- Web sitesi
- www.ytpara.com
Sevenlerim çekemeyenleri bastırdı
[Espiri] Şaka bir yana da bazı arkadaşlar yanlış anlıyorlar kusuruma bakmasın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yanlış anlamayın eski ve tecrübeli olabilirsiniz ama sadece bunun belli bir amacı olduğunu sanmıyorum.Kime ne katkısı yada yararı var bunu öğrenmenin ? Eğer bir yararı varsa takipte kalalım.Bende diğer arkadaşlara katılıyorum.Gereksiz bir konu bencede..
2005-2014 ha helal olsun hocamNe kadar kaldırdınız bu zamana kadar
![]()
вєякαη;487419' Alıntı:Benim aşırı borcum vardı kendime göre Borçlarımı ödedim ve hayatımı kurtaracak kadar kazandım ve halen kazanıyorum Allah'ın izni ilede böyle gideceğini düşünüyorum. AdSense sayesinde özgür olmayı öğrendim, hayatı öğrendim, zorlukları öğrendim, başarıyı, sabretmeyi, tecrübeyi AdSense bana hayat felsefesini öğretti kısaca Allahım olmayanlarada verir inşallah
Ego tatmini yok bence burada...Sadece en eski adsense yayıncısını belirlemek için açılan bir konu fazla abartmışlar...Allah bol kazanç versin hocam...
ego gördümde böylesini ilk kez görüyorum
вєякαη;487245' Alıntı:![]()
Evet hodi meydan AdSensede varmı benden eski ???? Ytpara değil R10 da gelebilir bu konuda
Hem eskilik konusunda hemde AdSense fazlalığı konusundaVarmı Rakibim????
8 adsense çok kolay iş, önemli olan aylık en fazla ne kadar aldınAdsense başı 1000 tl ise iş görmez
![]()
8 adsense çok kolay iş, önemli olan aylık en fazla ne kadar aldınAdsense başı 1000 tl ise iş görmez
![]()
8000 TL daha ne olsun(şahsi fikrim
)
вєякαη;487452' Alıntı:Merak etme oda iyi Allah sonumuzu hayır etsinAma Sadece hayal ediyorum istiyorum ve kazanıyorum gerçekten istedikten sonra hepsi çorap söküğü gibi geliyor
çünkü herşey seni destekliyor ve ben bunu çok iyi biliyorum başarıyorum
Ama şunu gördüm ki mazin ne kadar eski ise o kadar ileri görüşlü oluyorsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.