YTR Network Dashboard Başvuru.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
hocam,bi kanalın dashboardunda sadece " No data for channel "xxxx" " yazıyor.youtube panelinde sorun yok,dashboardda günlerdir böyle.önemli bişey mi yoksa kendiliginden düzelir mi bu?

Kendiliginden duzelecegini dusunuyorum. Eger bir iki gune duzelmezse bize bildirirseniz sevinirim.

Kendiliginden duzelecegini dusunuyorum. Eger bir iki gune duzelmezse bize bildirirseniz sevinirim.

Bende kayıt olduğumdan beri dashboard'a giriş yapamıyorum pm attım skype verdim eklemişsiniz onayladım görmediniz sanırım.

Edit: Sorun düzeldi teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar

YTR Network' a kanal başvurusu yapıpta onaylanan arkadaşlar dashboard larını almak için aşağıdaki linkten başvuru yapabilirler. Yapılan başvurular en kısa sürede onaylanıcaktır.

UYARI: Partnerliğiniz kabul edildikden 24 saat sonra Dashboard girişlerinizi aktive edebilirsiniz.

24 Saat geçmesine rağmen daskboard sorunu yaşayanlar. Kanal linklerini özelden yollayın arkadaşlar kontrol edeyim.

Dashboard Başvuru

hocam benim 24 saati geçti ne zman geleccek dashboard

hocam 24 saat degil 2-3 gün fln oldu hala hata veriyor .s

3 tane kanalımı parnere bağladım 2 kanalın dasboardını 2 gün sonra sorunsuz aldım
ama 1 tane kanalın dasboardını 5 gün gecmesine rağmen hala alamadım
ilgilenirseniz sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar

YTR Network' a kanal başvurusu yapıpta onaylanan arkadaşlar dashboard larını almak için aşağıdaki linkten başvuru yapabilirler. Yapılan başvurular en kısa sürede onaylanıcaktır.

UYARI: Partnerliğiniz kabul edildikden 24 saat sonra Dashboard girişlerinizi aktive edebilirsiniz.

24 Saat geçmesine rağmen daskboard sorunu yaşayanlar. Kanal linklerini özelden yollayın arkadaşlar kontrol edeyim.

Dashboard Başvuru

Ustad birden fazla kanalımızı 1 dashboard da toplayabiliyormuyuz ?

Dashboarda giris yapamiyorum arkadaslar bana gecici id ve password verildi hepsini hallettim ama su an giris yapamiyorum problem nedir?

Ben giriş yapabiliyorum. Dediğin gibi gecici ve süresi var ise süresi bitmiş olabilir

Login with your temporary username and password:

Username: ******
Password******

hocam bundan bahsediyorum bu adimdan sonra kendi id ve passwordumuzu olusturuyoruz dun giriyordum suan giremiyorum

Invalid Login. Please Try Again. bu hatayi aliyorum

Password******

hocam bundan bahsediyorum bu adimdan sonra kendi id ve passwordumuzu olusturuyoruz dun giriyordum suan giremiyorum

aynen durum bendede böyle.

Merhaba Arkadaşlar

Dashboard Başvuru

Beni music nation zorla ağına aldı zoomin'den. Geri de döndüremiyoruz, en azından bu kazandıklarımı almak için dashboarda kaydolmak istiyorum ama kayıt da olmuyor nasıl yapabiliriz?

Password******

Ilgilenicek yok mu arkadaslar?

3 gün önce bağladığım 4 kanalın Dashboard girişlerini yapamıyorum ilgilenirmisiniz.

bende hala alamadım dashboard

benim dashboard nezaman gelir (e-mail gelecek degilmi) ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri