Bu fotodaki sizmisiniz değilseniz ne düşünerek ekledinizBulayım bir profil fotoğrafı, değiştireyim önümüzdeki günlerde![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu fotodaki sizmisiniz değilseniz ne düşünerek ekledinizBulayım bir profil fotoğrafı, değiştireyim önümüzdeki günlerde![]()
Bu fotodaki sizmisiniz değilseniz ne düşünerek eklediniz
Serkan hocanın web oluşumu fikrine katılmıyorum.15 senelik webmasterim 97 de internet cafe işleten bir adamım.... Web işi yt işi gibi değil çok emek ister. Ve getirisi de bu kadar olamaz.yt musluğu açmış kovaları doldurmak lazım...
Bu anlamda yönetimin bilgi paylaşımına yönelik projeler üretmesi ya da teşvik vermesi gerekiyor...Benden başlayabilirsiniz![]()
Benim hocam![]()
hocam ben sizin facebooka felan ulaştım sizi yaşlı bekliyordum ama baya gençmişsiniz![]()
100 mesaj altındakiler bazı bölümleri göremesin. 60 saniyede bir post atılsın.
Başlangıç için çok değerli öneriler var arkadaşlar, tüm değerlendirmeler üzerinde tek tek duracağımıza ve YtPara adına daha iyi olacağını düşündüğümüz kararlar alacağımıza şüphe duymayın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.