YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dashboard sorunu var.

özel url alınmadan partnerliğe kabul edildim ve sonradan özel url oluşturdum. böyle olunca dashboarda kayıt olamıyorum.

varmı çözümünüz?

aynı sorun bende de vardı ben çözdüm arkadasım
Çözüm şu sekılde
bı sekmede kanal analıtıcs ac orda kanal ısmı gözukuyor uzerı sag tıkla baglantı adresını kopyala de ordan not defterıne fılan yapıstır orda eskı url gozukcektır eskı url ıle kayıt yap sonra da özel url ye göre username verırsın. yapamazsan özel mesaj at skypeden tarıf ederım.

bi soruda ben sorayım,daha önce başka partnerdede yaşadım çözemedim.nasıl olduysa bundada yaptık aynı hatayı :) bi kanal var elimde,mnye bagladım ama kanalın para kazanmasını açmayı unutmuşum.kanal yeni kanal yani kanalda herhangi bi sorun,telif,engel filan yok.ama partnere girdikten sonra para kazanmayı açamıyorum.bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Şuan partnerdeki son durum nedir önceki yorumlardan ödemelerin alınamadığından falan bahsedilmiş boş kanalım var girsemmi girmesemmi partnere kararsızım......

aynı sorun bende de vardı ben çözdüm arkadasım
Çözüm şu sekılde
bı sekmede kanal analıtıcs ac orda kanal ısmı gözukuyor uzerı sag tıkla baglantı adresını kopyala de ordan not defterıne fılan yapıstır orda eskı url gozukcektır eskı url ıle kayıt yap sonra da özel url ye göre username verırsın. yapamazsan özel mesaj at skypeden tarıf ederım.

bilgi için teşekkr fakat bazı kanallarda bu yontemde ıse yaramıyor. eski url'yi ve yeni url'yi kabul etmedi.

Şuan partnerdeki son durum nedir önceki yorumlardan ödemelerin alınamadığından falan bahsedilmiş boş kanalım var girsemmi girmesemmi partnere kararsızım......

Girme mümkünse zoominin partnerlerinden uzak dur creative , forela ve music nations.

YTR network farkı

yaptığım karışıklığı anında cevaplayarak çözüme kavuşulmuştur.

bir kere daha tebrik ediyorum .üstün hizmetlerinden dolayı :)

alt kanal çalışanlar için başvuruyu ana maillemi yapıyoruz yoksa alt kanalın mailiyle mi? Ayrıntılı anlatan olursa iyi olur partnerle ilk defa çalışacağım.

arkadaşlar aynı partner hesaba birden fazla kanal bağlamak mümkünmü?

Hocam size başvurup davetiye gelmişti ama reddetmiştim tekrar size geçmek istiyorum bu yazı çıkıyor :
Your channel has already been registered in our database. Please bear with us a couple of days as we process your application.

Napıcam ? :(

Kanal başvuruları sonucunda problem yaşayan arkadaşlar bana pm ile ulaşabilirler, tüm başvurular onaylandı. Aynı gün içinde onay yapmayı sürdürüyoruz.

9vOEZ5.png
şimdi sizdeki kanalımda iki gündür kazanç gözükmüyor sebep ne olabilir daha önce başına gelen var mı?

*Kanal Musicnation YTR de ve kazancı var kanal hala partnerde gözüküyor zaten panelede yansıyor kazanç hariç.

[MENTION=8806]soldiertr[/MENTION] , sorun yok hocam.anlık güncellenmiyor panel sonuçda,düzelir.

50 abone yok ama başvuru yaptım kabul edilir mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri