YTR Network Mayıs Ayı Kazançları Kesinleşti

Param kalacaksada goggle ye kalsin. Dolandirici networklere degil. Bu aci nasil :-)

Bu konu kapatıldı sanırım sonuçlar ne oldu bız halan daha bekliyoruz.

görüşmeler yapılıyordu durum ne oldu yotubeden aldıkları paraların uzerıne oturdular yanı.

Gidenler gitti ilerde bloke olmasın diye onur hocanın söylediklerine yapalım en alt düzeye indirelim blokeleri.

Nisan kazancı ile ilgili detaylı bilgi almam için pm atabilir misiniz kanalı?

Arkadaşlar şimdi son görüşmeleri yaptım. Youtube tarafından konulduğu konusunda ısrarcı bu blokların. Diğer bir iki network (Quiz, Life) örnek vererek sordum dedim bu arkadaşlara neden blok konmuyor da size konuyor. Kendilerinin içinde bulundukları bir ağ var sanırım, creative'i forelası zoomini hepsinin dahil olduğu bir şey bu arkadaşlara geliyor blok sanırım. Net bir bilgisi yok Quiz'e suçlamalarda bulundu bazı konularda (para aklama falan gibi) çok önemli değil oraları. Neyse şimdi bazı arkadaşların kanalları ile ilgili tek tek sordum yüzde 90'ına copytrighted material dedi. Demedikleri için spesifik bir sıkıntı çıkanlar için kanal sahipleri ile konuştum onlarla durumu çözdük.

Şimdi peki bu blocklanan paralar ödenir mi ileride? Ödenirse nasıl ödenir dedim. Bunun için şu tüyoları verdi, direk kesin olmasa da çalışma şekli olarak şunu yapmanızı öneriyorum.

1- Kanalı silmeyin.
2- Videoları silmeyin.
3- Mümkün olduğu kadar telifsiz içerik atın. Yani mümkün olduğu kadar özgün gözüken içerikle doldurun bir sonraki ayda bu ayın payment'ı ile birlikte ödenme iht. var.

Yeni kanal bağlayacak arkadaşlar için de şunu söyleyeceğim.

1- Özel url almayın mümkünse.
2- Telifli içeriğin 2 katı kadar telifsiz içerik atın.
3- Özel url alacaksanız içinde cartoon, episode, dizi, hd tarzında şeyler geçmesin saçma sapan şeyler alın.

Bloklanma oranı bu şekilde gerçekten çok çok düşüyor. Maalesef daha ötesi şu an için yok benim yapabileceğim. Kısaca blok gelen kanalları boş bırakmayın mümkün olduğu kadar video atın içine telifsiz özgün gözüken.

benim mndeki kanallara bakıyorum bloke yemeyen varmı acaba diye.derken şu kanalı gördüm.bu parayı alabilirmiyim sizce,yoksa gitti mi paracıklar :p

not : bu ne garip iş arkadaş,sıfır kazançlı kanalda bloke yemiş :D

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 77
benim mndeki kanallara bakıyorum bloke yemeyen varmı acaba diye.derken şu kanalı gördüm.bu parayı alabilirmiyim sizce,yoksa gitti mi paracıklar :p

not : bu ne garip iş arkadaş,sıfır kazançlı kanalda bloke yemiş :D

bu ne saçmalıktır yav

6.ay da bı kanala 850 dolar var onada bloke koyar bunlar

benim kanalların hiçbirinde bloke yok allahtan

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] veya çevirisi olan arkadaşlar çeviride yardımcı olabilir misiniz anladım anlayacağımı ama kaçırdığım noktalar olabilir.

Hi there,
Your channel was denied due to Low Monthly Views, please continue to grow your channel. The RPM Network cannot disclose our monthly viewership requirement because it fluctuates from time to time, however, we can give you a list of common guidelines that the network considers. Please note that you cannot apply to the network again within 7 business days of being denied.

-Your channel must have a valid working adsense (so we can pay you), and be in good standing (no strikes).
-Make sure your channel is copyright free and you give credit where it is due.
-If you have music, you must have permission to use AND monetize it (show proof on every video song is used, even if Royalty free)
-If you have gaming footage, make sure the game is commercially released and has vocal commentary throughout the video.
-I you are using found footage, you have permission to use and monetize it.

Thanks,
RPM Support

Hello,

Due to a large volume of copyrighted material residing on your channel we have denied your application with the RPM Network. Please note that you cannot apply to the network again within 7 business days of being denied.

-CMS Team

Son düzenleme:
1- Blokeler ödenmeyecek demek değil.
2- Blokeler miktara göre değil arkadaşlar. İçeriğe göre. Aynı içerikten 2 kanaldan 1i bloke olup 1i olmayabiliyor.
3- Başlık, kullanıcı ismi yani önemli, çok ender url alınmamış kanallarda bloke.
4- Mantığını bilmiyorum ama önceki sayfalarda bloke olmaması için neler yapabileceğinizi elimden geldiği kadar anlattım.

Bu saatten sonra da başvuracak arkadaşlar lütfen bloke olabileceğini bloke oranlarına göre bunun farkında olarak başvursunlar lütfen. Daha sonra başka forumlarda ağlayanlar sızlayanlar görüyorum, benim de en az sizin kadar kanalım bloke edildi, hala başvuruyorum bunun nedeni de bir kısmının dahi olsa ödemesini alabiliyor olmam. En kolay partnere geçtiğim sistemin bu sistem olması. Bloke edilse bile ödeme alabileceğini de biliyorum. Bir önceki ay bloke edilip bu ay ödeme alacak kanalım var. Kanaldaki videolarınızı silmeyin, farklı özgün gözüken videolar da ekleyin deme sebebim bu.

Allah'a çok şükür bu YTR Network ekibinde bu networkten gelecek üç kuruş para için de bu kadar laf yiyecek kimse yok. Lütfen 5 Temmuz 2014 tarihinden itibaren anlattıklarımı anlama kapasitesi olmayan hiçbir arkadaş başvurmasın partnere. Kimseyi pohpohladığımız yok, hep beraber girdik bu işin içine. Bizim ne üç kuruş komisyonda gözümüz var, (ki bloke edildiğinde ödemeler bizim komisyonumuz da o miktarda bloke ediliyor) ne de Music Nations babamızın network'ü. Allah aşkına beni bile çıldırtmayın.

Not: Kesinlikle bloke olan kanallarını soran arkadaşlara değil bu sitemim, arkamızdan atıp tutanlara, bloke edilen parasını bir sonraki ay bizim sayemizde alıyor olmasına rağmen elimizden geleni yapmadığımızı söyleyenler mevcut. Sitemim bunlaradır.

Ne zaman ödenecek mayıs ayı kazançları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri