YTPara Yöneticilerini Seçiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müsaadenizle bende adaylığımı koyuyorum.

Yanlız bir şey söylemek istiyorum yönetici olanların kesinlikle forumda satış yapmaması gerekli Kanal, Bot, VDS, Ebook vb. çünkü bu hem makamını kullandırarak haksız kazança girer hem de ilerde sorun açar.

Yanlız bir şey söylemek istiyorum yönetici olanların kesinlikle forumda satış yapmaması gerekli Kanal, Bot, VDS, Ebook vb. çünkü bu hem makamını kullandırarak haksız kazança girer hem de ilerde sorun açar.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] sanıyorum bu konuda çalışmalarımızı sonlandırmak üzere. Bu konuda kararı açıklayacaktır.

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] ve ya [MENTION=12768]Jaseph[/MENTION] adlı kişiler bence olabilir.Gerçekten saygılı anlayışlılar her zaman.Eğer kendineleride isterlerse güzel olabilir. ve [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] hocamda zaten sevilen birisidir oda olabilir bence.

forumda sürekli aktif olacak forumu iyi tanıyan biri olması lazım. [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] benim adayım inşallah hak ettiğini bulur

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] tekrar Admin olsun, Adam rankı özlemiş belliki.
Birkaç kişi banlasın kendine gelsin.
:D

forumda fazla olmasada eski üyelerindenim kimseyle fazla muhattabım olmadı ama aday çıkarayım [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] [MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] bunları yönetici yapın bir sıkıntı kalmaz forumda gözlemlediğim bu

Onur duydum da ben forum moderatörlüğü için aday değilim.

Yaşı bana yakın olanlar 90'ların sonu 2000'lerin başında Kurtadam forumlarını bilir. Orada yapmış olduğum moderatörlükten sonra forum kariyerim hep kötüye gitti :) Gerçi Kurtadam moderatörlüğü bugünün İçişleri Bakanlığı forsundaydı yani.

Bir de ben yardımsever biri de değilim. Görülen o ki çok fazla aday var (bu başlığa yazan 10 kişiden 8'i kendisini aday göstermiş :) ) Bu kadar aday arasından çok kalifiye moderatörler çıkacağına eminim.

[MENTION=12653]plesk[/MENTION]
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION]
[MENTION=9020]Alex[/MENTION]
[MENTION=8709]BeRKaN[/MENTION]
[MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION]

Aklıma gelmeyen ama adeletine güveneceğim çok kişide çıkardı fakat uykusuzluk

Onur duydum da ben forum moderatörlüğü için aday değilim.

Yaşı bana yakın olanlar 90'ların sonu 2000'lerin başında Kurtadam forumlarını bilir. Orada yapmış olduğum moderatörlükten sonra forum kariyerim hep kötüye gitti :) Gerçi Kurtadam moderatörlüğü bugünün İçişleri Bakanlığı forsundaydı yani.

Bir de ben yardımsever biri de değilim. Görülen o ki çok fazla aday var (bu başlığa yazan 10 kişiden 8'i kendisini aday göstermiş :) ) Bu kadar aday arasından çok kalifiye moderatörler çıkacağına eminim.

sadece önerimi sundum hocam yardım severlikle alakası yok bu işin hangi mod yöntemini kategorisini paylaşıyo? gösterin bana bir tane bu arada [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] in mesajlarını görüyorum oda fena değildi iyi adam banlardı :D

Beni seçerseniz Youtube'a Türkiye' de merkez açtırıcam. :)

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] ve [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

:D :D :D :D Forumda paylaşılsa suç paylaşılmasa suç :D Paylaşılınca fixlendi paylaşmayınca paylaşmadı :D

Demek ki en büyük sorunumuz yöntemlerin fixlenmesi... Bunun önüne geçilmesi gerekiyor...

İnadına [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] :)

ondan değil :D grup kuran kişinin bazı kişileri kayırma gibi durumlar söz konusu olur o yüzden ben kendisinin aday olmamasını istiyorum

ben yazacagımı yazdım siz o grupda olmasanız o arkadaşı desteklicekmiydiniz tabi ki hayır ? 3 5 kişiye yararı olan değil tüm foruma emeği geçen birileri aday olsun !!!!

Seçilecek arkadaşı kesinlikle moderatör yapacağız arkadaşlar; ancak aday gösterilen arkadaşlar arasından aday olma yetkisine sahip olmayacak arkadaşlar çıkabilir. Bunu da göz önünde bulunduracağız, bu şekildeki adaylar hakkında da bilgi veririz neden aday olarak kabul etmediğimiz konusunda.

hocam inş burada bahsettiğiniz yaş sınırıdır çünkü görülüyorki çoluk çocuğun lafına gaza gelen arkadaşlar doluşmuş konu

Özgün Bölümünde [MENTION=12768]Jaseph[/MENTION] yada beni moderator yapabilirseniz katkım olabilir . Onunda olacagından eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri