biraz orantılı hayaller kurmayı başarırsan şirinleri görebilirsin.
Küçük dünyanın ölçülerini alayım ona göre orantımla daha fazla gururlanayım![]()
https://www.youtube.com/watch?v=r9BP_HPWznU
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biraz orantılı hayaller kurmayı başarırsan şirinleri görebilirsin.
Küçük dünyanın ölçülerini alayım ona göre orantımla daha fazla gururlanayım![]()
çok güzel bir konu sandığınız kadar zor değil network kurmak 5 tane ayrı ayrı kurulabilir tüm forum 5 ayrı networkde çalışabilir ama bunları yapacak kişi nerede.. ciddi parayada gerek yok ama neyse ben susmayı tercih ediyorum..Arkadaşlar, elin ruslarına gavurlarına bağlı çalışıyoruz.
O kadar büyük aile olduk ytpara olarak, aramızda her türlü Profesyonellikte üye de mevcut.
Neden kendi spamımızı yapmak için sadece YTPARA'ya özel 1 MCN almıyoruz?
Sadece ytpara'ya üye olanlar kullanabilecek böylece çok yayılmadığı için Youtube'un da gözüne çok batmayız.
Aramızda MCN alabilecek bilgi, tecrübe ve yeterliliğe sahip kişiler var mı?
Eğer varsa YTPARA MCN yapalım, mis gibi kendi spamımızı kendimiz yapalım, Youtube herhangi bir kural yaptırım değişiklikte bulunursa da herşeyden birebir anında haberimiz olur.
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? mümkün mü bu dediğim ?
çok güzel bir konu sandığınız kadar zor değil network kurmak 5 tane ayrı ayrı kurulabilir tüm forum 5 ayrı networkde çalışabilir ama bunları yapacak kişi nerede.. ciddi parayada gerek yok ama neyse ben susmayı tercih ediyorum..
nasipse 3 5 aya 3 new networkle buradayız..
çok güzel bir konu sandığınız kadar zor değil network kurmak 5 tane ayrı ayrı kurulabilir tüm forum 5 ayrı networkde çalışabilir ama bunları yapacak kişi nerede.. ciddi parayada gerek yok ama neyse ben susmayı tercih ediyorum..
forumun üst düzey kişilerinin kendine özel mcn leri var diye tahmin ediyorum sadece kendi kanallarını bağladıkları bir mcn
bencede %100 katılıyorum adamlar yedıgı yerı cop yapmazlar bazıları gıbı kendı attıgı kanalları bılırlerforumun üst düzey kişilerinin kendine özel mcn leri var diye tahmin ediyorum sadece kendi kanallarını bağladıkları bir mcn
Eee sonra o networklar ile Google kurallarina karsi gelip isyan mi edeceksin? 1 tanede degil bide 3 tane![]()
evet isyan edeceğim her güncellemenin bir açığı vardır..![]()
Ne kadar suredir youtube isi ile ugrasiyorsun desem 2-3 yildir diyeceksindir mutlaka. Peki sorarlar adama, bu vakte kadar niye acip gelmedin madem MCN'yi o kadar basit biseyse? Daha oncesinde MCNlere spam kanal doldurmakta bi problem yoktu, suan o olayi neredeyse bitirdiler. Soyle abuk subuk konusup millete bosyere umit verme rica ediyorum.
Linç edilirsin buradamerak etmeyin yakında duyururum size![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.