yakıştımı bu laf şimdi herkez anasının karnında öğrendi dimi kullanmayı da bu arkadaş öğrenemicek
usta ben ytproyu (Hamzayı) 7 senedir tanıyorum yaptığı işleri ve bota geçen emeğini biliyorum bukadar emeğe programın özelliklerine ve şu fiyata karşılık hala olumsuz yorum yapanları ben anlamıyorum bizim türk milleti pahalıysa iyidir diye düşünürya ucuz olduğundan dandik geliyor galiba millete ben olsam fiyatı yaparım 40 lira kullanıcı sayısı yarıya düşsede yine karlı çıkarım ama üstadın düşüncesi herkes faydalansın diyor saygı duyarım.. ben 1 bot hariç tüm botları denedim kendime ait 20 den fazla vds + ytpro var inan sadece 1 hafta kullanıyorum bir vds yi yetiyor. her vds bana aylık 100 ile 400 arası bırakıyor eski kanallarım da sağolsun telifcilerden kapanan oluyor bazen yt kapatıyor ama genel olarak kazanıyorum cidden kazanıyorum...
ytpro ile nasıl iyi para kazanılır harbi konu açacam birgün....
botta bazı sıkıntılar var yok değil ama çalışmaya engelmi para kazanmaya engelmi değil... herşeyi ful otomatik beklemiceksin sende para kazanmak istiyosan bişeyler yapacaksın başında ara sıra duracaksın gerekli yerlere müdahele edeceksin sadece şunu söylim ilk çıktığından beri hatta piyasaya çıkmadan önceden beri kullanıyorum bazı dönemlerde sorun oldu tabi ama şu an bu botu çalıştıramayan kullanamayan sorunu ya kendinde ya da sisteminde arasın...