Ytpara Temizlik Timi Hizmete Hazır [YTT]

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Tim hayirli olsun arkadaslar. Bende gruba katilmak yardimci olmak isterim ama surekli telefondan katilabilirim mikrofon ses olayi olmaz :D

sonuna kadar destek üzerime ne düşerse yapmayada hazırım emeklerimizi çalmaya çalışanlara hayır...

Evet fikir güzel fikir ama kurunun yanında yaşda yanacak.ve kimse kusura bakmasın demekle işin içinden çıkılamaz.yok sen telif yemedim 3 haftadır demekki sen atıyorsun telifi mantıgı bir yere kadar dogrudur ama ya değilse! diye düşünmeden günah almamaya dikkat etmek gerek.

başıma gelmiş bir örneği paylaşacağım
viacom bana telif gönderdi 7 aralıkta.hiç üşenmeden bir kanaldaki 42 videoya birden gönderdi ve ne tesadüftür ki hepsini tek telif saymıştı.ancak para kazanmalar gider diye o kanalı direk yok etmiştim.yine viacom un hak sahibi oldugu ve farklı adsenselerde olan farklı kanallarıma da telif yagdırmıstı.ve ben viacomla ilgili ne kadar içeriğim varsa temizledim.fakat adsenseye baglamadıgım bir kanalım daha vardı ki onu kapatmadım.bu kanalada 3 ocak tarihinde bir telif gelmişti.neyse bu kanal gunden gune ızlenım almaya devam ettı ama ben ha bugun ha yarın kapanır mantıgıyla baglamadım.ocagın sonuna dogru bagladım ve gayet de guzel kazandırdı.ortalama 20 gun kadar calıstı 20 gun sonra viacomdan tekrar telif geldı ve kanal kapatıldı.burdakı hesaba bakarsak kanal 2 aydan fazla ayakta durdu.şimdi forumda sahteci ve flagcı ********ler yuzunden bır tım kuruluyor tabıkı yanlarındayım ama nasıl emın olacaksınız.ornek verecek olursak ben calıstıgım nerdeyse her kategoride ana sayfaya cıkıyorum.bir cok defada ilk sırada oluyorum.bazen ilk sayfada 5-6 videom birden oluyor.ee şimdi sende ana sayfadasın ve flag yada sahte telif yedın. ilgili kategorının ilk sayfasında dıger kanallar halen ayaktalar yada yıyıp yemedıgını bılmıyorsun neye gore degerlendıreksınız.

Forumda daha once kendım de konular actım sahte telıfcı flag vs ıcın.hatta adamların gelıp kanalımı kopyaladıgını ve ardından kanallarımı kapattırdıklarını da soyledım.ve bende aynı kanalları kapattırdım ve kısır bır donguye gırdık vs vs yazmıstım.ama en son ugrasmayı bırakıp kapandıkca yenısını acmaya basladım.sımdı bu kurulan tim ancak su sekılde dogru tespit yapar.aynı kategorıde calısan ıkı kısı olur bırı sureklı sahte telıf yer yada flag yer otekıne bısey olmuyordur.o zaman derım tamam ama aynı kategorıde 100 kısı calısıyor ve 30 ünun kanalı kapandı haydı geri kalan 70 kanalı da bız kapatalım mantıgıyla nereye varırız bılemıyorum.

en azından olusturdugunuz tımı guvendıgınız tanıdıgınız kısılerle olusturun.netıcede bu tımın ıcınde de sahtecıler olabılır.ve dogru kanalları tespıt edemeyıp yanlıs kanalları kapattırınca sızınde onlardan bır farkınız kalmayacak.

Umarım yanlıs yere kımsenın canını yakmazsınız.

Ne güzel bir fikir bu sahte telifçilerin topunun kökünü kazımak lazım vaktim olsa bende katılırdım kolay gelsin size arkadaşlar :)

bugün şöyle bir baktım herkes Kurtlar vadisine saldırmış gibi Türkçe çalışsaydım bende düşünebilirdim aslında :)

Hocam bir yönetici bu konuyu ana sayfaya sabitlerse çok güzel olur.

Bir oneri;

Tim icerisinde yer alamayan yada timde dahi olupta yapilacak operasyonlarda, masumlarinda caninin yanmasindan endise duyanlar var; Aslinda haksizda sayilmazlar. Tim yonetimi hernekadar cok dikkatli davranacak olsada, bir ihtimal hatalarda olabilecektir;

Simdi ben derimki kendi payima.

Tim yonetiminin kuracagi ve yine sadece tim yonetiminden bir yada iki kisiden olsan Yeddieminlerin kullanabilecegi bir gizli listeye; Benim

adimi soyadimi
adresimi
telefonumu
kanallarimi

yazin.

Operasyonlarinizda, bana zarar vermemis olursunuz. Yarin oburgun bir yanlisim tespit edilirsede, kanalimdan adresime kadar elinizde olur. Hesap sormakta kolay olur :)

Yani buna benzer birsey yapilabilir diyorum. Elbette bu konunun uzmani arkadaslar daha iyisini bilir ve yaparlar. Benden bukaaa cikiyor :D

Vaala bu operesyonlar yapılırken çok kanalım flaglandı para kazanmalarım gitti kurtlar vadisipusu kanalım ayrıca accidenstar vs tr dizi tarzı tüm kanallarım nerdeyse para kazanmalar dahi gitti başka kanallarımda aşırıı flagdan saldırı resmen işallah içinizde kötü niyetli kişiler yokturki emin olun bonna vardır,nerde gruplaşma varsa orda iyi birşey olmaz bu cezaevinden tut forumuna dışarda arkadaş grubuna kadar heryerde aynıdır guruplaşma kutuplaşmadır ve sorun olur herzaman.benim kanallar bu nedenden gitti demiyorum ama şüphe var şimde bende ...

Sahte telif atanların düşmanıyım. Bu time gönülden katılmak isterim.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] , [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] , [MENTION=4288]ilkerrrrr34[/MENTION] , [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] , [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] , [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] , [MENTION=520]rey[/MENTION] , [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] , [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

Arkadaşlar kusura bakmayın ben şuan dizi çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın ama bu kategoride çalışmayacağım anlamına da gelmez.

"o kategoride telif yemeyen birisi varsa belli ki telifi o atıyor,hemen tepesine çökeceğiz."

yanlış anlamayın arkadaşlar ama ben bu cümlede nifak ararım. Sizin samimiyetinize güveniyorum fakat biri gelip sizi çok rahat kandırabilir. Diyelim ki benden şüphelendiniz ve saldıracaksınız. Siz tam olarak ispat etmeden saldıracaksınız ama ben kendimi savunamayacağım çünkü olaydan haberim olmayacak. İster istemez yanılgıya düşebilirsiniz.

Benim de bazı kanallarım durduk yere flaglandı ve ben şimdi sizi suçlasam, sizin ispatlayamadığınız gibi ben de sizin yaptığınızı ispatlayamam. Umarım anlatabilmişimdir. :)

Saygılar, selamlar, bol kazançlar dilerim. :)

ClaimantKasa Dijital
RepresentativeFatih Kuzucu
Claimant [email protected]
Work allegedly infringedLive performance: "Olacak O Kadar" *Type of copyrighted work: None

böyle bir telif geldi nedir arkadaslar sizce bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri