Bu yıl zonguldak'ta ünversite kazandım . Oraya kayıt yaptırmaya gittiğimde birkaç abimle konuştuk görüştük, ordaki abim bana MNC kurmayı düşündüşündüğünü söyledi . Okullar açıldığında herşey netleşir . Ama kurma konusunda çok ciddiydi inşallah kurar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yapılır yapılmasınada bilgisi olan adamın buraya gelip bizi bilgilendirmesi lazım
İlk olarak iyi ingilizce bilen birini bulman lazım ve bu işlerden anlaması lazım.Benim fikrim bu işi yapıcak sadece adminler ve iwocan var'dır onunda özgün partner şirketi olduğundan kimse uğraşmaz diye düşünüyorum.Beyler 3. şahıs olarak düşünmeyin,
Ben diyorumki beraber omuz omuza verip kendimiz için yapalım MCN işini.
zorluk çıkarmaktansa çözüme yönelik fikirler konuşalım.
Sonuçta biz rahat edeceğiz, ben Türkiye'nin güzel 1 MCN sahibi olabileceğini düşünüyorum, quiz tarzı.
Ruslar yapmış bizim neden yok
Türkiye'den neden böyle bir şey çıkmasın artık zamanı geldi bile bence.Onlar kazancağına biz daha fazla kazanalım.Ama güvenilir ve tanıdık kişiler tarafından açılmış olmalı. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam sizler bu işi yapabilirsiniz?
Bilen kişi uğraşmaz, kendine kanal yapar vs. diyenler var;
Bu konulara hakim 1 kişi çıksa, ytpara'ya özel MCN açsa, kanallarımızdan yüzde alıp kazanç sağlayacak ve ek olarak mesela partner çöp olmasın diye herkes aylık 50 TL gibi bir sabit ücret ödeyerek de kullanma şansı yakalayabilir partneri gibi. Yani bu işe giren kişi de ciddi gelir elde edecek.
Örneğin kriterleri gerçekten yüksek yaparız, 5k izlenim 50 abone gibi. Önüne gelen çoluk çocuk çöp yapmaz partneri.
Yani aslında herşey bizim elimizde.
Rusların Quizi varsa bizim de ANSWER Partnerimiz varal ismi de belli oldu
SA
Bilen kişi uğraşmaz, kendine kanal yapar vs. diyenler var;
Bu konulara hakim 1 kişi çıksa, ytpara'ya özel MCN açsa, kanallarımızdan yüzde alıp kazanç sağlayacak ve ek olarak mesela partner çöp olmasın diye herkes aylık 50 TL gibi bir sabit ücret ödeyerek de kullanma şansı yakalayabilir partneri gibi. Yani bu işe giren kişi de ciddi gelir elde edecek.
Örneğin kriterleri gerçekten yüksek yaparız, 5k izlenim 50 abone gibi. Önüne gelen çoluk çocuk çöp yapmaz partneri.
Yani aslında herşey bizim elimizde.
Rusların Quizi varsa bizim de ANSWER Partnerimiz varal ismi de belli oldu
SA
Spam MCN olayı kalmadı heralde forumu takip etmiyorsun? Adamlar MCN lere kapanma limiti koydu , belli bir sınır aşılınca MCN kanal alımını devre dışı bırakacak. Yani şuan benim elimde de olsa senin elinde de bi MCN olsa spam yapsak forumca bir şeye yaramaz çünkü yapamayız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.