YTPARA üyelerine özel Yerli MCN ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Alex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, elin ruslarına gavurlarına bağlı çalışıyoruz.

O kadar büyük aile olduk ytpara olarak, aramızda her türlü Profesyonellikte üye de mevcut.

Neden kendi spamımızı yapmak için sadece YTPARA'ya özel 1 MCN almıyoruz?

Sadece ytpara'ya üye olanlar kullanabilecek böylece çok yayılmadığı için Youtube'un da gözüne çok batmayız.

Aramızda MCN alabilecek bilgi, tecrübe ve yeterliliğe sahip kişiler var mı?

Eğer varsa YTPARA MCN yapalım, mis gibi kendi spamımızı kendimiz yapalım, Youtube herhangi bir kural yaptırım değişiklikte bulunursa da herşeyden birebir anında haberimiz olur.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? mümkün mü bu dediğim ?

çok güzel olur ama yapılabilse şimdiye kadar yapılırdı bence. Böyle bişey olursa maddi manevi her türlü desteği bermeye hazırım

Mümkün değil bizden biri bu işi yapamaz. Yaparda oda 3. aya paraları alır kaçar eminim. Zaten mcn alamaz. Alsa bile ne kadar zor alındığını görür spam kanal sokmaz.

Yani çok zor.

Her zaman düşünmüşümdür böyle bir şeyi eğer yapılırsa aynı şekilde maddi manevi destek veririm.

Mümkün değil bizden biri bu işi yapamaz. Yaparda oda 3. aya paraları alır kaçar eminim. Zaten mcn alamaz. Alsa bile ne kadar zor alındığını görür spam kanal sokmaz.

Yani çok zor.

:D ben quizde 1 tane türk çalışan varsa die korkuyorum şuan eğer varsa bu ayın parasını ödemezler

MCN almak öyle kolay değil farkındayım, zaten dediğiniz gibi çoktan alınırdı basit olsa.

Ama koskoca Türkiye neden 1 MCN alamasın ? Bu zoru başarabilen olursa aramızda kafamız gerçekten epey rahatlar. Kolayca Türkçe iletişim kurabileceğimiz bir kapımız olur.

ya var spam partnerleri ama şu yönden düşünmek gerek
1 kuyu var 1 kişi 1 yıl kullanabilir
100 kişi 1 ay kullanabilir niye riske atsınki bilende.

Hadi spam kanal bağlayacak diyelim bizimkileri niye bağlasın kendininkileri bağlar ayda 300kanal kapanma limiti var bizim için mi harcayacak

Adamlar 300 kanal kapanma olayında Quiz'i bile posta edebilir.Yeni spam MCN açmak o kadar kolay değil.

hocam biz çok düşündük ve hala araştırıyoruz fakat kesin bir bilgiye ulaşamadık sadece bilgi açısından yardım edicek bir veya bir kaç kişi bulsak işlemlere hemen başlıyacağız şirket kurmak falan önemli değil sadece devamında izliyeceğimiz yolu bilmiyoruz.

Çok zor iş onlar. Olsa bile zaten ytpara üyeleri her şeyi mahveddikleri gibi bu mcn'yide mahvederler. Açıkçası MCN açabilsem ytpara'da paylaşıp 2.ay çöp edeceğime kendim kullanır kendim kazanırım. Malum quize bile ayda 500'den fazla kanal sokan açgözlü arkadaşlar mevcut hiç kusura bakmasınlarda. Kendimi övmekten nefret etsemde şu konuda düşünüyorumda keşke herkes benim gibi çalışsa şu yt'yi. Ayda 10 kanal ya açıyorum ya açmıyorum, ayda 500-1000 lira gelse yeter diyorum hiçbir partnerin içine etmiyorum ama gel gör ki açgözlüler yüzünden gelen 500 lira bile tehlikeye giriyor.

Aslında çok iyi olur ama dediği gibi o bilgi tecrübe kimde varki ? varsada dediği gibi ya karaktersiz çıkar ve 3 ay sonra parayı alıp kaçarsa kim ne yapabilir ? bide bu işi maliyeye bildirme var olayı maliyeye anlatınca para ödedikleri kişilerde bi şekilde maliye kayıtları oluşucak adama aylık 20-30 bin tl gönderince maliye kapını dayanıp hayırdır bilader demesin ? işin o yönüde var

Çok zor iş onlar. Olsa bile zaten ytpara üyeleri her şeyi mahveddikleri gibi bu mcn'yide mahvederler. Açıkçası MCN açabilsem ytpara'da paylaşıp 2.ay çöp edeceğime kendim kullanır kendim kazanırım. Malum quize bile ayda 500'den fazla kanal sokan açgözlü arkadaşlar mevcut hiç kusura bakmasınlarda. Kendimi övmekten nefret etsemde şu konuda düşünüyorumda keşke herkes benim gibi çalışsa şu yt'yi. Ayda 10 kanal ya açıyorum ya açmıyorum, ayda 500-1000 lira gelse yeter diyorum hiçbir partnerin içine etmiyorum ama gel gör ki açgözlüler yüzünden gelen 500 lira bile tehlikeye giriyor.

+1 ..

Beyler 3. şahıs olarak düşünmeyin,

Ben diyorumki beraber omuz omuza verip kendimiz için yapalım MCN işini.

zorluk çıkarmaktansa çözüme yönelik fikirler konuşalım.

Sonuçta biz rahat edeceğiz, ben Türkiye'nin güzel 1 MCN sahibi olabileceğini düşünüyorum, quiz tarzı.

Ruslar yapmış bizim neden yok

Adam haklı bu forumun elinde ne sağ kalmışki :o

Türkiye'den neden böyle bir şey çıkmasın artık zamanı geldi bile bence.Onlar kazancağına biz daha fazla kazanalım.Ama güvenilir ve tanıdık kişiler tarafından açılmış olmalı. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam sizler bu işi yapabilirsiniz?

yapılır yapılmasınada bilgisi olan adamın buraya gelip bizi bilgilendirmesi lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri