YTPara'ya Özel Youtube İzlenme ve Websitesi Hit Gönderme Programı

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
eline sağlık çok işime yarıyacak :)

uygulama hatalı biçimlendirilmiş deniyor nasıl çözebiliriz

Uyari veren AV'nin adini sanini duymadim daha once.
Trojan (Generic) icin F-Secure sitesinde soyle bir aciklama var.
Technical Details
A detection name that uses the format "trojan.generic.[variant]" is a Generic Detection that identifies files with trojan-like characteristics or behavior.

Kisacasi Trojan tarzi karakteristik ozelligi olan ve trojan tarzi davranislar sergileyen programlar icin verilmis ad gozukuyor.

Bu uyariyi vermesine sebep ne olabilir ?

FGA proxy değiştirmesi yani senin ağ yapında oynuyor seni başka makine gibi göstermek için buda onu saldırı algılıyor olay bu

önemli değil

uygulama hatalı biçimlendirilmiş deniyor nasıl çözebiliriz
hala güncel sorun :)

Dostum ellerie sağlık ama program hata verdi hata çıktısını ekliyorum;

The following properties have been set:
Property: [AdminUser] = true {boolean}
Property: [InstallMode] = HomeSite {string}
Property: [NTProductType] = 1 {int}
Property: [ProcessorArchitecture] = Intel {string}
Property: [VersionNT] = 5.1.3 {version}
Running checks for package 'Microsoft .NET Framework 4.5 (x86 and x64)', phase BuildList
Reading value 'Version' of registry key 'HKLM\Software\Microsoft\NET Framework Setup\NDP\v4\Full'
Read string value '4.0.30319'
Setting value '4.0.30319 {string}' for property 'DotNet45Full_TargetVersion'
The following properties have been set for package 'Microsoft .NET Framework 4.5 (x86 and x64)':
Property: [DotNet45Full_TargetVersion] = 4.0.30319 {string}
Running checks for command 'DotNetFX45\dotNetFx45_Full_x86_x64.exe'
Result of running operator 'ValueEqualTo' on property 'InstallMode' and value 'HomeSite': true
Result of checks for command 'DotNetFX45\dotNetFx45_Full_x86_x64.exe' is 'Bypass'
Running checks for command 'DotNetFX45\dotNetFx45_Full_setup.exe'
Result of running operator 'ValueNotEqualTo' on property 'InstallMode' and value 'HomeSite': false
Result of running operator 'VersionGreaterThanOrEqualTo' on property 'DotNet45Full_TargetVersion' and value '4.5.50709': false
Result of running operator 'ValueEqualTo' on property 'AdminUser' and value 'false': false
Result of running operator 'VersionLessThan' on property 'VersionNT' and value '6.0.0': true
Result of checks for command 'DotNetFX45\dotNetFx45_Full_setup.exe' is 'Fail'
'Microsoft .NET Framework 4.5 (x86 and x64)' RunCheck result: Fail
A prerequisite failed for Package "Microsoft .NET Framework 4.5 (x86 and x64)"
Package failed with message "Installation of the Microsoft .NET Framework 4.5 is not supported on this operating system. Contact your application vendor."

Herkese teşekkürler değerli yorumları ve görüşleri için. Yavaş yavaş olacak her şey, sabaha karşı yeni bir sürümünü paylaşacağım, geliştirme ve test aşaması sürüyor. Şimdilik linki kaldırdım şuanki versiyonu çünkü 5-10 hit ancak gönderebiliyor daha sonra takılıyor proxy kaynaklı olarak. Çözüm gelecek yakında ;)

Herkese teşekkürler değerli yorumları ve görüşleri için. Yavaş yavaş olacak her şey, sabaha karşı yeni bir sürümünü paylaşacağım, geliştirme ve test aşaması sürüyor. Şimdilik linki kaldırdım şuanki versiyonu çünkü 5-10 hit ancak gönderebiliyor daha sonra takılıyor proxy kaynaklı olarak. Çözüm gelecek yakında ;)

takipteyim

Otomatik gmail açtırma efsane olur istediğimiz kadar açtırabileceksek ama captcha yı nasıl geçeceksin merak ediyorum

Otomatik gmail açtırma efsane olur istediğimiz kadar açtırabileceksek ama captcha yı nasıl geçeceksin merak ediyorum

captcha diye bişe yok ya nerden çıkardınız ben şimdiye kadar açtığım istisnasız hiç bir kanala captcha girmedim [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] sen bu doğrulamayı atla tikine tıkla o kadar istemez captcha yı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri