Ytpara Temizlik Timi Hizmete Hazır [YTT]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
bu grup sakat abi rakibin kanalı verdin en az 10 kişi o rakibin(sahte telifci, flagcı) diziyi,kategoriyi atmassa neyim

Grubun amacı şudur.Diyelim ki biri sahte telif attı.Ama ana kanaldan atmadı ispat edemiyoruz.1-2 hafta daha gözlem yapacağız o kategoride telif yemeyen birisi varsa belli ki telifi o atıyor,hemen tepesine çökeceğiz. <= bu dusunceniz cok yanlis !! belki bir kanal telif atan kisinin gozunden kacmisdir ve siz hemin kanali telif atan kisinin kanali oldugunu sanip telif atib kapatiyorsaniz bir sahte telifden sizden gelmiyormu?!

kardeşim telif atanın amacı ne ???? kendi videosunu izletmek videodan yt da 10 tane var 9'u teliflenmiş 1 i ayakta bu adam telif atmıyor mu şimdi?? Hadi [MENTION=114]FGA[/MENTION] nın dediği gibi biri gıcıklığına attı.1 atar 2 atar da 3.yü de atarsa ben o tek kalan kanalı indiririm aga,kimse kusura bakmasın.

hey bensiz nereye sahte telif sahte flag ve yanıltıcı resim yazı koyanların dusmanıyım :)

mail den kanal bulması benden

kardeşim telif atanın amacı ne ???? kendi videosunu izletmek videodan yt da 10 tane var 9'u teliflenmiş 1 i ayakta bu adam telif atmıyor mu şimdi?? Hadi [MENTION=114]FGA[/MENTION] nın dediği gibi biri gıcıklığına attı.1 atar 2 atar da 3.yü de atarsa ben o tek kalan kanalı indiririm aga,kimse kusura bakmasın.

gruba girmeyi istiyorum pm atarmısn

Beni de dahil ederseniz. Herturlu elimden geleni yaparim. Dahil etmesseniz, en azindan tarafimiz belli olsun yani.

Bu işin sonunda Ytpara Temizlik Timi tarafından kanalı haksız yere kapatılanlar timi kurulursa hiç şaşırmayın hocam.

bu işe kalkışdıysanız adil olmanız gerekir.ben şu ana kadar yt'da bir diziyi tek bir kanalda görmedim,mutlaka siz görmüşünüzki böyle rahat konuşuyorsunuz ama nasıl ayırd edeceksiniz sahte telif atanın kim olduğunu cok merak ediyorum..insallah sizde sahte telif atanlar gibi başkasının hakkına girmessiniz.

bu işe kalkışdıysanız adil olmanız gerekir.ben şu ana kadar yt'da bir diziyi tek bir kanalda görmedim,mutlaka siz görmüşünüzki böyle rahat konuşuyorsunuz ama nasıl ayırd edeceksiniz sahte telif atanın kim olduğunu cok merak ediyorum..insallah sizde sahte telif atanlar gibi başkasının hakkına girmessiniz.

Ben gördüm kardeşim.Geçen hafta tüm kanallar teliflendi sadece 1 kanal yürüdü gitti.O adam 2 haftadır bunu yapıyor (sakarya diyim o anlar) bu hafta da yaparsa Kanalına elveda diyecek.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] sana verdiğim sahte mail atan kanal da listede değil mi?

Yahu bana gelene kadar herkes "Kurucu üye" ben sadece "Sıradan üye" :D

Bu grubun kurulma amaci nereye gidecek boyle bir durumda ? :)

Bu grubunun kurulma amaci nereye gitti ? :)

ooooooooooooooooooooooooof offffffffffffffffffffffff :)

Hocam öyle bi yerden vuruyorsunuz ki tam zurnanın zırt dediği yer.

Yani bi adam gelecek işi gücü bırakıp sürekli TELİFSİZ bi kateogiriyi TELİFLEYECEK.Hem de her hafta hiç durmadan TELİF ATACAK.Ama sadece 1 kanala TELİF ATMAYACAK.kara kaşına kara gözüne bu kanalı KAYIRACAK.Aa bi de adam da o videoları ATMAYACAK.Milleti TELİFLEYİP sadece kendi kazanabilirken.O milleti yine TELİFLEYECEK ama başka birine kazandıracak.

edit1:Peki bi soru [MENTION=114]FGA[/MENTION]

Adam neden kendi atmıyor da başka biri için çalışıyor?

a-) O kayırdığı adamın yakını.

b-) Kayırdığı adamın ta kendisi.

c-) BÖYLE Bİ ŞEY İMKANSIZ.

not:d-) hiçbiri şıkkı yoktur.

Allah aşkına bu mümkün mü?

benim kanallara dadanmayın dalarım.

lan ogü bu arada dün verdigim kanal acılmamış bida denesene.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION];

bende varım

images

Beni de yazın hocam. :) sol tarafta skype işaretini ekledim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri