YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
merhaba, ödemeler kredi kartıyla yapılabiliyor mu? sitenizde göremedim de.. b,r de yanlış anlaşılmasın ama fiyatlar neden diğer botlara göre daha düşük merak ettim..

Hocam bu botta kanal kapanma olayi varmi yani asiri spam yapmadigimiz surece bottan kaynakli kapanma yasandimi yasandiysa % kac bottan kaynakli kanal kapanmalar yoksa odeme yapcam saygilar

merhaba, ödemeler kredi kartıyla yapılabiliyor mu? sitenizde göremedim de.. b,r de yanlış anlaşılmasın ama fiyatlar neden diğer botlara göre daha düşük merak ettim..
Paypal linki üzerinden kredi kartı ile alabiliyorsunuz. Fiyatlar uygun çünkü ucuz hizmet vermek istiyorum.

Hocam bu botta kanal kapanma olayi varmi yani asiri spam yapmadigimiz surece bottan kaynakli kapanma yasandimi yasandiysa % kac bottan kaynakli kanal kapanmalar yoksa odeme yapcam saygilar

PM atmışsınız dönüş yaptım.

hocam programı yükledim ama şifre kullanıcı adı kısmına bilgileri yazdığımda hata veriyor, daha paket satın almadım.. neden bu hatayı veriyor, çözümü nedir?

hocam programı yükledim ama şifre kullanıcı adı kısmına bilgileri yazdığımda hata veriyor, daha paket satın almadım.. neden bu hatayı veriyor, çözümü nedir?

Nasıl bir hata aldığınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim, yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

Yeni VDS stokları açılmıştır.
vds-paketleri.gif

hocam parayı hesabınıza havale edeli 4 saat oldu umutla bekliyorum özel mesajdan skypeden veyahut buradan benimle iletişime geçmenizi. iyi günler

bu arada 3 gb versiyon olan vds'den sipariş etmiştim fakat verdiğiniz vds 2gb çıktı

bu arada 3 gb versiyon olan vds'den sipariş etmiştim fakat verdiğiniz vds 2gb çıktı

Dalgınlığıma gelmiş ufak bir karışıklık olmuş ilk defa böyle bir durum oldu, destekten yazabilirdiniz ya da özel mesaj atabilirdiniz, skypeden yazabilirdiniz, arayabilirdiniz, foruma yazma sebebinizi anlayamadım. VDS'inizi, botunuzu ve paranızı iade ediyorum beyfendi.

Son düzenleme:
Dalgınlığıma gelmiş ufak bir karışıklık olmuş ilk defa böyle bir durum oldu, destekten yazabilirdiniz ya da özel mesaj atabilirdiniz, skypeden yazabilirdiniz, arayabilirdiniz, foruma yazma sebebinizi anlayamadım. VDS'inizi, botunuzu ve paranızı iade ediyorum beyfendi.

böyle saçma bir tutum olabilir mi? durumun bir dalgınlık eseri olduğunu söyleyerek durumun düzeltileceğini bildirebilirdiniz. ürünlerinizle ilgili herhangi bir eksikliği ya da yanlış bir durumu bildiren her kullanıcıyı azarlamak adetten mi sizin "kurumsal" ürününüzde. elimden mi alacaksın "beyefendi" ürününü etmiyorum iade. fazladan aldığınız tutarı ödemenizi istiyorum hizmet alan bir müşteri olarak. bunu da ürününüze muhtaç olduğumdan yapmıyorum, vermiyorum ürünü sonuna kadar kullanacağım, sanki hayrına dağıtıyorsunuz

şok oldum... bana ücret iadesi yapmadan vds'yi ve programa erişimini kapatmış arkadaş. bu iş böyle yürümez iademi yapta kurtulayım senden. ben onca senedir internet aleminde hizmet alır satarım böyle bir şey görmedim. paramla rezil oldum resmen. mesajlarınıza 10 saat sonra cevap veren, keyfi size sormadan, kafasına göre hesabınızı kapatan, üstüne üstlük özür dileyeceğine sizi azarlayan insanlarla siz siz olun iş yapmayın. paranızla dert satın almayın efendim. durumla ilgili hem bu topici hemde forum ahalisini an be an bilgilendireceğim. profesyonel botunuzu bir günlüğüne de olsa lütfedip kullandırdığınız için teşekkürler.

Özür dileyecek bir durum yok, 5 kuruş kar almadan ucuz hizmet alabilmeniz için ben VDS kurulumlarına saatlerimi veriyorum, insanlık halidir dalgınlık olabilir, bana forumdan kimse 3 kağıtçı muamelesi yapamaz. Skypede açığım oradan yazmayıp buradan herkese ilan ediyorsunuz sonra da yıllardır bu işlerin içindeyim diyorsunuz. İadeniz yapılmıştır EFT olarak gönderdim yarın elinize ulaşır. Benim de bir sabrım var bazı insanlara iyilik de yaramıyor. Teşekkürler.

O değilde benım vds nıye kapandı bianda? skypden yazdım beklıyorum
edit: düzeldi

tabii ki üstüne siz haklısınız. hemde o kadar haklısız ki kafanıza göre satın aldığım vdsyi kapatabiliyor hesabımı keyfinize göre iptal edebiliyorsunuz. üstüne beni sizi üçkağıtçı olarak itham etmekle suçluyorsunuz. forumdaki hiçbir mesajımda hiç kimseye en ufak ima, hakaret bulamazsınız. sizi üçkağıtçılıkla suçladığım yok fakat herhangi bir bilgi vermeden, ben kabul edip ücret iadesi almadan, hatta haberim dahi olmadan bu işlemleri yapmanız beni tabiri caizse zıvanadan çıkardı. siz iyilik yapmayın mümkünse insanları tansiyon hastası yapıyorsunuz. olmaz olsunböyle iyilik

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] üstad skype bir bakabilirsen sevinirim..

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] üstad skype bir bakabilirsen sevinirim..

Skype açtım şu an.

hocam son güncelleme çıkmadımı teşekkürler kolay gelsin

Yeni güncelleme yayınlanmıştır. (3.6)
Partner ve adsensede oto monetize (Video ortası dahil) çalışmaktadır.
İsteyenler hesaplarına günlük video ekleme limiti belirleyebilir.
Bilgisayardan video yükleme kısmı düzenlenmiştir, özgünleştirme özelliği getirilmiştir.
Çeşitli düzenleme ve ek özellikler eklenmiştir.

3.7 Güncellemesi çıkmıştır.
Çerçeve özelliği ve 55 adet çerçeve seçeneği eklenmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri