вєякαη;487251' Alıntı:Bişey vereceğimi söylemiyorum benden eskisini bulamazsın ayrıcaHatta imkansız diyebilirim
![]()
r10'da onlarca bulabilirim, ama bu tür konular için onları yoramam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вєякαη;487251' Alıntı:Bişey vereceğimi söylemiyorum benden eskisini bulamazsın ayrıcaHatta imkansız diyebilirim
![]()
r10'da onlarca bulabilirim, ama bu tür konular için onları yoramam![]()
вєякαη;487259' Alıntı:haha güldürdün beni Allahta seni güldürsünNeyse Bu konu açık varsa benden eski çıksın meydana
![]()
Bu tür dediğin boş bir konu değil sana göre bu tür bir konu olabilir burada bir rekordan bahsediyorum
Nasıl guinness de rekorlar var bende bundan bahsediyorum umarım anladın
egonuzu çok güzel tatmin ediyorsunuz bu konuda gerçekten çok başarılısınız, adsenseyi satın almadığınızı nereden bilebiliriz?
Hocam yanlış anlamayın eski ve tecrübeli olabilirsiniz ama sadece bunun belli bir amacı olduğunu sanmıyorum.Kime ne katkısı yada yararı var bunu öğrenmenin ? Eğer bir yararı varsa takipte kalalım.Bende diğer arkadaşlara katılıyorum.Gereksiz bir konu bencede..
2007 de almıştım ilk adsense imi. Blogcu vardı o zamanlarSite işlerinden pek anlamazdım. O ilk zarf geldiği andaki heyecan anlatılmaz yaşanır.
Edit: Oruç başınıza mı vurdu noldu anlamadım. Hemen bi tartışma çıkarma havasındasınız.
Yabancılarda olsaydı helal olsun be adama derdiniz ama bizim milletimizden birinde 9 senelik bir adsense var dediklerinize bakın :S . @вєякαη 2003 yılına ait bir tane ve 2004 yılına ait adsensesi olan bir çok kişi gördüm![]()
вєякαη;487307' Alıntı:Teşekkür Ederim yorumunuz için
Aynen hocam malesef kötü laf sahibine aittir derlerya bazı insanların içindeki fitnelik çekememzlik duygusunu gerçekten anlamıyorum Allah' a havale ediyorum o tip insanları onlar kendilerini çok iyi biliyor ben onlara cevap vererek seviyelerine düşmek istemiyorum
ya yemin ederim ki yazmayım diyorum ama sen hala birilerine laf atmaya çalışıyorsun, bak ben insan gibi yorum yapmadım sırf tartışma çıkmasın diye ama sen hala devam ediyorsun, seni kim neden çekemesin kimsin ki sen seni çekemeyelim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.