Paylaşım için teşekkürler .)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Incubus'tan alıntı :
Kardeşim 100 TL felan fiyat çıkart alalım bunlar çok değerli şeyler ücretsiz olmaması gerekir.
kardeş madem para verme hevesin var bana ver 100 lirayı ihtiyacım var
FGA proxy değiştirmesi yani senin ağ yapında oynuyor seni başka makine gibi göstermek için buda onu saldırı algılıyor olay bu
The following properties have been set:
Property: [AdminUser] = true {boolean}
Property: [InstallMode] = HomeSite {string}
Property: [NTProductType] = 1 {int}
Property: [ProcessorArchitecture] = Intel {string}
Property: [VersionNT] = 5.1.3 {version}
Running checks for package 'Microsoft .NET Framework 4.5 (x86 and x64)', phase BuildList
Reading value 'Version' of registry key 'HKLM\Software\Microsoft\NET Framework Setup\NDP\v4\Full'
Read string value '4.0.30319'
Setting value '4.0.30319 {string}' for property 'DotNet45Full_TargetVersion'
The following properties have been set for package 'Microsoft .NET Framework 4.5 (x86 and x64)':
Property: [DotNet45Full_TargetVersion] = 4.0.30319 {string}
Running checks for command 'DotNetFX45\dotNetFx45_Full_x86_x64.exe'
Result of running operator 'ValueEqualTo' on property 'InstallMode' and value 'HomeSite': true
Result of checks for command 'DotNetFX45\dotNetFx45_Full_x86_x64.exe' is 'Bypass'
Running checks for command 'DotNetFX45\dotNetFx45_Full_setup.exe'
Result of running operator 'ValueNotEqualTo' on property 'InstallMode' and value 'HomeSite': false
Result of running operator 'VersionGreaterThanOrEqualTo' on property 'DotNet45Full_TargetVersion' and value '4.5.50709': false
Result of running operator 'ValueEqualTo' on property 'AdminUser' and value 'false': false
Result of running operator 'VersionLessThan' on property 'VersionNT' and value '6.0.0': true
Result of checks for command 'DotNetFX45\dotNetFx45_Full_setup.exe' is 'Fail'
'Microsoft .NET Framework 4.5 (x86 and x64)' RunCheck result: Fail
A prerequisite failed for Package "Microsoft .NET Framework 4.5 (x86 and x64)"
Package failed with message "Installation of the Microsoft .NET Framework 4.5 is not supported on this operating system. Contact your application vendor."
Herkese teşekkürler değerli yorumları ve görüşleri için. Yavaş yavaş olacak her şey, sabaha karşı yeni bir sürümünü paylaşacağım, geliştirme ve test aşaması sürüyor. Şimdilik linki kaldırdım şuanki versiyonu çünkü 5-10 hit ancak gönderebiliyor daha sonra takılıyor proxy kaynaklı olarak. Çözüm gelecek yakında![]()
Hocam tel onayı istemiyor mu o zaman da? Öyle biliyorum yani emin değilim de.
Şimdiki hali değil de bir sonraki versiyonu olacak abi kesin öyle.
Youtube daha iyi çalışması için herkesi sabırla beklemeyi davet ediyorum.![]()
ayriyeten tel istemiyor zaten tel giriyorsun ya o
Orayı halletmek zaten mesele abi, orayı halledersem gerisi gelir zaten![]()
Otomatik gmail açtırma efsane olur istediğimiz kadar açtırabileceksek ama captcha yı nasıl geçeceksin merak ediyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.