YTPara'da Ne Değişsin?

Forumun en önemli kanayan yarası üyelik. Bununla ilgili çaylak üye sistemine geçilebilir. (Eğer detaylı bilgi istenirse bir sunumla anlatabilirim.)
YTPara'da forum dışında portal benzeri bir yapılanma da olmalı.
SEO yarışmaları gibi kanal yarışmaları da olmalı. Yarışmalar açılıp iyi kanallara ödül verilmeli.
Paylaşım ekibi rankı getirilip forumda belirli bir paylaşımda bulunan üyelere bu rank verilmeli.
YTR Network ile forum yönetimi birbirinden ayrılmalı. Daha doğrusu YTR Network diğer networkler gibi özerk bir yapıya sahip olmalı.
Forum kategorileri yeniden oluşturulmalı.

Bu saatte aklıma gelenler bunlar. Öğlen daha iyi fikirler yaratabilirim.

Serkan hocanın web oluşumu fikrine katılmıyorum.15 senelik webmasterim 97 de internet cafe işleten bir adamım.... Web işi yt işi gibi değil çok emek ister. Ve getirisi de bu kadar olamaz.yt musluğu açmış kovaları doldurmak lazım...

Bu anlamda yönetimin bilgi paylaşımına yönelik projeler üretmesi ya da teşvik vermesi gerekiyor...Benden başlayabilirsiniz :)

Serkan hocanın web oluşumu fikrine katılmıyorum.15 senelik webmasterim 97 de internet cafe işleten bir adamım.... Web işi yt işi gibi değil çok emek ister. Ve getirisi de bu kadar olamaz.yt musluğu açmış kovaları doldurmak lazım...

Bu anlamda yönetimin bilgi paylaşımına yönelik projeler üretmesi ya da teşvik vermesi gerekiyor...Benden başlayabilirsiniz :)

Web oluşumu için bence alt yapısı olan, sağlam olan kişilere ihtiyacımız var. Sıfırdan anlatılması, öğretilmesi çok zor bir olay Youtube ile kıyaslandığında. Ayrıca dönüşü Youtube'e oranla çok daha az dediğiniz gibi, bunun yanında fazla emek harcanan bir olay. Yine de [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] buradan da hatırlatalım kategori istekleri hakkında bir konu oluşturacak gün içinde. O konuda açılmasını istediğimiz kategorileri paylaşacağız. Orada belirtirseniz Web ile ilgili para kazanma vb. bilgilerin bulunduğu kategorileri artırırız.

Gündüz paylaşımlari gece yapılsın uyaninca mutlu olalım. ..iyi sabahlar

yaş kısıtlaması yönünde genel bi istek var. dikkate alınırsa iyi olur. en azından +16 olmalı.

Haram helal konularının Forumda bulunmaması gerektiğini düşünüyorum kendi açımdan bu tür konuların içeriğinden rahatsızlık duyuyorum çünkü bu tür konular bireyseldir.. Din ve Siyaset içerikli yazılan her mesajın değerinde cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.

Özel Chat bölümü vardı silver, gold, plat ve moderatörlerin girebildiği onun tekrar gelmesi iyi olabilir.
Haftanın ve ya Ay'ın konusu seçilip bu konuyu açan üyeye ufak ödüller verilebilir. 20 kanal hediye gibi falan.

Son düzenleme:
1 - Davetiye sistemine dönülsün davetiye ile gelen üye ban yediğinde davet eden kiside ban yesin
2 - E-Posta adresiyle giris yapılsın.
3 - Önemli Kategorilere Mesaj Limiti Sınırı olsun
4 - Aktif olmayan üyeleri temizleyin bence [Yer Kaybı]
5 - Açılan bazı kategorideki konular yönetici onayından geçsin.
6 - İmza sistemi geri dönsün.
7 - Giriş yapınca anlık Session tutmama sorunu çözülsün.
8 - Üyeliksiz bir kullanıcı Profiline girilince kullanıcı profil hiti +1 artmasın IP ile tutulsun.
9 - SandBox (Chat) sistemi bencede getirilmesin nedeni anlık Ergen dedigimiz bazı arkadasların vb kisiler ile çok muhattab olabiliriz. [Sözüm Meclisten dısarı]
10 - Taraftar Rankları getirilmeli

Benim suana aklıma gelen bazı değisiklikler ve yapılması gereken olaylar iyi günler :)

1- Tc Onayı olsun satış yapan ve alıcıların içi rahat olur.herhangi bişeyde hukuki yollardan haklarını arayabilirler.
2- 18 Yaş Sınırı Olsun.O yaştaki birinin okuması lazım ömrünü çürütmesin youtube la.Baktı okudu iş bulamadı olmuyor gelsin youtube işine dvm etsin :)
3- Foruma 1 Ay giriş yapmayan üyeler banlansın.

Son düzenleme:
Örneğin biri forum içindeki ki linklerden birini atıyor ona tıklıyorum. Ytpara ana sayfasına yönlendiriyor. Bence bu sorun halledilmesi.

1.) Açılan konular mod veya yöneticiler tarafından onaylandıkça açılsın. (Böylelikle gereksiz konulardan arınmış olucak ve her yeni başlayan forumu araştırmadan işe giremeyecek)
2.) Kanal veya gmail satışı yapanların sayısına limit koyulmalı.(İşi en iyi yapanlar seçilmeli.)
3.)Silver,gold,platin üyeliklerde indirime gidilmeli.
4.)Geçen bir konuda bir kanalın analytics'de goruntulenme kazancını paylaştım.(Türkçe kazanca örnek olarak ceza aldım.) Bu adsense ödemeler konusunda herkes kazancını yazıyor ceza filan yok.Bu kesin kurallarla belirlenmeli.(4 haneli,5 haneli kazandım gibi paylaşımlarada yasak gelsin o zaman.)

Son düzenleme:
Başlangıç için çok değerli öneriler var arkadaşlar, tüm değerlendirmeler üzerinde tek tek duracağımıza ve YtPara adına daha iyi olacağını düşündüğümüz kararlar alacağımıza şüphe duymayın.

hocam onmlı ve gereklı.her uynın 1 üye nıckı degıstırme hakkı olsun

freedom paneline bakıyordum da,bence bu sitede de bu tür özellikler olmalı.örnegin; kanal adını girdigimizde açık mı kapalı mı,bu kanal hangi partnerde,izlenim sayısı vb.... şeyleri görmemize yardımcı olucak özelliklerde bi eklenti süper olurdu...

Konudışı kısmının bir sınırları ve limitleri olmalı. burda insanlar bütün sorunlarını ve gelişmelerini yazmaya başladılar. bence forum çok fazla kirleniyor. konudışı uzaktan da olsa azıcık youtube ile alakalı olmalı. çok aykırı konular kapatılmalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri