YTPara'da Ticaret Puanı Neden Yok?

ebubekir

Kayıtlı Üye
Sayın yetkililer, YTPara'da neden ticaret puanı yok?
Bence ticaret puanı sistemi forum açısından çok faydalı olacaktır.

Yıllar önce mevcuttu, tema degisikliginden mi kaldırılmıştı tam hatırlamıyorum.

önceden vardı. foruma saldırı site kapalı kaldı şeyler yenilendi filan o ara ticaret puanı kalktı

sonrasında bir çok defa geri gelsin dedik ama maalesef gelmedi

önceden vardı. foruma saldırı site kapalı kaldı şeyler yenilendi filan o ara ticaret puanı kalktı

sonrasında bir çok defa geri gelsin dedik ama maalesef gelmedi
O halde geri gelmesi için kampanya başlatalım biz de daha rahat alışveriş yaparız.

Hocam 5 yıldır üyeyim. Şimdiye kadar hiç bir alışverişte sorun yaşamadım şahsen. Bir çok kişide benim gibidir diye düşünüyorum. Fakat gelirse tabii ki yararlı olur.

Olması bence de iyi olur.Ufak miktar da olsa bir kere dolandırıldım maalesef.

Bir işe yaramıyor, ticaret puanı yüksek olsada dolandıracak adam her türlü dolandırır.
R10'da nice ticaret puanı yüksek dolandırıcı çıktı.
Gelmesede olur.

buraya üyelik kolay değil burda üyeliği olan büyük ihtimal r10da da oluyor onun için burda bişi yaprsa r10 kimliğinede zarar vereceği için pek dolandırma muhabbeti yaşanmıyor. Tek tük yaşanıyor. İftira atıp banlatanlarda ayrı tabi

r10 da üyeliği olan birisi olarak ticaret puanının çok belirleyici olduğunu düşünüyorum

Ticaret puanı gerçekten ticaret yapmak isteyenler ve alışveriş için siteye gelenlere güzel bir referans...
Fakat arkadaşların da dediği gibi dolandırmak isteyen adam yine dolandırır.
YTPara ahalisi yanlış hatırlamıyorsam insanları dolandırdığı için sınırsız banlanan moderatör de gördü. :)

kesinlikle gelmeli..

Dolandırmak isteyen adam her türlü dolandırır diye önlem alınmayacak mı? R10 da ticareti yüksek nice dolandırıcılar oldu diyosunuz ama Nice insan da ticaret puanları yüksek kişilerle sorunsuz alışverişler yaptı. İstisnalar olabilir. Ancak ticaret puanı insanlar için güzel bi referans olur, şu site de 1500 tane ticaret puanı olan bi insanla gönül rahatlığıyla alışverişimi yaparım, ha dolandırıcı çıkar o kader.. Ama önce önlem almak lazım şuan da ytpara da insanlarla neye göre ticaret yapacaz? mesaj sayısına göre mi? 500 mesaj kasmak kaç gün sürer ?

Son düzenleme:
Ticaret puanını etkildir kesinlikle geri gelmelidir.Etkisi yok diyenleri anlamak güç ticaret puanının zararı olmaz yararı olur.

+1 bencede gelmeli bazıları ne gerek var demiş hatta faydası olmaz diyenler bile var . Neyin kafasındasınız merak ettim :)

önceden belli bir ortam vardı herkes herkesi tanırdı rahat alışveriş yapardı ama şuan öyle değil o yüzden gerekli

tam bende bu konuyla ilgili bi konu açacaktımki benden önce açılmış :) evet bencede ticaret puanı çok önemli önceden herkes birbirini tanırken şuan kişi sayısı arttığı için doğal olarak güven sorunuda yaşıyor insan ticaret puanı yeniden getirilsin mesela olumsuz ticaret sınırı koyulsun 20 olumsuz ticaret olunca kişi ya banlansın ıp ban olmak şartıyla yada belli bi süre ceza alsın.. hiç değilse sürekli ticaret al sat yapan arkadaşlarında itibarı olur herkes birbirini biliyor ama yinede yeni gelen arkadaşlara yardımı dokunur... ben burada 1 kere ticaretimde olumsuzlukla karşılaştım ondada yönetim saolsun o kişiyi banladı onun haricinde sayısız alışverişim oldu çok şükür sorun yaşamadım ama yinede ticaret puanı getirilmeli... herkese hayırlı formlar..

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum bazı arkadaşlar gerek yok deyip geçiştirdi. r10 da kullanılıyor ve kesinlikle çok faydasını görüyorum.

Bencede en kısa sürede gelmeli mevcut bir referans alınabilecek veri yok

Bencede en kısa sürede gelmeli mevcut bir referans alınabilecek veri yok
Katılıyorum kardeşim. Kim ne almış ne satmış bilemiyoruz.
r10 da 11 yıllık üyeyim 160 itrade puanım var alışveriş yaparken sorun yaşamıyorum böylece mağdur da olmuyorum.
Burada bir ölçüt yok kimin ne aldığını ve ne sattığını ayrıca ticarette ne kadar dürüst olduğunu nasıl bileceğiz?
Açıkçası işlem yapmaktan korkuyorum.
O yüzden burada yüksek meblağlı bir ticaret yapamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri