YTR Network Mayıs Ayı Kazançları Kesinleşti

Dashboard'da yazan:
Next payment round will be on or around the 7th of July 2014

Türkçesi:
Bir sonraki ödeme Temmuz 2014'ün 7'si ya da yakın bir tarihte olacaktır.

Sözleşmede yazan:
• PayPal payments to you will be made in about 40 days after the end of the month. For instance, your earnings during the month of February will be paid in the first 10 days of April and your earnings during March will be paid in the first 10 days of May etc.. Bank transfers and Western Union transfers will take approximately 1 week longer.

İlgili yerin Türkçesi:
Paypal: .... "Ay sonundan itibaren 40 gün içinde yapılacaktır. Örneğin şubat ayı boyunca kazandığınız miktar Nisan'ın ilk 10 günü içinde yapılacaktır."...

Şimdi ben de çoğu konuda eleştiriyorum, haksız oldukları yerler çok; ancak parayı 7'sinde ödeyeceğiz diye resmi bir açıklamaları yok. Biz söyledikleri şeyler var ama dashboard'da da resmi şartnamede de yazan 7'si civarı ve ilk 10 gün. O nedenle perşembe gece yarısına kadar (onların saat dilimindeki) ödeme yapmaları normal karşılanmalı.

yanlış hatırlamıyorsam diger partnerlerdede tarih 7 si yazıyor.ama zoomin genelde 7-10 arasında ödüyordu.orada 7si yazıyor diye 7 sinde olacak anl***** geldigini hiç düşünmedim ben yaklaşık bi tarih olarak anlamışımdır onu her zaman.

Ödemeler yapıldı sanıyorum arkadaşlar. Hayırlı olsun.

Tahmin ettiğim gibi zoomin göndermiş bloke nedeni belli oldu :)

3 haneli ödeme alan arkadaşlar bol bol var :) Herkese hayırlı olsun.

gelen giden yok belkide bloke koydular dashboardlarına hiç bakmadım

Ödeme gelmiş

08.07.2014
Ödeme Gönderen Zoom.in B.V.
Tamamlandı
1151.43 USD

Darısı Alamayanların Başına
Kesintide bir sorun var gibi ama bakacaz onada

madem paralar gelmeye başladı,hepimizin merak ettigi şu blokeli paraları bekleyen arkadaşlar sonucu yazarsa iyi olur :)

bloke si olmayıpda parası gelmeyen varmı?

bloke si olmayıpda parası gelmeyen varmı?

Hocam çarşamba gününe kadar devam edebilir ödemeler. Part part gönderiliyormuş öyle dendi bilginize. Bendeki kanallara ve tanıdıklardaki kanallara bloke konmayanlara gönderilmiş hep ama çarşambaya kadar dendi yani.

Bloke kazançların üstüne,

indira860a.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri