2 atar da 3.yü de atarsa ben o tek kalan kanalı indiririm aga,kimse kusura bakmasın.
bu işe kalkışdıysanız adil olmanız gerekir.ben şu ana kadar yt'da bir diziyi tek bir kanalda görmedim,mutlaka siz görmüşünüzki böyle rahat konuşuyorsunuz ama nasıl ayırd edeceksiniz sahte telif atanın kim olduğunu cok merak ediyorum..insallah sizde sahte telif atanlar gibi başkasının hakkına girmessiniz.
Bu grubunun kurulma amaci nereye gitti ?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.