Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paypal linki üzerinden kredi kartı ile alabiliyorsunuz. Fiyatlar uygun çünkü ucuz hizmet vermek istiyorum.merhaba, ödemeler kredi kartıyla yapılabiliyor mu? sitenizde göremedim de.. b,r de yanlış anlaşılmasın ama fiyatlar neden diğer botlara göre daha düşük merak ettim..
Hocam bu botta kanal kapanma olayi varmi yani asiri spam yapmadigimiz surece bottan kaynakli kapanma yasandimi yasandiysa % kac bottan kaynakli kanal kapanmalar yoksa odeme yapcam saygilar
hocam programı yükledim ama şifre kullanıcı adı kısmına bilgileri yazdığımda hata veriyor, daha paket satın almadım.. neden bu hatayı veriyor, çözümü nedir?
hocam parayı hesabınıza havale edeli 4 saat oldu umutla bekliyorum özel mesajdan skypeden veyahut buradan benimle iletişime geçmenizi. iyi günler
bu arada 3 gb versiyon olan vds'den sipariş etmiştim fakat verdiğiniz vds 2gb çıktı
Dalgınlığıma gelmiş ufak bir karışıklık olmuş ilk defa böyle bir durum oldu, destekten yazabilirdiniz ya da özel mesaj atabilirdiniz, skypeden yazabilirdiniz, arayabilirdiniz, foruma yazma sebebinizi anlayamadım. VDS'inizi, botunuzu ve paranızı iade ediyorum beyfendi.
[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] üstad skype bir bakabilirsen sevinirim..
hocam son güncelleme çıkmadımı teşekkürler kolay gelsin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.