YTPARA üyelerine özel Yerli MCN ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
yahu birde bu creative networktu sanırım sahibi 16-17 yaşlarında bir çocuk değilmiydi o nasıl kurmuşta bizler kuramayacakmışız

Forumun MCN konusunda akil ve karakteri düzgün, iyi kalpli bir kişisi çıkıp süreç hakkında yardımcı olurum derse. Dediğim gibi aylık 30 TL ödeyen sadece PARTNER'i kullanabilir videoyap tarzı hizmet gibi birşey yapılır. Gerçekten para olayını hallederiz o hiç sorun olmaz.

Forumun MCN konusunda akil ve karakteri düzgün, iyi kalpli bir kişisi çıkıp süreç hakkında yardımcı olurum derse. Dediğim gibi aylık 30 TL ödeyen sadece PARTNER'i kullanabilir videoyap tarzı hizmet gibi birşey yapılır. Gerçekten para olayını hallederiz o hiç sorun olmaz.

aylık kullanım yannlış olur hocam sadece istenilen üyeler getirilebilir belki çöpe çevirmeyecek birileri.

Bizim türkler işin içine girerse işler çok değişir bence hadi açıldı diyelim sonra herkes kanalları bağlamaya başladı :D bütün içerikler ortada hop hepsini kopyala arkana yaslan olacağı bu bence

Bizim türkler işin içine girerse işler çok değişir bence hadi açıldı diyelim sonra herkes kanalları bağlamaya başladı :D bütün içerikler ortada hop hepsini kopyala arkana yaslan olacağı bu bence

işte sadece komisyondaki para bana yeter diyecek kişiler lazım bize hocam ki yeterde zaten.

güzel fikir ama mcn olmak kısa bi süreç değil. mcn olmak için özgün kanallarınız olmalı ve bir partnerin altında yetişmelisiniz. en basiti hubunuz olmalı sağlam özgün kanallarınız olmalı ki sonra mcn olabilmek için adımlar atmalısınız diye biliyorum.

arkadaşlar güzel hoş diyorsunuzda mcn yi açtınız binlerce kanal bağlandı ve youtube size binlerce dolar para gönderdi peki bu parayı maliye görünce ne dicek ilk başta maliye gelicek kapınıza.. hadi diyelim maliyeye bildirdiniz böyle böyle bir durum var partner şirketi kurduk para youtubeden geldi ve bu parayı hak sahiplerine dağıttınız ve bunuda mecburi olarak maliyeye bildirdiniz bi adam 20 bin tl gönderdiğinizde ve maliye bunu gördüğünde onun surat ifadesini tahmin edebiliyorum ilk iş o gönderilen 20 bin tl nin peşine düşücek şuana kadar hiç maliyeye sıkıntı yaşamadık çok şükür ama bu olay türkiye içinde yapılırsa herkez maliye ile sorun yaşar bu iş yapılsada başka bi ülkede yapılması kanââtindeyim en azından şirket ve para akışı başka ülkede olması gerektiğni düşünüyorum

Taşın altına elini sokacak, Türklerin neler yapabileceğini gösterecek, sorumluluk alacak MCN uzmanı çıkması lazım 1 tane, yoksa geleceğimizin belirsizliğini Ruslara gavurlara bağlı şekilde yaşamaya devam edeceğiz :)

---------- Spam Engelliyici 14:19 ---------- Önceki Mesaj 14:18 ----------

arkadaşlar güzel hoş diyorsunuzda mcn yi açtınız binlerce kanal bağlandı ve youtube size binlerce dolar para gönderdi peki bu parayı maliye görünce ne dicek ilk başta maliye gelicek kapınıza.. hadi diyelim maliyeye bildirdiniz böyle böyle bir durum var partner şirketi kurduk para youtubeden geldi ve bu parayı hak sahiplerine dağıttınız ve bunuda mecburi olarak maliyeye bildirdiniz bi adam 20 bin tl gönderdiğinizde ve maliye bunu gördüğünde onun surat ifadesini tahmin edebiliyorum ilk iş o gönderilen 20 bin tl nin peşine düşücek şuana kadar hiç maliyeye sıkıntı yaşamadık çok şükür ama bu olay türkiye içinde yapılırsa herkez maliye ile sorun yaşar bu iş yapılsada başka bi ülkede yapılması kanââtindeyim en azından şirket ve para akışı başka ülkede olması gerektiğni düşünüyorum

Bence onu çözmek kolay, ABD de veya herhangi bir Avrupa ülkesinde olacak para dönecek yer. Tıpkı diğer partnerler gibi.

Bunda öncu olabilecek serkan abi olabilir .d yada ozgun falan diyosaniz [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] abi

Sıfırdan MCN açmak için şartları bilsek bi dakka durmam açardım.Bize kılavuz olacak yol gösteren biri çıksada açsak .

Gunde 1m ortalama izlenme alan ozgun kanallara ihtiyaciniz var ondan sonra freedom la gorusun yardimci oluyorlar sanirim.

Çok zor iş onlar. Olsa bile zaten ytpara üyeleri her şeyi mahveddikleri gibi bu mcn'yide mahvederler. Açıkçası MCN açabilsem ytpara'da paylaşıp 2.ay çöp edeceğime kendim kullanır kendim kazanırım. Malum quize bile ayda 500'den fazla kanal sokan açgözlü arkadaşlar mevcut hiç kusura bakmasınlarda. Kendimi övmekten nefret etsemde şu konuda düşünüyorumda keşke herkes benim gibi çalışsa şu yt'yi. Ayda 10 kanal ya açıyorum ya açmıyorum, ayda 500-1000 lira gelse yeter diyorum hiçbir partnerin içine etmiyorum ama gel gör ki açgözlüler yüzünden gelen 500 lira bile tehlikeye giriyor.

500 mü 1500 de sen ona

youtube şartları ağırlaştırdı zaten bir kılıfı varsa quiz uydururdu yenisine gerek yok
kısacası sıkıntı partnerler değil youtube

okuduklarıma gore 10 tane ozgun kanl gerekıyormus aylık 50 mılyon ızlenım felan gerekıyormus bunlara sahıpsenız google youtube yetkılılerı ıle ıletısıme gecıyorsunuz sonra gereklı ıslemler yapılıyor falan fılanmıs :D

Şartlar her türlü sağlanır, özgün kanalları olan 1000'lerce Türk var, yabancı da olur irtibata geçilir, yeterki bu işe niyetlenilsin sorunlar çözüme dönüşür tıkır tıkır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri