YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
yakıştımı bu laf şimdi herkez anasının karnında öğrendi dimi kullanmayı da bu arkadaş öğrenemicek

usta ben ytproyu (Hamzayı) 7 senedir tanıyorum yaptığı işleri ve bota geçen emeğini biliyorum bukadar emeğe programın özelliklerine ve şu fiyata karşılık hala olumsuz yorum yapanları ben anlamıyorum bizim türk milleti pahalıysa iyidir diye düşünürya ucuz olduğundan dandik geliyor galiba millete ben olsam fiyatı yaparım 40 lira kullanıcı sayısı yarıya düşsede yine karlı çıkarım ama üstadın düşüncesi herkes faydalansın diyor saygı duyarım.. ben 1 bot hariç tüm botları denedim kendime ait 20 den fazla vds + ytpro var inan sadece 1 hafta kullanıyorum bir vds yi yetiyor. her vds bana aylık 100 ile 400 arası bırakıyor eski kanallarım da sağolsun telifcilerden kapanan oluyor bazen yt kapatıyor ama genel olarak kazanıyorum cidden kazanıyorum...

ytpro ile nasıl iyi para kazanılır harbi konu açacam birgün....
botta bazı sıkıntılar var yok değil ama çalışmaya engelmi para kazanmaya engelmi değil... herşeyi ful otomatik beklemiceksin sende para kazanmak istiyosan bişeyler yapacaksın başında ara sıra duracaksın gerekli yerlere müdahele edeceksin sadece şunu söylim ilk çıktığından beri hatta piyasaya çıkmadan önceden beri kullanıyorum bazı dönemlerde sorun oldu tabi ama şu an bu botu çalıştıramayan kullanamayan sorunu ya kendinde ya da sisteminde arasın...

hocam kanal eklerken hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

bu hata hocam;

Son düzenleme:
[MENTION=16033]Reyiz[/MENTION]

Programı yönetici olarak çalıştırıp denesene bir de

Bug dolu bir program kimseye tavsiye etmiyorum.Bilgisayardan video yüklerken yükleme yüzdesi kafasına göre değişiyor kanaldan video çekmek için girdiğiniz linki bazen buluyor bazen bulmuyor bulmadığı zaman arama bölümüne linki atarak buluyorum.Bazen videoyu pc ye inidiriyor ama upload listesi bölümünde göstermesi gerekirken göstermiyor.Upload listesinde sildiğim dosya isimleri listeden çıkıp tekrar girdiğimde karşıma çıkıyor.Kusura bakmayın ama çok amatörce bir program olmuş ya da ben kullanmayı beceremiyorum.İyi ki 1 haftalık almışım tek tesellim bu...

Son düzenleme:
Bug dolu bir program kimseye tavsiye etmiyorum.Bilgisayardan video yüklerken yükleme yüzdesi kafasına göre değişiyor kanaldan video çekmek için girdiğiniz linki bazen buluyor bazen bulmuyor bulmadığı zaman arama bölümüne linki atarak buluyorum.Bazen videoyu pc ye inidiriyor ama upload listesi bölümünde göstermesi gerekirken göstermiyor.Upload listesinde sildiğim dosya isimleri listeden çıkıp tekrar girdiğimde karşıma çıkıyor.Kusura bakmayın ama çok amatörce bir program olmuş ya da ben kullanmayı beceremiyorum.İyi ki 1 haftalık almışım tek tesellim bu...

Hocam bilgisayardan video yüklerken yüzdenin geri sayması upload hızının dandik olmasından dolayı program ne yapsın? vds al dene ondan sonra yorum yap..

upload listesine gelmemesinin sebebide mutlaka bi render emri vermişindir video işlenmeden yükleme listesine gelmez...

yükleme listesinde 2 tane silme kısmı var soldaki sadece o anlık listeden siliyor sağdaki tamamen siliyor...

programı kullanmayı beceremiyorsun amatörce diyorsun amatörce olan programmı senmisin acaba....

Hocam bilgisayardan video yüklerken yüzdenin geri sayması upload hızının dandik olmasından dolayı program ne yapsın? vds al dene ondan sonra yorum yap..

upload listesine gelmemesinin sebebide mutlaka bi render emri vermişindir video işlenmeden yükleme listesine gelmez...

yükleme listesinde 2 tane silme kısmı var soldaki sadece o anlık listeden siliyor sağdaki tamamen siliyor...

programı kullanmayı beceremiyorsun amatörce diyorsun amatörce olan programmı senmisin acaba....

Tekrar deneyeyim dedim şu programı belki bende bir hata vardır diye youtube sitesinden url ile video çek ile 10 tane 1 saat küsürlük video ekledim listeye indirmeyi başlat dedim 6-7 tanesi indirir gibi yaptı 2-3 saniye indirdi sonra listeden silip diğerine geçti yani 3 tane video indi.Şimdi bunun neresinde beceriksizlik var bana açıklarsan sevinirim

Tekrar deneyeyim dedim şu programı belki bende bir hata vardır diye youtube sitesinden url ile video çek ile 10 tane 1 saat küsürlük video ekledim listeye indirmeyi başlat dedim 6-7 tanesi indirir gibi yaptı 2-3 saniye indirdi sonra listeden silip diğerine geçti yani 3 tane video indi.Şimdi bunun neresinde beceriksizlik var bana açıklarsan sevinirim

bak bunda haklısın çok uzun videolar da her videoda değil ama bazen yapıyor o sorunu konuyu [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] ya yazdık bizzat da söyledim bu problemle alakalı bir düzeltme yapmadı henüz... karşılaştığım bildiğim 2-3 sorun var botta biri de bu senin yazdığın

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

Sorun halen devam ediyor yokmu yardim edebilecek

hocam kullandığın işletim sistemi XP mi?

bak bunda haklısın çok uzun videolar da her videoda değil ama bazen yapıyor o sorunu konuyu [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] ya yazdık bizzat da söyledim bu problemle alakalı bir düzeltme yapmadı henüz... karşılaştığım bildiğim 2-3 sorun var botta biri de bu senin yazdığın

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

hocam kullandığın işletim sistemi XP mi?

windows 2008 server r2

bak bu sorun şundan oluyor...
ffmpeg de boşluklu dizin varsa sorun çıkarıyor yani "Document and Settings" gibi bir dizindeki videoya ffmpeg bulunamadı yapıyor senin sorunun bu xp yada server 2008 de bu sorun olabilir.. programın en güzel çalışan sistemleri win vista ,win 7, win 8, server 2012, server 2014 bunlarla dene o sorundan kurtulursun test için kendi bilgisayarına kur dene

Arkadaşlar botu aldım fakat toplu işlem yapamıyorum yüklü videoları özgünleştirmek için ne yapmamız gerekiyor ?

baktım oraya yüklü video islemler menüsünde sadece manuel olarak etiket,açıklama değistirmeyi anlatmıs. anasayfadaki islemlerde de video toplu seçilemiyor tekli seçiliyor

20 video seçebiliyosun tek seferde evet başka menü yok bildiğim kadarıyla önceden yüklenen videoları özgünleştirme için

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] üstad sen bilirsin bu boyu yüklemeye çalışınca günlük limit doldu hatası alıyorum nedendir acaba

Kapatip tekrar ac o modulu.. Cok yukleme ya da indirmede hata verebiliyor bazen [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri