YTPARA üyelerine özel Yerli MCN ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
bir aralar bu konu forumda dönüyordu ibrahim abide açıklama yapmıştı ama netlik kazanmadı sanırım inşallah olur böyle birşey.

Neden herkes bu kadar umutsuz ya. Arkadaş ne güzel konu açmış bize ekmek umut kapısı sunmuş bunun üstüne gideceğimize yok olmaz yok spam bitti yok youtube bitirdi. Benim gördüğüm kadarıyla diğer NETWORKLER ne kanal atıyor nede bu kadar radikal değişikliklere gidiyor. Sadece QUİZDE köklü düzenleme var. Quizde 400 bin kanal var. Bizim açacağımız network QUİZ seviyesine gelene kadar 2 3 sene geçer be. Burda yardımcı olabilecek arkadaşlar var ama konuyu okuyuo çıkıyor tahminimce. Açmayacaklarsa bile yol gösterseler şöyle şöyle yapılıyor deseler çok mu zor? ne kaybedeler? ha özgün çok izlenimli kanal isteniyomuş. Buluruz türklerden birilerini. Herkesin tanıdıgı vardır. Mesela ben oyunbrosu tanıyorum söylesem yardımcı olur olmadı ücretli yardım alırız. Yeter ki herkes destek olsun köstek değil.!
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam bu konuda yardımlarını bekliyoruz.

Neden herkes bu kadar umutsuz ya. Arkadaş ne güzel konu açmış bize ekmek umut kapısı sunmuş bunun üstüne gideceğimize yok olmaz yok spam bitti yok youtube bitirdi. Benim gördüğüm kadarıyla diğer NETWORKLER ne kanal atıyor nede bu kadar radikal değişikliklere gidiyor. Sadece QUİZDE köklü düzenleme var. Quizde 400 bin kanal var. Bizim açacağımız network QUİZ seviyesine gelene kadar 2 3 sene geçer be. Burda yardımcı olabilecek arkadaşlar var ama konuyu okuyuo çıkıyor tahminimce. Açmayacaklarsa bile yol gösterseler şöyle şöyle yapılıyor deseler çok mu zor? ne kaybedeler? ha özgün çok izlenimli kanal isteniyomuş. Buluruz türklerden birilerini. Herkesin tanıdıgı vardır. Mesela ben oyunbrosu tanıyorum söylesem yardımcı olur olmadı ücretli yardım alırız. Yeter ki herkes destek olsun köstek değil.!

sen quiz gibi network aç sana garanti veriyorum 6 ay içinde bağlı kanal sayısında quizi geçersin :)

neyse olaylar bir yana herkes ister kendimiz kazanalım kendimiz yiyelim ama piyasadaki bazılar yüzünden herkes yanıyor.

bu işi adam akıllı oyunu kuralına göre oynasa herkes taşın altına elini uzatır olur bişeyler.

ama o düzen bozucular olduktan sonra ne yapsak ne etsek boş.

güzel tespit özgün kanal olayında forumdaki bazı arkadşaların bile vardır baya izlenimli kanalları bu konuda her türlü destek bulunur zaten

sen quiz gibi network aç sana garanti veriyorum 6 ay içinde bağlı kanal sayısında quizi geçersin :)

neyse olaylar bir yana herkes ister kendimiz kazanalım kendimiz yiyelim ama piyasadaki bazılar yüzünden herkes yanıyor.

bu işi adam akıllı oyunu kuralına göre oynasa herkes taşın altına elini uzatır olur bişeyler.

ama o düzen bozucular olduktan sonra ne yapsak ne etsek boş.

Hocam nasıl Quiz gibi olsun. AÇACAĞIMIZ PARTNER SADECE YTPARAYA ÖZEL olacak. QUİZ hem ytpara hemde Türkiye Hemde diğer birçok ülkede hizmet veren bir partnerdi yinede 300 bin kanala 2 senede ulaştı? Biraz mantık kurduğunda ulaşması imkansız görünüyor o rakamlara o kadar kolay olsaydı quiz 6 ayda ulaşırdı zaten..

güzel tespit özgün kanal olayında forumdaki bazı arkadşaların bile vardır baya izlenimli kanalları bu konuda her türlü destek bulunur zaten

Aynen hocam burda herkes bittik öldük gibi şeyler yazmış ama Hatırlarsanız ünlem geldiğinde de bitmiştik. Ama bi şekilde ünlemi geçmenin yolunu bulduk videoyu kararttık ters çevirdik vs. HER SİSTEMİN BİR AÇIĞI MUTLAKA VARDIR. ve bu açığı ancak MCN kurarsak bulabiliriz. Nasıl bir açık mı? belki paravan MCN ler kurarız alt bayiler açarız her birinde ayda 300 kapanma şartı olur böylece bölmüş oluruz kapanma sayılarını. Veya ne biliyim kapanmaları youtubeden bi şekilde gizlemenin yolu bulunur bişeyler yapılır yeterki adım atılsın. İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR. bizde inanç yok. Ya da herkes kendi canını kurtarma peşinde. Unutmayın ne kazanıyorsak bu forum sayesinde kazandık, nankörlüğe gerek yok; yine bu forum sayesinde beraber kazanabildiğimiz yere kadar kazanalım diyorum ben.

Hocam nasıl Quiz gibi olsun. AÇACAĞIMIZ PARTNER SADECE YTPARAYA ÖZEL olacak. QUİZ hem ytpara hemde Türkiye Hemde diğer birçok ülkede hizmet veren bir partnerdi yinede 300 bin kanala 2 senede ulaştı? Biraz mantık kurduğunda ulaşması imkansız görünüyor o rakamlara o kadar kolay olsaydı quiz 6 ayda ulaşırdı zaten..

hocam TÜRK'lere imkansız de ve sonra otur seyret diye bi söz vardır unutmayalım boş kanalı kabul edersen kapananı ödersen maksimum % 25 kesinti de yaparsan coşar orasıı :D

hocam TÜRK'lere imkansız de ve sonra otur seyret diye bi söz vardır unutmayalım boş kanalı kabul edersen kapananı ödersen maksimum % 25 kesinti de yaparsan coşar orasıı :D

haha :D haklısında hocam öyle de olmayacak işte. Bizim için şuan öncelik ne? KAPANAN KANALLARI ÖDEMESİ, quizin tek ayrıcalığı buydu. Ben de şahsen kapalılardan gelen kazanç her ay açıkların 2 katı durumunda. Kapananları ödememesi demek senin net gelecek parayı hiçbir zaman bilemeyeceksin demek. Mesela kanal atıyorum 1000 dolar getiriyor ay sonu kesinleşmeye 1 gün kala bi bakıyosun kapanmış :D Çok koyar böyle ama kapananları öderse koymuyor işte. Şartlar ağır olsun 1000 izlenim değil 3000 izlenim 20 abone olsun ama kapananları ödesin tek isteğim bu bi partnerden. 3 günde değil 1 haftada sokarız ama alırız paramızı.

youtubenin 1 eylül politikasından sonra hiçbir partner eskisi gibi spam kanal alamayacak zaten,böyle bir MCN olamaz yani bu saatten sonra..

haha :D haklısında hocam öyle de olmayacak işte. Bizim için şuan öncelik ne? KAPANAN KANALLARI ÖDEMESİ, quizin tek ayrıcalığı buydu. Ben de şahsen kapalılardan gelen kazanç her ay açıkların 2 katı durumunda. Kapananları ödememesi demek senin net gelecek parayı hiçbir zaman bilemeyeceksin demek. Mesela kanal atıyorum 1000 dolar getiriyor ay sonu kesinleşmeye 1 gün kala bi bakıyosun kapanmış :D Çok koyar böyle ama kapananları öderse koymuyor işte. Şartlar ağır olsun 1000 izlenim değil 3000 izlenim 20 abone olsun ama kapananları ödesin tek isteğim bu bi partnerden. 3 günde değil 1 haftada sokarız ama alırız paramızı.

peki orasıda güzel 3000 izlenim sen ben normal spam yaparız (render alırız,eşleşen dünya engeli geçer) videoları atarız oda 3-5 günde o izlenime ulaşır 10-20 abone atar kanalı bağlarız ama piyasadaki gözü açlar ne yapacak ?

açacaklar sıfır kanal içine 1 video atacaklar sonra 3000 izlenim kasacaklar videoya kanalı şip şak partnere bağlayacaklar

işte bu da youtube politikalarına ters

hiç kimse oyunu kuralına göre oynamaktan yana değil

ben alacağımı alayımda gerisi ne olursa olsun amaaaaaaan modunda çoğu kişi

peki orasıda güzel 3000 izlenim sen ben normal spam yaparız (render alırız,eşleşen dünya engeli geçer) videoları atarız oda 3-5 günde o izlenime ulaşır 10-20 abone atar kanalı bağlarız ama piyasadaki gözü açlar ne yapacak ?

açacaklar sıfır kanal içine 1 video atacaklar sonra 3000 izlenim kasacaklar videoya kanalı şip şak partnere bağlayacaklar

işte bu da youtube politikalarına ters

hiç kimse oyunu kuralına göre oynamaktan yana değil

ben alacağımı alayımda gerisi ne olursa olsun amaaaaaaan modunda çoğu kişi

hocam 301 kalktı diye biliyorum hala izlenim çekiyolar mı ya lanetler :(

gittiği yere kadar adsense ;)

bittiği yerde de hoşgeldin reel hayat :D:D:D
bıtıcegını sanmıyorum bızım tayfa kalır dıye dusunuyorum azcık ortalık temızlensın rekabet yok spamla babam spamla :D 1eylulden sonra garantı su kı 301 cıler sılınıcek eslesen render olayı zorlanıcak olay bundan ıbaret hıc bı partner ıncelemeden kanal almıcak yanı mn partner yolu gozukuyor 2. olarakda adsense alısmamız lazım yavastan :D

bıtıcegını sanmıyorum bızım tayfa kalır dıye dusunuyorum azcık ortalık temızlensın rekabet yok spamla babam spamla :D 1eylulden sonra garantı su kı 301 cıler sılınıcek eslesen render olayı zorlanıcak olay bundan ıbaret hıc bı partner ıncelemeden kanal almıcak yanı mn partner yolu gozukuyor 2. olarakda adsense alısmamız lazım yavastan :D

adsenseninde bilinmeyen kriterleri var tabi ))

artık yapacağız en az 8-10 tane adsense..

gidenler gider..kalan sağlar bizimdir.........

---------- Spam Engelliyici 22:02 ---------- Önceki Mesaj 21:56 ----------

abi yt bitince konyaaltına halı saha ve cafe bistro açmayı düşünüyordum reel hayatta bana yardımcı olabilir misin :D

her zaman :) sen aç müşteriler benden ))

Açsın biri güzel spamlık MCN diyorum dinleyen yok ki :d

Açsın biri güzel spamlık MCN diyorum dinleyen yok ki :d

Açılsa ne olacak ki 1 Eylül'de kriterler yine aynı. Kaç kanal alacak. Forumda 1000 kişinin partner çalıştığını düşünsek 1'er kanal bile alsak genel olarak yarısı kapanıyor. İlk aydan gittik zaten.

Açılsa ne olacak ki 1 Eylül'de kriterler yine aynı. Kaç kanal alacak. Forumda 1000 kişinin partner çalıştığını düşünsek 1'er kanal bile alsak genel olarak yarısı kapanıyor. İlk aydan gittik zaten.

1 MCN 300 den fazla kanal kapattıramaz kuralı çok saçma bir kural bence, uygulanabilecek bir kural olduğunu düşünmüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri