benim adaylarım [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] [MENTION=10199]mumru[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni secerseniz herkese android uygulamaadmob iyi kazsndiriyor 2k gosterime 10 tl aliyorum
![]()
Hocam konu açacak misiniz sizin konunuzu bekliyorum acmicaksaniz yatayimBununla ilgili bir katagori açalım seni direk mod yaapayım hocam kazanamazsak geri alırım![]()
Hosuma giden kanallara uygulama yapip google playa ekliyorum spamla biraz indirme sagliyorum uygulama yayiliyor admobun kurallarini pek bilmedigim icin asiri kazanc yapmiyorum bu ay 3 haneli gelcek mod olursam uygulama feda olsun herkeseBununla ilgili bir katagori açalım seni direk mod yaapayım hocam kazanamazsak geri alırım![]()
Ben de adayım. Seçilirsem destekleyen herkese benden 5 er kg baklava![]()
Hocam konu açacak misiniz sizin konunuzu bekliyorum acmicaksaniz yatayim
Uyu hocam sen aşırı yoğunum bu aralar pek paylaşım yapıcak durumda değilim [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] Keyword canavarını paylaşıcak gelişmiş versiyonunu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.