Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yazdıklarınız doğrultusunda çekim yapmaya çalışıyorum fakat videolar listelenmiyor maalesef.
Skype Ekledim Bakabilirmisiniz.
keyword'e göre video araması yapıyor mu program?
onemli bir ozellik bence sisteminizde bulunmaliŞimdilik hayır, ama mantıklı bir öneri, ekleyelim bu özelliği.
Hocam hesap eklerken kanalimizin adinimi yaziyoruz.
Hocam hersey iyi guzel calisiyor da 5 kanal denedim 4 unde butun videolarda ""basarisiz oldu video donusturulemiyor" diye hata veriyor.
Yeri gelmişken bir haber verelim takip edenler için:
Şu an kullanılan yükleme sistemi direct API idi, bu yükleme modundan çok şikayet aldık yavaş bağlantısı olanlar yüksek kalite videoları yüklemede sorun yaşıyorlardı. Yükleme sistemimizi yeniliyoruz, çalışmalar tamamlanmak üzere. Ayrıca indirmede %100 e gelince donma olan kullanıcılar vardı, o hatayı da düzelttik. Çok kısa zaman sonra güncel versiyonu yine ücretsiz sunacağız.
video çekecegim hesabı ekledim videolar yükleniyor diyor son dilimde hata veriyor bide videoları yükledk ee kendi kanalımızı nasıl yazıcaz ve ona nasıl aktarıcaz
Indirmeyin virüslü
Bizzat indirdim herhangi bir virüs uyarısı almadım.Lütfen aldıgınız uyarının ekran görüntüsünü atarmısınız.
crypterlemiş sanırım milletin dediğine göre kendim indirmedim risk göze almakta istemem indirenler dikkatli olsun
edit : proğramlayan arkadaşa suç atmıyorum yanlış anlaşılmasın yinede dikkatli olmak gerek hocam.. proğram kanal bilgilerinizi istediği içinde proğramı kullanmayı bıraktıktan sonra şifrelerinizi değiştirin geçenki vakada olduğu gibi sonra kanalım başka bi hesap yüzünden kapandı olmasın![]()
Crypto=Kaynak kodu şifreleme her programcının yaptığı bir güvenlik önlemidir, server bağlantısı yapıyoruz şifrelemeyelim de ayan beyan yayın mı yapalım milletin hesap-kanal bilgilerini hocam? Telif programını şifrelemedik ne oldu? İlk yazan bendim ortalık telif silenlerle doldu..
"proğram kanal bilgilerinizi istediği içinde proğramı kullanmayı bıraktıktan sonra şifrelerinizi değiştirin" demişsiniz, Siz kanal bilgileri istemeyen yazılım gördünüz mü? Okuyup üfleterek mi attırıcaz videoları Youtube'a.. Meyve veren ağaç taşlanır diyorum ki bu başlangıç altif yayında olan sürümde hatalar mevcut, en gelişmiş en stabil en faydalı en hızlı en ucuz sistemi çıkartıcaz buraya yazıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.