YTParadaki en eski AdSense Yayıncısı Kimdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevenlerim çekemeyenleri bastırdı :D [Espiri] Şaka bir yana da bazı arkadaşlar yanlış anlıyorlar kusuruma bakmasın

Hocam yanlış anlamayın eski ve tecrübeli olabilirsiniz ama sadece bunun belli bir amacı olduğunu sanmıyorum.Kime ne katkısı yada yararı var bunu öğrenmenin ? Eğer bir yararı varsa takipte kalalım.Bende diğer arkadaşlara katılıyorum.Gereksiz bir konu bencede..

Ben farklı bir konuda adsense 2012 de başlamadı mı diyen birisine aksini göstermek için bir resim atmıştım.Arkadaş da hemen sdk yarıştırmaya çıkmış konu açmış. Komik.

2005-2014 ha helal olsun hocam :) Ne kadar kaldırdınız bu zamana kadar :)

2005-2014 ha helal olsun hocam :) Ne kadar kaldırdınız bu zamana kadar :)

Benim aşırı borcum vardı kendime göre Borçlarımı ödedim ve hayatımı kurtaracak kadar kazandım ve halen kazanıyorum Allah'ın izni ilede böyle gideceğini düşünüyorum. AdSense sayesinde özgür olmayı öğrendim, hayatı öğrendim, zorlukları öğrendim, başarıyı, sabretmeyi, tecrübeyi AdSense bana hayat felsefesini öğretti kısaca Allahım olmayanlarada verir inşallah

Ego tatmini yok bence burada...Sadece en eski adsense yayıncısını belirlemek için açılan bir konu fazla abartmışlar...Allah bol kazanç versin hocam...

вєякαη;487419' Alıntı:
Benim aşırı borcum vardı kendime göre Borçlarımı ödedim ve hayatımı kurtaracak kadar kazandım ve halen kazanıyorum Allah'ın izni ilede böyle gideceğini düşünüyorum. AdSense sayesinde özgür olmayı öğrendim, hayatı öğrendim, zorlukları öğrendim, başarıyı, sabretmeyi, tecrübeyi AdSense bana hayat felsefesini öğretti kısaca Allahım olmayanlarada verir inşallah

Allah daha çok versin hocam :) Bende başlayalı 3 ay oldu dediğiniz gibi Adsense insanı kişisel olarak çok geliştiriyor.Yapamadığın şeyleri, hayallerini gerçekleştirebiliyorsun.

Dokunmayın berkana. Sana karışanları bana söyle berkan :D

вєякαη;487245' Alıntı:
on2XPR.png

Evet hodi meydan AdSensede varmı benden eski ???? Ytpara değil R10 da gelebilir bu konuda :D

Hem eskilik konusunda hemde AdSense fazlalığı konusunda :) Varmı Rakibim????

Uuu vaysss en eski sensin demek. ! fena :D

8 adsense çok kolay iş, önemli olan aylık en fazla ne kadar aldın :) Adsense başı 1000 tl ise iş görmez :)

8 adsense çok kolay iş, önemli olan aylık en fazla ne kadar aldın :) Adsense başı 1000 tl ise iş görmez :)

Merak etme oda iyi Allah sonumuzu hayır etsin :) Ama Sadece hayal ediyorum istiyorum ve kazanıyorum gerçekten istedikten sonra hepsi çorap söküğü gibi geliyor :) çünkü herşey seni destekliyor ve ben bunu çok iyi biliyorum başarıyorum :) Ama şunu gördüm ki mazin ne kadar eski ise o kadar ileri görüşlü oluyorsun

8000 TL daha ne olsun :D (şahsi fikrim :cool: )

Bu kadar iddaalı konuşan birisi her ay olmasada en azından bir kaç ay 50 bin ve üzeri çok rahat şekilde görmüş olmalı. Sonuçta ortada bir meydan okuma var. Ve r10 gelsin demiş o sitede tek adsense neler alan var :) Olay adsense sayısı ise gireriz birazdan adsense pazarına geçeriz nedir yani :)

bende ilk gameplay videomu 2006 yılında yüklemiştim. fifa 07 videosuydu. o sıralar para kazanıldığını bilseydim devam ederdim, belki şimdi milyonerdim :D kader işte ne olacağını bilemiyorsun.

вєякαη;487452' Alıntı:
Merak etme oda iyi Allah sonumuzu hayır etsin :) Ama Sadece hayal ediyorum istiyorum ve kazanıyorum gerçekten istedikten sonra hepsi çorap söküğü gibi geliyor :) çünkü herşey seni destekliyor ve ben bunu çok iyi biliyorum başarıyorum :) Ama şunu gördüm ki mazin ne kadar eski ise o kadar ileri görüşlü oluyorsun

Hocam tabiki eski olmak çok iyi, ben çok eski değilim yani 3-4 yıl diyelim. Ama bazen diyorum anacım beni biraz daha erken doğursa o domainler boştayken o internet projelere açken ben bugün milyarder olsam diye ama işte napalım bizde milyoner olucaz artık :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri