Ytpara Temizlik Timi Hizmete Hazır [YTT]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bende geleyim ama bana telif atmayı öğretin Ağustos'tan beri bu işin içindeyim telif atmayı bilmiyorum :)

türkçe içerik çalışmıyorum ancak yararım olucaksa katılmak isterim sonuçta bunların kökü kurumalı kökü

Fikir olumlu guzel olsa da tek soru soracagim.

Genelde dizi calisiyorsunuz. (Cogunuzun kanallarini biliyorum) Farzedelim birisi gicikligina telif atiyor . Telif attigi sektor ile kanallarinin hicbir ilgisi yok . Maksadi sadece rahatsizlik vermek. Fakat 1 kanal disinda tum o telif attigi sektore telif yolluyor.

Siz bunu gorecekseniz ve o 1 kanali kapattirmak icin ugrasacaksiniz ve bunu basardiginizi farzederek o kanali kapatacaksiniz. Sucsuz birinin kanali ucmus olacak. Peki burada kime ne yarar saglamis olacak bu hareket ?

.1-2 ay önce dizi deseydiniz evet 100/90 kazancım dizindendi.Ama şuan vallahi 100/20 diziden ben çook farklı yerlerde geziyorum şu sıralar.

Gıcıklığına kimse kimseye telif atmaz.Atsa bile tüm kanallara atıp sadece 1 kanalı kayırmaz.Tabiiki böyle bi durumda 1-2 hafta gözlem yapacağız eğer ki bir adam her hafta telif yemiyor,diğerleri yiyorsa telifi atan o veya bi yakınıdır.Çünkü kimse bir başkası kazanacak diye milletin ekmeğiyle oynamaz.Yani bu imkansız gibi bişey.
Mesela bu akşam vadi var.Akşam birincı sıradakini direk indirecekler.Sonrasında PANA FİLM adlı sahte kanal (urlsi bende mevcuttur) herkese telif atıp sadece 1 kanala atmayacak.(o kanalında urlsi mevcut) 1 oldu 2 oldu bu,herkes telif yiyor sadece o malum yemiyor 3.hafta eğer yarın tüm vadiciler telif yer de o adam yemesse akşama o kanala operasyon var :)

.1-2 ay önce dizi deseydiniz evet 100/90 kazancım dizindendi.Ama şuan vallahi 100/20 diziden ben çook farklı yerlerde geziyorum şu sıralar.

Gıcıklığına kimse kimseye telif atmaz.Atsa bile tüm kanallara atıp sadece 1 kanalı kayırmaz.Tabiiki böyle bi durumda 1-2 hafta gözlem yapacağız eğer ki bir adam her hafta telif yemiyor,diğerleri yiyorsa telifi atan o veya bi yakınıdır.Çünkü kimse bir başkası kazanacak diye milletin ekmeğiyle oynamaz.Yani bu imkansız gibi bişey.
Mesela bu akşam vadi var.Akşam birincı sıradakini direk indirecekler.Sonrasında PANA FİLM adlı sahte kanal (urlsi bende mevcuttur) herkese telif atıp sadece 1 kanala atmayacak.(o kanalında urlsi mevcut) 1 oldu 2 oldu bu,herkes telif yiyor sadece o malum yemiyor 3.hafta eğer yarın tüm vadiciler telif yer de o adam yemesse akşama o kanala operasyon var :)

Soz konusu giciklik icin yapilacak birsey olunca biz turklerde bu durum var fazlasiyla. Benim sordugum soruya cevabi alamadim. Bu sekilde telif atan kisi kesin o telif yemeyen kanalin tanidigidir mantigi varsayimdan oteye gitmez. Ben bu forumda telif konularinda cok masummus gibi hareket eden , sahte telif konularinda sahte telifi atanlara demedigini birakmayan ama sahte telifleri catir catir yollayan cok adam gordum. Hala da var bircok kisi . (Onlarida biz zamani gelince afise edicez )

Demem odur ki fikir guzel ama saglam dayanaklar ile kafada soru isaretleri birakmayacak bir sekilde gidilirse bu olayin uzerine cok guzel sonuclar verir.

Aslında güzel bir uygulama olur fakat ne kadar emin olabiliriz ki? Herkes yerine telif atan kişiye/kanala yönelmek daha iyi olmaz mı?

Eger hile hurda olmayacaksa emin %100 kesinlik paı varsa bende varım yazı benide

Soz konusu giciklik icin yapilacak birsey olunca biz turklerde bu durum var fazlasiyla. Benim sordugum soruya cevabi alamadim. Bu sekilde telif atan kisi kesin o telif yemeyen kanalin tanidigidir mantigi varsayimdan oteye gitmez. Ben bu forumda telif konularinda cok masummus gibi hareket eden , sahte telif konularinda sahte telifi atanlara demedigini birakmayan ama sahte telifleri catir catir yollayan cok adam gordum. Hala da var bircok kisi . (Onlarida biz zamani gelince afise edicez )

Demem odur ki fikir guzel ama saglam dayanaklar ile kafada soru isaretleri birakmayacak bir sekilde gidilirse bu olayin uzerine cok guzel sonuclar verir.

Hocam birincisi benden bahsediyorsanız,bu zamana kadar bir tane telif attıysam veya telif atmayı biliyorsam allah belamı versin.Benim işim olmaz telifle felan en kral kanalımda kapansa 1 aya aynı seviyeye gelirim.

Sorunuzun cevabını verdim.Dediğiniz olay imkansız.Ama ille de oldu diyelim,o arkadaş da kusura bakmayacak [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 'nin dediği gibi 0'dan başlayacak gerekirse.Biz az başlamadık.Ama tekrar söylüyorum o dediğiniz imkansız.

Grubumuzda sizi de görmek isteriz ayrıca.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bence fazla kişi alma az kişi olsun kaliteli bir grup olsun

Grubun amacı şudur.Diyelim ki biri sahte telif attı.Ama ana kanaldan atmadı ispat edemiyoruz.1-2 hafta daha gözlem yapacağız o kategoride telif yemeyen birisi varsa belli ki telifi o atıyor,hemen tepesine çökeceğiz. <= bu dusunceniz cok yanlis !! belki bir kanal telif atan kisinin gozunden kacmisdir ve siz hemin kanali telif atan kisinin kanali oldugunu sanip telif atib kapatiyorsaniz bir sahte telifden sizden gelmiyormu?!

Tim Hatırası:D

%C3%A7i%C3%A7ek-abbas_368281.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri