Ytparanın Adaletsiz yönetimi

ben diyorum yapın beni mod valla forumu öyle bi düzene sokarımki.. Çünkü banlamaktan adam bırakmam :D Site yönetimini beğenmeyen girmez.site için ne yaptınki ne bekliyorsun ? sitenin bir amacı vardır bilgi paylaşımı v.s. Modlar sadece birer araçtır bence.Siteyi site yapan mod değil üyedir.Bırakın o mod bu mod demeyi.Faydalı bilgileri kapın.İşinize gelmiyor yada saçmaysa çıkın gidin kanal açın para kazanın.Forumu kurtarınca ne sana ne ailene ne arkadaşlarına nede geleceğine katkısı yok.Hadi şimdi eyvallah.Az dinlenirken yazayım dedim.Bence herkes böyle yapmalı.

s.MOD ne için ceza aldı ? kendi konusunu baltayamacagına göre fiyat için uyarı almıstır.

Bu durumda konuya yorum yazanlar baltalamakta haklılar. Kendileri için baltalamadılar baskası köle olarak çalısmasın diye yorum yazdılar.

http://www.ytpara.com/verenler/40781-video-hazirlayacak-yardimci-araniyor-3.html

Mod dün benimle bir ikili tartışmaya girdi bu nedenle ceza aldı. Ayriyeten kilitli konuya mesajlar eklemişti sağolsun [MENTION=11620]era[/MENTION] sildi. Gerekeni de yaptı. Aslında ortada büyütülecek bir şey yoktu ama modun konusunu okursanız herkesi etiketlemiş ve bir cevap yazmış. Verdiği cevaptan dolayı tartıştık. Haklıymışım ki ben ceza almadım. Büyütülecek bir şeyde yok bir hafta sonra silinir. Yanlız era şu konuda haklı report edilince işlem yapılmayabiliyor bazen o yüzden konuya adminleri etiketlerseniz ilgileniyorlar sağolsunlar..

Son düzenleme:
hocam yanlışlıkla 2 kere paylaşılmış konum sorun sitede bana ceza puanı verdiler.

yönetim devredildiğinden beri tadı kaçtı forumun.

Ben forumun satıldığından beri daha iyi moderasyona sahip olduğunu düşünüyorum. Benim başlığımı da kapatıyorlar bu arada.

Tamamen genel konuşuyorum. Burası sahibi olan bir yer. Sahip demek %100 kendi tasarrufu altında demektir. Buradaki üyeler de köle değil. Buranın sahibi görev verdiği görevlilerce bir standardın altına düştüğünde başka alternatife gitmekte özgürdürler. Hatta bu alternatifler piyasada illa ki oluşur.

Ben evindeki çekyatı nereye koyacağına bir insanın karışmanın doğru olmadığını düşündüğüm gibi kendisine ait bir forumda yetki verdiği moderatörlerin aldığı kararların da çok irdelenmesini tuhaf buluyorum.

Ben bu forumun sahibi olsam sırf kaşına gözüne kıl olduğum için insanları bile banlayabilirim. Kendi evime kimin geleceğine karar verdiğim (ve bu kararın kimsece eleştirilmeyeceği) gibi buna da ben karar veririm. Çünkü evim benim mülküyetimdir. Forum benim mülküyetimdir.

Bu bakış açıma şu eleştiri gelebilir;
"Ama biz forumun daha iyi olmasını istiyoruz, üzülüyoruz." Vallahi hiçbir zaman sahip olmadığım bir iyi yüreğe sahipsiniz. İşbankasının daha iyi yerlere gelip gelmeyeceğini dert etmeyeceğim gibi forumun da nereye geleceğini önemsemem.

şu anki adminlerden son derece memnunum ;)

hocam siz yöneticilikten ayrıldıktan sonra hiç banlanmadım.
en ufak şeyde beni banlıyordunuz.

ne zamandır diyom yazayım içimde kaldı yazdım :D
seni zamanında banlarken yanlışım olduysa affola ,her kararımında arkasındayım .ben aynı şekilde davranıyorum ve banlanmıyorum diyorsan yanılıyorsun çünkü dışardan da son zamanlarda vukuatını görmedim.he ,olsa da eskisi kadar ban yemezsin orası da ayrı mesele.

seni zamanında banlarken yanlışım olduysa affola ,her kararımında arkasındayım .ben aynı şekilde davranıyorum ve banlanmıyorum diyorsan yanılıyorsun çünkü dışardan da son zamanlarda vukuatını görmedim.he ,olsa da eskisi kadar ban yemezsin orası da ayrı mesele.

yok est. , ben eskiden neysem şimdide öyleyim, gerçeği direk yazarım, doğruyu söyliyen dokuz köyden kovulur misali :)
neyse sorun yok bir kaç ayımı yediniz ama problem değil :)
hepsi tatlı bir anıydı :) hayırlı geceler dilerim. benim hatam varsa affola.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri