Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkezin ödemeler block.. yahu 2 haneli ödemeye bile block koymuşlar çok büyük bir vurgun oldu sanırım..
Arkadaslar eger kapanan kanalinizin parasiysa bu durdurulanlar, bunun gibi baska partnerlere ya da direkt Adsense'e kayitli olup kapanan kanallariniza odeme yapildi mi?
Kazanclar kesinlesti arkadaslar. Kesinlesen miktarlari dashboard'unuzda Finance sekmesinden goruntuleyebilirsiniz.
Odemelerin 14 une kadar yatirilmasini bekliyoruz. Bu yonde bir bilgi aldik.
Herkese hayirli olsun.
dostum ben dahboardımda Finance sekmesi göremiyorum yardımcı olurmusun
financeyi bilmem de channel e girince direk karşına gelmesi lazım nisan ayından kazancın varsa.
hani serkanyt ile konuşmuştu bu networkün sahibi youtube bize öderse biz kesin ödeyeceğiz diye youtube paralara bloke mi koymuş ne yapmış neredeyse herkes blokeli
Kanalınızda illegal içerikli paylaşımlar olmamalı yazmış oraya siz ona rağmen sokmuşsunuz film dizi tabi bende yaptım aynısını ama hata tamamiyle bizde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.